Profile cover photo
Profile photo
Nur Fatin
17 followers -
Servant of Allah, A Daughter, A wife and InsyaAllah Ummi to be ❤
Servant of Allah, A Daughter, A wife and InsyaAllah Ummi to be ❤

17 followers
About
Nur's posts

Post has attachment
Diari Adam Uwais
Assalamualaikum and Hi. Alhamdulillah pejam celik pejam celik dah 6 bulan dah Muhamamd Adam Uwais ummi ayah ni. We love you baby boo muah. Hobi Adam Uwais ialah photobomb gambaq ummi sobs. Pantang nampak camera takpun handphone mula la dia buat muka la lomp...

Post has attachment
Be Kind.
Assalamualaikum and Hi.  How are you? Acewah kemain. Mentang mentang la tengah ajar BI konon nak speaking lah. Harineh Ummi takmau bebel pasal life Ummi as a student. I nak bebel bab lain. Baik. Baik yang macam mana ye? Bagi aku, baiklah sesama manusia, ses...

Post has attachment
24 hours Ummi & Student
Assalamualaikum and Hi. My son Your eyes give me the will to fight back, even when everything goes off-track.  Your hugs give me a reason to smile, even when problems pile.  Your love is what keeps me going, it is what keeps my heart beating Actually tadi a...

Post has attachment
Pregnancy Diaries - Part 2
Assalamualaikum and Hi!  Since harineh Uwais jadi good boy, eh anak Ummi memang good boy kan? Aminnnn. Since Uwais tidur awal and Ummi tak boleh tidur, Ummi nak sambung cerita Ummi. Since I've decided to go home instead of just waiting at the Hospital. The ...

Post has attachment
Pregnancy Diaries - Part 1
Assalamualaikum and Hi!    *flips
shawl* Uwais tengah tidur *Please Uwais let me finish this post first then
you wake up* pinky promise   Sambil
mendengar lagu fav dari dulu kini selamalamamamanya A Thousand Years sambil
hirup milo panas. Fuh what a lif...

Post has attachment
Resipi Ayam Masak Lemak Cili Padi Paling Simple!
Assalamualaikum and Hello. Hihi maaflah sejak aku jadi surirumah ni aku jadi macam makcik makcik sikit ehem. K fine tajuk macam eleh weh masak lemak je kot? Apehal tak reti masak? Pasaipa! K mohon jangan emo semua orang. Untuk orang malas macam aku wajiblah...

Post has attachment
Checklist Barang Baby dan Ummi.
Assalamualaikum and Hello. Well. Alhamdulillah coming to 33 weeks, few weeks to go. May Allah ease. Actually mak pun dah selalu bagi hint cakap kalau ikut Mak, minggu ke-34 pun dah deliver. Lantas aku pun menggamit memori semua kakak kakak aku, dan yes inde...

Post has attachment
2015.
Assalamualaikum and Hello  ♥   Rasa macam lama kemain tak menulis. Last post pun bulan September and now dah Januari okay. Kekok sebenarnya? Eceh kemain gila ayat. Hihi. Actually tak kekok mana cuma rasa macam lama tak menulis. Asyik Instagram takpun Facebo...

Post has attachment
Pantang Larang SEMASA dalam BERPANTANG.
Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum and Hi. :) Nak share pantang larang semasa para ibu dalam berpantang. Kemain banyak pantang hihi. Tapi insyaAllah semua ini untuk kebaikan bersama kan. Sama-sama kita baca dan pada siapa nak amalkan, silakan dan pad...

Post has attachment
TIPS nak didik anak solat.
Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum and Hi. Disebabkan selalu share sangat dekat Facebook, ingat lepas ni nak update dekat blog so that bila nak tengok balik tak payah la susah-susah nak scroll. Lagi pun apa salahnya kita share kebaikan. Kan? Dapat pa...
Wait while more posts are being loaded