Profile cover photo
Profile photo
Raizah Halisah
23 followers
23 followers
About
Raizah's posts

Post has attachment
my 2017 wishlist
Assalamualaikum, finally entry pertama untuk tahun 2017 alhamdulillah. firstly sorry sebab baru update sekarang maklumlah dok busy marathon drama kuria sejak cuti sekolah haritu and sejak dah mula sem2. tak sangka aku dah 19 tahun tapi perangai masih macam ...

Post has attachment
Giveaway India & Tahun Baru by Dyllarezan
Assalamualaikum :D raizah join ye semoga ada rezeki ^^

Post has attachment
#MyTravelokaEscapade South Korea Destinasi Pilihanku !
Assalamualaikum and annyeonghaseyo semua :) korang suka bercuti tak? bercuti ke luar negara memang impian semua manusia nak nak perempuan macam aku ni. impian aku nak bercuti ke seluruh dunia suatu hari nanti inshaAllah dan seandainya aku diberi peluang ole...

Post has attachment
Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina
* Sila klik banner diatas untuk

join * Hadiah : 1 x cash voucher dari Premier Clinic 1 x beauty box dari The Face Shop 1 x beauty box dari Missha 1 x beauty box dari Premier Clinic 2 x beauty box dari Skinfood Tarikh Giveaway : 5 Disember - 15 Disember 20...

Post has attachment
Top 5 IGERS Share The Best Cooking Recipe (Worldwide)
Hallo guyss. wassup? cuti sekolah ni buat apa je? for those yang still sekolah macam aku ni biasalah mereput je dalam bilik kan hahaha. yang uitm dah start next sem dah pun. yang lain aku tak tahu lah. apa kata korang korang termasuk lah aku ni sekali luang...

Post has attachment
Mnet Asian Music Awards (MAMA) 2016
p/s: entry ini berkaitan penuh dengan kpop Assalamualaikum semua... semalam telah berlangsungnya MAMA2016 dekat Hong Kong sekali lagi. actually nak update pasal bende ni malam tadi tapi disebabkan aku dah malas haha tu yang baru sekarang update. okay, bagi ...

Post has attachment
Giveaway Kek Lapis Sarawak by Ain Syahirah
(click banner/gambar untuk join) Assalamualaikum :) raizah join ye, semoga ada rezeki ^^

Post has attachment
HAUL | ZALORA #1
Assalamualaikum semua. my first ever entry about haul! sebenarnya, memang dah lama teringin nak buat haul ni. jealous bila tengok blogger lain buat entry pasal haul sebabtulah hati ni finally dapat jugak buat haul pertama kali dalam hidup. sebenarnya, haul ...

Post has attachment
Mega Giveaway By Blogger's Family 2016
{tekan banner/gambar untuk join} Assalamualaikum. harini nak join GA group blogger sendiri (walaupun tak sponsor) yang dipersetujui oleh 30 ahli blogger kami. Semoga ada rezeki untuk hujung tahun ni:p. Jemput join ye semua :) sebab hadiah yang ditawarkan me...

Post has attachment
Trend Fesyen Terkini Popular
Assalamualaikum semua. entry kali ini berkenaan dengan fesyen terkini yang semakin menjadi bualan rakyat malaysia. sudah tentu, kita sebagai seorang perempuan yang suka menjaga penamipilan sangat mengikuti perkembangan fesyen tersebut. tidak hairanlah menga...
Wait while more posts are being loaded