CSATLAKOZÁS A KÖZÖSSÉGHEZ

*****************************************************************
A "Save Our Souls - Hungaria" elnevezésű közösségünknek feltétel nélkül tagja lehet bárki (https://plus.google.com/u/0/communities/108330460301103230294).
******************************************************************

A "600 oldal" elnevezésű közösség tagja csak az lehet, aki elkötelezett a hazája iránt, s elszánta magát arra, hogy ne csak fecsegjen, hanem cselekedjék is a hazáért.

A cselekvés lényeges eleme, hogy közösen kitaláljuk az Orbán-rezsim utáni hazát, hiszen nem elegendő valamit tagadni, valamit igenelni is kell. Az "Orbán-rezsim utáni világ - Jövőtervek" című kategória oldalán van lehetőség a tervek kifejtésére, megvitatására (https://plus.google.com/u/0/communities/117873709322633149694/stream/144e9cc4-a960-4b31-a66c-39923990e91e). A tagok a megadott témák mellé más témákat is felvehetnek, a cél az, hogy a beszélgetések végeredményeként konkrét program is megfogalmazódjék.

Jelenlegi párttagság vagy a kormánypártokkal való bármilyen kapcsolat, valamint a keresztényellenesség, a keresztény értékekkel való szembenállás, szektához való tartozás, gnosztikus elhajlás kizáró körülmény. Ugyanakkor elfogadható a más valláshoz való tartozás, a felekezeten kívüliség vagy akár az ateizmus, amennyiben nem társul keresztényellenességgel vagy katolikusellenességgel.

Aki a közösség tagja kíván lenni, annak a csatlakozási kérelemre való kattintást követően legkésőbb 3 napon belül nyilatkoznia kell az alábbi szempontok szerint; a csatlakozási kérelme ezt követően kerül elbírálásra, illetőleg a csatlakozása véglegesítésre.

A tagjelölt által közölt adatok nem nyilvánosak, azonban a tag saját döntése szerint a "Tagság" című kategória felületén nyilvánosságra hozhatja azokat. Ugyanitt a tagok más személyes információkat is közölhetnek magukról, személyes képeket, videókat is feltölthetnek, egymással cseveghetnek. A tagoknak lehetőségük van arra, hogy nyilvánosan csak nicknéven jelenjenek meg. A magunk részéről nem ajánljuk a kitárulkozást, tekintettel a rezsim bosszúálló természetére. De félni nem szabad, mert a félelem megbénít - a hazának pedig nem bénult, hanem erős polgárokra van szüksége!

Valótlan adatok közlése, a kormánypártokkal való kapcsolat vagy a kollaboráció legkisebb gyanúja is azonnali kizárást von maga után. Egyebekben az általános közösségi irányelvek az irányadók.

A tagjelölteknek az alábbi tartalmú nyilatkozatot kell megküldeniük az s.o.s.hungaria@gmail.com ímélcímre:

-------------------------------------------------------------------------------------------

Nicknév

Név

Elérhetőség (e-mail)

Életkor (születési évszám)

Iskolai végzettség, képesítés

Szakmai, tudományos tevékenységek

Nyelvtudás

Párttevékenységek

Közéleti, közösségi tevékenységek

Vallás, felekezet, világnézet

Egyéb közlendő

----------------------------------------------------------------------------------------------

Annak, aki szeretne velünk kapcsolatban lenni, azonban nem kíván ezen feltételeknek eleget tenni, szeretettel ajánljuk a "Save Our Souls - Hungaria" elnevezésű közösségünket, amelyhez bárki szabadon csatlakozhat (https://plus.google.com/u/0/communities/108330460301103230294).

Várjuk megtisztelő csatlakozási kérelmét. Szeretettel: Magyar Katolikus NGO-k
Shared publicly