Profile cover photo
Profile photo
Recreatiewoning
62 followers -
Google+ pagina van Receatiewoning.nl
Google+ pagina van Receatiewoning.nl

62 followers
About
Posts

Post has attachment
In Nederland de vakantie doorbrengen aan zee. Dat heeft toch iets speciaals. In provincies als Zeeland en Noord-Holland is het prima toeven en laten we ook de Waddeneilanden niet vergeten.
Op de website van Recreatiewoning.nl een divers aanbod van authentieke vakantiehuizen die in de nabijheid van de zee gelegen zijn.
Add a comment...

Post has attachment
Kijk eens op Recreatiewoning.nl voor het leukste aanbod van vakantiehuizen in Nederland. Veelal zijn deze snel en veilig online te boeken!
Add a comment...

Post has attachment
Veel mensen denken mijmeren er wel eens over, de aanschaf van een tweede huis in het buitenland. Bij een percentage worden de plannen daadwerkelijk concreet en zij staan aan het voorportaal van de aankoop van een recreatiewoning in een ander land.
In dit artikel informatie over dingen waar je op moet letten als je in het proces van bezichtigingen,  lokale wetgeving, etc. je weg moet vinden.
Add a comment...

Als makelaar je aanbod van tweede huizen in de schijnwerpers plaatsen en zodoende een gericht publiek bereiken ? Kijk voor de unieke adverteer mogelijkheden op de website van Recreatiewoning.nl. 
Via het unieke credits systeem kun je als makelaarskantoor voor een laag bedrag een breed aanbod van recreatiewoningen te koop aanbieden op onze website.
Add a comment...

Post has attachment
Een tweede huis in het buitenland gekocht en je wilt de inboedel vanuit je huidige (recreatie)woning laten overhuizen. Het lijkt eenvoudig maar het heeft best nog wel wat voeten in aarde.
In dit artikel dan informatie van een insider. Lees het snel voor de nodige tips!
Add a comment...

Post has attachment
Wat is er toch zo leuk aan het Gardameer. Hier meer informatie over dit populaire Italiaanse meer. Het Gardameer is prima bereikbaar en voor toeristen een populaire bestemming. Veel mensen huren rondom het meer dan ook een vakantiehuis en brengen hier een heerlijke vakantie door. Snuif vast wat vakantiegevoel op en lees artikel eens door.
Add a comment...

Post has attachment
De Languedoc is gelegen in het uiterste zuiden van Frankrijk. Wat is er voor de toeristen zoal te doen in deze Franse regio.
In dit artikel meer informatie waarom de Languedoc zo leuk is om de vakantie door te brengen.
Ook treft u een aanbod van vakantiehuizen in dit deel van Frankrijk op deze infopagina aan.
Add a comment...

Post has attachment
Mensen die op de website van Recreatiewoning.nl een vakantiehuis in het buitenland boeken moeten vaak nog een vliegticket regelen naar de desbetreffende vakantiebestemming.
Voor een goed overzicht van de vliegverbindingen en de voordeligste vliegtickets kun je via deze pagina een goed overzicht krijgen.
Add a comment...

Post has attachment
Veel mensen dromen van een eigen tweede huis in Frankrijk. Maar welke regio heeft je voorkeur en wat zijn de verkoopprijzen van deze Franse recreatiewoningen ? Hier tref je een overzicht van een actueel aanbod van te koop staande 2de woningen in Frankrijk.
Add a comment...

Post has attachment
Als eigenaar van een vakantiewoning kan het zijn dat u besluit deze te willen verhuren of verkopen, maar hoe uw tweede huis te promoten aan een gericht publiek?
Via de website van Recreatiewoning.nl kunt u middels een advertentie uw 2de woning onder de aandacht brengen van de juiste doelgroep. Kijk eens op de site voor de mogelijkheden!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded