Profile cover photo
Profile photo
Fatin Bella
708 followers -
Malaysian Lifestyle Blogger
Malaysian Lifestyle Blogger

708 followers
About
Posts

Post has attachment
Assalamualaikum Sayang Mummy, Muhammad Ammar Fikri
Assalamualaikum anak mummy, Muhammad Ammar Fikri bin Muhammad Firdaus. Alhamdulillah Aten dah selamat melahirkan seorang little hero pada 27 May 2018 pukul 7.38 malam di Hospital UKM. Berat 3.38kg dan beranak secara normal. Lega bila semuanya dah settle. Na...
Add a comment...

Post has attachment
Ceritera Hamil : Pengalaman Hamil 3rd Trimester
Pejam celik pejam celik Aten dah masuk trimester ketiga! OMG tak lama dah Aten akan jumpa #LittleFF :D Perasaan nak jadi mak orang? Mixed feeling. Mampu kah? Reti kah? Macam-macam soalan ada dalam kepala. Tengok je macam happy kan tapi nervous dia lain maca...
Add a comment...

Post has attachment
Wow! Crunchy Deals Texas Chicken Serendah RM5.50!
Fuhhh! Lega bila dah bersalin dan habis pantang. Bayangkan
berpantang time puasa dan raya, macam-macam makanan dan minuman sedap tak dapat
nak makan. Wuwuwuw. Tapi Alhamdulillah habis je pantang berat kembali pada asal
macam sebelum pregnant. Hehehe Haritu ...
Add a comment...

Post has attachment
Wow! Crunchy Deals Texas Chicken Serendah RM5.50!
Fuhhh! Lega bila dah bersalin dan habis pantang. Bayangkan
berpantang time puasa dan raya, macam-macam makanan dan minuman sedap tak dapat
nak makan. Wuwuwuw. Tapi Alhamdulillah habis je pantang berat kembali pada asal
macam sebelum pregnant. Hehehe Haritu ...
Add a comment...

Post has attachment
Jom Berbuka Puasa di The Everly Putrajaya !
Hi semua! Salam 6 Ramadan. Cepat je kan masa berlalu. Disebabkan Aten dah tak lama dah nak bersalin, Aten gunakan peluang yang ada untuk makan apa yang Aten nak sebelum kena berpantang nanti. So, salah satu destinasi yang Aten pergi ialah Bufet Berbuka Puas...
Add a comment...

Post has attachment
Buffet Ramadan @ Sunway Resort Hotel & Spa
Ramadhan ini, Sunway Resort Hotel & Spa meraikan campuran rasa dan aroma yang menarik di The Resort Café, yang menampilkan stesen gaya bazar indoor dan outdoor dengan live-action cooking dari Chef, mengingatkan suasana klasik bazar Ramadan yang terdapat di ...
Add a comment...

Post has attachment
Pigeon Malaysia Mom's Day Out
Sebagai penghormatan kepada Hari Ibu Ahad lepas, Pigeon Malaysia telah meraikan 25 ibu istimewa untuk acara eksklusif untuk meremajakan tubuh, minda dan jiwa mereka dannn salah sorang satu ibu tu ialah Aten! Hehehe. Walaupun belum dapat title ibu tapi ibu-t...
Add a comment...

Post has attachment
Artis Popular Meriahkan Festival Ramadan Putrajaya 2018
Festival Ramadan Putrajaya kembali lagi guys! Sedar tak sedar, tahun ni merupakan tahun ke-6 diadakan Festival Ramadan Putrajaya. Festival Ramadan Putrajaya ini telah diumumkan penganjurannya oleh YBhg. Datuk Seri Haji Hasim bin Haji Ismail, Presiden Perbad...
Add a comment...

Post has attachment
Sweetpictures Menawarkan Pakej Fotografi Perkahwinan Murah & Terbaik
Ada sesiapa kat sini yang mencari pakej fotografi perkahwinan yang murah tetapi menawarkan kualiti terbaik tak? Kalau ada, korang kena baca entri ni sampai habis sebab Aten sure mesti korang akan suka dengan pakej yang ditawarkan oleh mereka! SWEETPICTURES ...
Add a comment...

Post has attachment
Natasha by dr. Fredi Setyawan
Korang pernah dengar brand  Natasha by dr. Fredi Setyawan ? Aten pun baru je tau pasal brand ni bila Aten berpeluang ke Meet & Greet Skin Care Workshop yang dorang buat baru-baru ni. Memandangkan Aten takde buat apa dan dekat dengan rumah Aten, so Aten data...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded