#SOSHungaria #Hungaria #Hungary #Magyarország #Fidesz-gnózis #Orbán-rezsim #Orban-regime #kereszténydemokrácia #ChristianDemocracy #EPP #EuropeanUnion #https://fideszgnosis.wordpress.com #http://www.soshungaria.mozello.eu

ÍME EGY KAPITÁLIS HAZUGSÁG A SOK KÖZÜL:

FORRÁS:
Magyar Hírek
Közzététel: 2018. márc. 31.
https://www.youtube.com/watch?v=AzomjDjjay8


Erdő Péter bíboros úr interjút adott az M1-nek, amely a Youtube-n ezzel a címmel jelent meg: "Erdő Péter bíboros: Húsvéti interjú (Europa jövője a tét)". Majd a leírásban ezt is hozzátették: "Ez a választás tétje: bevándorlóországgá válik-e Magyarország, vagy megmaradunk magyar országnak."
Az interjúban ilyesmiről egy árva szó nincs!

Mi erről most csak annyit akarunk mondani:
A bíboros úr nem mondott ilyet, nem támogatta meg az áprilisi választásra a kormánypártokat, a migráció kérdéskörét sem érintette, nem mondta, hogy "Európa jövője a tét", azt meg főképp nem, hogy az volna a választások tétje, hogy "bevándorlóország" leszünk-e, vagy megmaradunk "magyar országnak". A keresztényüldözés kapcsán mindössze annyit mondott, hogy több helyen üldözik a keresztényeket, s Európában és Magyarországon is üldözték a XX. században, konkrétan a szovjet megszállás, a Rákosi-rezsim idején, amikor is a katolikusok közül többen - így az éppen boldoggá avatott Brenner János is - vértanúkká váltak.
A démonmédia sajtómunkásai arra játszanak, hogy alig akad olyan ember, aki tényleg végignéz egy videót (ahogy olyan is kevés van, aki el is olvas egy szöveget). A felületesség már elborította a társadalmat, az emberek az eléjük tett szavakból vonják le a téves következtetéseiket, s nem ellenőrzik még a szemük előtt lévő dokumentumokat sem. Az, hogy a videót kommentálók egyike sem nézte végig magát a videót, egészen nyilvánvaló - viszont mindegyikük véleményt formált. Az ellenzéki kommentelők - csupán a hazug főcím alapján - levonták azt a téves következtetést, hogy a hazug "csuhás" támogatja az Orbán-rezsimet. Pedig nem így van! S hogy nem így van, meglátták volna maguk is, ha legalább belehallgatnak az eléjük tett videóba. De nem tették...

Érdemes a videót végighallgatni, s összehasonlítani az M1 hozzáfűzött hazugságával.
Már régóta könnyen ellenőrizhető tényekben is hazudnak - így épül föl a hazugsággyáruk. Ha ez esetben nyilvánvalóan nem igaz, amit főcímszerűen állítanak, akkor ugyan mennyi abban az igazság, amit pl. Soros Györgyről, Sargentini asszonyról, magáról a Szentatyáról mondanak? Vagy akár a migránsokról?
HOGY NEM SZÉGYELLIK MAGUKAT!
Shared publicly