Profile cover photo
Profile photo
Akmal Awatif
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
HAPUSKAN JERAWAT SEBELUM RAYA
Assalamualaikum... Awa nak tanya berapa ramai ada masalah kulit muka? Berminyak, berjerawat, kusam, tona tak sekata, banyak blackheads/whiteheads... ada tak? Nak hilangkan masalah-masalah berikut sebelum raya ni? Bukan setakat sebelum raya, kita hilangkan  ...
Add a comment...

Post has attachment
Blogwalking...Tengah Rajin Ni..
                        Assalamualaikum warahmatullahhi wabarakatuh … Ayat normal untuk blogger yang dah lama tak update blog. 'Dah berhabuk dah blog aku. huk huk huk' Hehe..awa pun selalu guna ayat tu. :D Yela..mukadimah mesti kene selit-selit ayat-ayat me...
Add a comment...

Post has attachment
I still remember..Macao Portuguese Egg Tarts always be my breakfast! HAHA
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Confused.
It's between career and passion. If only i have passion in my career. The confusion won't come. The start is always the hardest part. For me.
Add a comment...

Post has attachment
#2 Projek Biskut Raya 2014
Assalamualaikum... Seperti yang dijanjikan pada entry sebelum ini di SINI , hari ini aku share another resepi biskut raya. :)) For short, here are all the ingredients and the procedures as well! :D BAHAN A: 125g mentega/buttercup 60g gula kastor BAHAN B:  5...
Add a comment...

Post has attachment
#1 Projek Biskut Raya 2014
Assalamualaikum... Disebabkan lagi 4 hari dah nak raya dicampur dengan status aku yang bergelar penganggur berjaya, maka terhasillah projek biskut raya aku tahun nie. Muehehehehe... Hari nie aku ingat nak buat biskut raye yang gempak, last2 cari buttercup t...
Add a comment...

Post has attachment
INSOMNIA
Hai... I am not sleepy yet. It's 5.00am. Should i sleep now? OR should i read something? Yes! Read! Because Words can make me sleepy. Real sleepy. Deep long sleep. Krohkrohkroh. Ok,bye! p/s: mesti rase rugi kan bace post ntah hape-hape nie.
Add a comment...

Post has attachment
Own an instagram? Love takin pictures? Here's the best for u. Enjoy ur great moments with these awesome prizes! #contest2013
Add a comment...

Post has attachment
Hello Kitty toys are coming again at McDonalds starting 07 November 2013!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded