Profile cover photo
Profile photo
Nurain Alias
About
Nurain's posts

Post has attachment
HATI !
Dear heart, please be strong :') ....................................................................... Jangan hairan dengan perangai aku. aku memang macam ni, jenis yang kasar. dalam kasar-kasar aku, kau kena ingat yang aku ada HATI. Tak mintak lebih. min...

Post has attachment
Nak Balik !
ada ketika aku rasa down giler! macam sekarang. ya Allah. dah la jauh dengan family, rindu nak balik :( sabar ain sabar. tinggal setahun setengah je lagi then grad. macam lame je setahun tu ngee~~ sem ni paling mencabar kot aku rase. dengan jawatan yg aku p...

Post has attachment
**
assalamualaikum . oh yes ! alhamdulillah . presentations plus assignments semua dah beres utk sem ni . so , final just around the corner . am I ready ? In shaa Allah . May Allah swt ease everything . come on Ain , u can do it . I may not be the best , but i...

Post has attachment
Ramadhan Buat Ku
assalamualaikum . alhamdulillah , cepat je mase berlalu . harini dah masuk ramadhan yg ke-18 . first time dalam hidup , aku sambut bulan ramadhan dengan kawan-kawan . sahur dengan kawan , bukak puase dengan kawan , terawih dengan kawan . time tu laa rindu f...

Post has attachment
**
aku sombong ? maaf , aku sombong bermaruah .

Post has attachment
Blog Berhabuk
assalamualaikum ... apa khabar ? post spontan sikit . dah lame sy tak update blog ni . al maklumlah busy sesangat .  alhamdulillah , sy dah sambung belajar . DIPLOMA PSIKOLOGI heee dekat Kolej jaiputra , Kota Bharu . nanti , sy cerite lg k pasal kehidupan s...

Post has attachment
LOVE : Cinta Ditolak
assalamualaikum . hi ? so , sebelum tu HAPPY WOMEN'S DAY :) based on my opinion , kita tak perlu sgt nak rasa kecewa bila cinta kena tolak . sepatutnya kita bersyukur , Allah jauhkan kita dari cinta yg sia sia . yakinlah , Allah merancang sesuatu yg lebih b...

Post has attachment
LOVE POST
assalamualaikum . ni post spontan je . mungkin ade yg tertanya2 , sy tulis tak lg pasal cinta . so , the answers is YES . sy still lg tulis pasal love2 . u olls semua boleh lah email , shout or sewaktu dengannya pasal love problem awak2 semua . 

Post has attachment
Header untuk Newbie
assalamualaikum . hi ? lama tak update ni . harini sy nak share something . Something yg kita boleh sumbat dalam header . kiranya sy laa yg akan tolong buat header utk awak2 semua . actually , ni utk newbie la . kalau yg lain nak suruh sy buat pun boleh jug...

Post has attachment
Background Comel Cute
assalamualaikum . ok hai ? harini sy nak share background cantik + comel yg boleh kita sumbat dalam kita punya blog . so , just tekan  SINI  .  dah pilih dah ? ok lepas tu , new tab . buka blog u olls .  1) Sign In akaun blog 2) Dashboard 3) Layout 4) Add a...
Wait while more posts are being loaded