Profile cover photo
Profile photo
In2Nature
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
Det her er dejlige nyheder for sejlere, der ønsker at nyde havet og di indre farvande omkring Møn.  Bøgestrømmen har været sandet til flere steder så selv om Albatros blot stikker 175, har jeg haft problemer med at sejle Møn rundt.  Nu bliver der gjort noget ved det:D! 

Post has attachment
Har i set den nye hjemmeside?  Den er under opbygning, men der begynder så småt at stå en del:)  Fremover er det via in2nature jeg skal kontaktes for bestilling og spørgsmål.

God mandag fra Rasmus

Post has attachment
PhotoPhotoPhoto
2014-01-07
3 Photos - View album

Post has attachment
Jeg ved det... jeg har forsømt Møn:)  I er altid velkomne til at komme ud på Birkedalsvej og koble af med dejlig afslappende massage.  Har du specifikke problemer med kropen er der mulighed for gode råd og hjælp til selvhjælp og ellers så er det bare at bestille tid ti len dejlig wellnessoplevelse på briksen:)  Vi snakkes.  Glædeligt 2014 fra Rasmus

Post has attachment
På sådan en regnvejrsdag er det dejligt med god udsigt når der skal skrives artikler til hjemmesiden og udvikles nye ideer:)
Photo

Post has attachment
Så er der ikke længe til næste kursus. Det bliver ren hygge og massage i lange baner:) Og noget tyder på at det bliver en smuk weekend med lækkert forårsvejr. Der er stadig mulighed for tilmelding. http://www.god-krop.dk/massagekursus-m%C3%B8n-2013.html

Post has attachment
Så er der gang i nye projekter igen. God-Krop skal blive et af de bedste steder at gå til når man skal have behandling med massage på Møn, søger wellnessoplevelser, eller en hyggelig weekend med kæresten!
Wait while more posts are being loaded