Profile cover photo
Profile photo
Hard Core Gym
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Yo! Snatch, workout, Hard Core Gym, 2016! :D
Add a comment...

Post has attachment
Ha eddig gondot okozott, hogy folyton változik a munkarended, akkor itt a megoldás! Nincs több kifogás! :)

Várlak szeretettel az óráimon! – Betty
+36 30/454 1801 // tothbetty@hardcoregym.hu

// Itt tudsz bennünket követni:
www.hardcoregym.hu
www.facebook.com/hardcoregymhu
www.instagram.com/hardcoregymhu
www.youtube.com/hardcoregymhu
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A múlt héten láthattátok, hogy ki a legidősebb és legifjabb a szebbik nem képviseletében, akik kitartóan, edzésről edzésre haladnak előre a céljuk felé.

Most ismerjétek meg azt a két személyt, akik a férfiak táborát erősíti. Laci (60 felett) és Beni (15 alatt) is azok közé az emberek közé tartoznak, akik a funkcionális edzés mellett tették le a voksukat. Már többször is használtam a "funkcionális edzés" kifejezést, de mit is jelent ez pontosan?

Nos, Lakatos Pétert idézve:
"A funkcionális edzés elsődleges célja az, hogy visszaadja azt az alkalmazkodóképességet, amivel mindannyiunknak rendelkeznie kell(ene)."

Tehát nem lesz hatalmas strandizmod (egyébként ez is lehetséges, csak nem ez az elsődleges cél), viszont az edzéseknek köszönhetően a mindennapi tevékenységek könnyebbek lesznek. (Ez pedig csak egy a számtalan pozitív hatása közül!)

Gyertek el és lepődj meg azon, hogy mennyi erő van benned!
Az első alkalom egyébként is ingyenes! :D :P

  #hardcoregymhu   #kettlebelldunavarsany   #kettlebell   #motivation   #dunavarsany  
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ha még csak most ismerkedsz a kettlebellel, ezzel a funkcionális edzésformával, akkor felmerülhetnek azok az általános kérdések, hogy "Vajon én is elkezdhetem? Nem vagyok túlkoros? Nem fogok megsérülni ebben a nehéznek tűnő sportban?" vagy éppen a másik oldal, hogy "Nem vagyok-e túl fiatal? Bírom-e egyáltalán?" és hasonlók.

Mivel egy olyan mozgásformáról van szó, ahol az instruktor folyamatosan jelen van, segít és addig javít a mozgásmintádon, amíg az tökéletes nem lesz, így bátran kijelenthetem, hogy a sérüléstől nem kell tartanod, ha hallgatsz az edződre. Egyébként a terhelés progresszív, gondosan felépített, mindig az adott edzettségi szinthez méretezett. :)

Ami a kort illeti, véleményem szerint mindenki maga szabja meg a korlátait. Ha te nem hiszed el, hogy képes vagy rá, akkor ezen csak nagyon nehezen tud változtatni az instruktorod, de mindent meg fog tenni az ügy érdekében és majd nézel nagyokat, hogy "Nahát, tényleg!" :D

Na jó, de akkor mégis mikor érdemes elkezdeni és mikor jobb nem erőltetni? Erre az alábbi képpel válaszolnék, ezzel is alátámasztva a fentebb írtakat. A képen a legidősebb hölgy (60 év feletti) és a legifjabb lány (20 év alatti) tanítványom látható.

Mindketten rendszeresen részt vesznek az edzéseken és élvezik is azokat. Nagyon büszke vagyok mindkettejükre, leginkább azért mert hisznek magukban és mert kitartóak!

Kell ennél több? :D
#hardcoregymhu   #nolimit   #kettlebelldunavarsany   #kettlebellgirls
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pénteken kora délutánra egy szép, lassított #snatch  Jeff Sokol – Sokol Strong előadásában.

Ha jelen vagy instagramon, akkor érdemes követni őt (ha nem akkor is), mivel minden gyakorlatot rettentő szépen kivitelez! (IS!) :DHa már instagram, akkor mi is fent vagyunk ám!
www.instagram.com/hardcoregymhu #hardcoregymhu  
Instagram
Instagram
instagram.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded