Profile

Cover photo
husna zahidi
Lives in Padang Serai, Kedah
6,667 followers|3,954,422 views
AboutPosts+1's

Stream

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih
Assalamualaikum w.b.t.. Giveway January Cash RM500 by Emas Putih |  Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016.  Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih. [Tekan Banner Di Atas Untuk Join] Ini ada satu produk baru yang membantu...
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. Giveway January Cash RM500 by Emas Putih| Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016. Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih. [Tekan Banner Di Atas Untuk Join] ...
3
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
CouponBelanja Versi Mobile Kini di Telefon Pintar Anda
Assalamualaikum w.b.t.. CouponBelanja Versi Mobile
Kini di Telefon Pintar Anda | untuk pengetahuan semua, laman web CouponBelanja sekarang
telah memudahkan para penggunanya melayari melalui telefon mudah alih.. lepas
ni senang laa pergi memana pon boleh aks...
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. CouponBelanja Versi Mobile Kini di Telefon Pintar Anda | untuk pengetahuan semua, laman web CouponBelanja sekarang telah memudahkan para penggunanya melayari melalui telefon mudah alih.. lepas ni ...
1
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
Another Best Spot For Foodies in Sungai Petani
Assalamualaikum w.b.t.. Another Best Spot For Foodies
in Sungai Petani | 10 hari bulan yang lepas, hari Ahad, husna ke Merbok semula untuk
paper seterusnya pagi tu, lepas tu habis je paper ingat nak stay kejap dua hari
sebab dah janji dengan kawan hari Isni...
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. Another Best Spot For Foodies in Sungai Petani | 10 hari bulan yang lepas, hari Ahad, husna ke Merbok semula untuk paper seterusnya pagi tu, lepas tu habis je paper ingat nak stay kejap dua hari s...
63
4
Mohamad Ezuan's profile photosham zam's profile photoRiduan Ahmad's profile photoChe'su Osman's profile photo
24 comments
 
owh.. dekat jelaa.. +SHAEkhul MuHAFFIZ 
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
No time for breakfast? Try these 15 fast, easy and simply genius kitchen hacks!
http://lilihusna.sharethisstory.net/my-629898-8152?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=
2
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
4 Ciri-Ciri Orang Yang Masih Nampak ‘Kuno’ Walaupun Hidup Di Zaman Moden
http://lilihusna.sharethisstory.net/my-629898-8140?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=
 ·  Translate
2
Che Abdulnuh's profile photo
 
Ape?die ciri2 nye...yea....
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016
Assalamualaikum w.b.t.. Hi! Se la mat Ta hun Ba ru 20 16 !!   seketul entry tahun baru pon husna belom up lagi.. jadi husna sambut dengan segmen dari bro Hasrul Hassan jelah ye.. biar naik semangat nak ber-entry sikit.. ekekekke..:p masuk tahun nih dah tahu...
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. Hi! Selamat Tahun Baru 2016!! seketul entry tahun baru pon husna belom up lagi.. jadi husna sambut dengan segmen dari bro Hasrul Hassan jelah ye.. biar naik semangat nak ber-entry sikit...
5
mimbar kata's profile photo
 
sukses hendaknya
 ·  Translate
Add a comment...
In her circles
1,545 people
Have her in circles
6,667 people
maheni putri's profile photo
riza tul's profile photo
Muhammad Faiz's profile photo
Muhdamin Min's profile photo
Karukord jagau's profile photo
koleksi nz's profile photo
Teja Evalea's profile photo
Linda Lindosh's profile photo
ain balqis's profile photo

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
mungkin ramai di antara kita sudah biasa dengan CouponBelanja versi desktop.. jadi untuk tidak ketinggalan dalam memastikan yang terbaik buat para pelanggannya, kini CouponBelanja sudah terdapat dalam versi mudah alih yang mana kita boleh akses di mana-mana sahaja..
 ·  Translate
1
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
Resepi Nasi Goreng Bujang
Assalamualaikum w.b.t.. Resepi Nasi Goreng Bujang | erm
sepupu sepapat nasi goreng bodo jugak laa sebenarnya nih.. kihkihkih.. hasil
ber-experiment kat rumah sewa tempoh hari.. selalu kalau dah tawu akan tinggal
sengsorang kat rumah sewa, mesti husna akan b...
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. Resepi Nasi Goreng Bujang | erm sepupu sepapat nasi goreng bodo jugak laa sebenarnya nih.. kihkihkih.. hasil ber-experiment kat rumah sewa tempoh hari.. selalu kalau dah tawu akan tinggal sengsora...
5
1
0192342208 Jessie's profile photoMohd Sahadi's profile photo
2 comments
 
Insya zandi
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
Alhamdulillah Bertambah Lagi Angka Umur
Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah Bertambah Lagi Angka Umur Husna | kebiasaannya kalau esok tu birthday husna, malam tu mesti husna
kat tempat lain tak duduk kat rumah sendiri, sama ada kat asrama, kolej, atau
rumah sewa.. kebiasaannya macam tu lah.. ka...
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah Bertambah Lagi Angka Umur Husna | kebiasaannya kalau esok tu birthday husna, malam tu mesti husna kat tempat lain tak duduk kat rumah sendiri, sama ada kat asrama, kolej, atau rumah ...
3
Syaz Wanie's profile photo
 
alhamdulillahh...
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
6 Cara Paling Senang & Efektif Untuk ‘Up’kan Style Korang Bila Masuk Tahun 2016 Ini
http://lilihusna.sharethisstory.net/my-629898-8250
 ·  Translate
Korang akan tetap nampak bergaya walaupun hanya pakai jeans dan t-shirt. Tak percaya cubalah!
1
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
Jangan Biarkan 2015 Berakhir Untuk Korang Sekeluarga Macam Tu Je. Cuba 7 Idea Epik Ini!
http://lilihusna.sharethisstory.net/my-629898-8254?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=
 ·  Translate
5
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
Resepi Ikan Cencaru Belah Belakang Sumbat Nyok
Assalamualaikum w.b.t.. Resepi Ikan Cencaru Sumbat
Nyok | kebiasaannya ikan cencaru ni paling sedap dimasak kalau sumbat kelapa
parut dibahagian belakang ikan tu.. lepas tu terpulang sama ada nak goreng atau
bakar, kedua-duanya ada rasa tersendiri kepada si...
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. Resepi Ikan Cencaru Sumbat Nyok | kebiasaannya ikan cencaru ni paling sedap dimasak kalau sumbat kelapa parut dibahagian belakang ikan tu.. lepas tu terpulang sama ada nak goreng atau bakar, kedua...
5
Add a comment...
People
In her circles
1,545 people
Have her in circles
6,667 people
maheni putri's profile photo
riza tul's profile photo
Muhammad Faiz's profile photo
Muhdamin Min's profile photo
Karukord jagau's profile photo
koleksi nz's profile photo
Teja Evalea's profile photo
Linda Lindosh's profile photo
ain balqis's profile photo
Work
Occupation
Founder in Blog Husna Zahidi
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends
Relationship
In a relationship
Story
Tagline
menulis kerana hati..
Introduction
Husna Zahidi. 22 y/o. 
Full time student. 
Part time blogger. 
For any events, advertisement, product/food review, kindly contact me at husnazahidi@ymail.com 
thank you! ♥
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Padang Serai, Kedah
Links
Other profiles
husna zahidi's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Facon Education Fair
lifeisgreatwithme.blogspot.com

Anda pelajar? Anda belajar? Anda bekerja? Berminat nak sambung belajar? Jom kita ke Facon Education Fair! Facon Education Fair Links You To

CouponBelanja Versi Mobile Kini di Telefon Pintar Anda
husnazahidi.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t.. CouponBelanja Versi Mobile Kini di Telefon Pintar Anda | untuk pengetahuan semua, laman web CouponBelanja sekarang t

11 Practical Tips to Save Money (Tip-Tip Berjimat Cermat)
www.zukidin.com

Saving money isn’t exactly easy to do, especially when there are so many things you want to see and do. But for students, it’s very importan

Nasi Daun Pisang Merecik!
www.juliajohari.com

Ayoyoooommaa! Nasi Daun Pisang mariii...hahhahahha haaa tengok kuah gulai 3 jenis tu korang tak rasa merecik-recik air liur ke haa, bagi ora

CustomFit by Fitness First Memudahkan Senaman Di Mana Sahaja Dengan Hany...
www.juliajohari.com

Let's workout ! Pasti ramai di antara kita yang bersemangat nak bersenam dan ada kalanya malas nak teruskan disebabkan tak nampak pencapaian

6 Lokasi Sebenar Dalam Lagu Gerua OST Dilwale | Budak Bandung Laici
budakbandunglaici.blogspot.com

BBL baru je tonton buah tangan Rohit Shetty semalam. Itu pun sebab high recommended dari news feed Twitter tak habis-habis dengan fenomena S

Bila Adam Fitri Dah Mula Menggigit
www.erazfadli.com

Caption Instagram : "Ini gmbr sbelum #AdamFitri gigit pipi papa dia! Adoi.. Sekarang dah tertidur.. Sng je dia tertidur.. Cool anak papa.. M

TINGGALKAN URL BLOG ANDA PENCARIAN BLOGLIST ASHALYA 2016
blogashalya.blogspot.com

Assalamualaikum Selamat selamat selamat semua. Lamanya lya tak ubah apa2 kat blog lya nie kan. Di tahun baru nie lya nak cari bloglist baru

#Teaser : Cuti-Cuti Malaysia di Tahun Baru 2016
chipmunkandbarney.blogspot.com

Disebabkan kemalasan untuk menaip terlampau bermaharajalela, I tunjukkan teaser dulu lah. Kalau ikutkan hati, nak tepek gambar satu dua aje.

Entry Review | Mari Beraksi di Jump Street Trampoline Park, Penang
husnazahidi.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t.. hai semua! minggu lepas husna diberi kesempatan untuk sertai aktiviti melompat lebih tinggi bersama 18 orang ahli bl

Al Haura Arabic Kopitiam, Sungai Petani
husnazahidi.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t.. hari tu husna ngan housemates pergi cuba nasi arab kat Al-Haura Arabic Kopitiam yang pemes tu.. melilau jugak laa ka

NAJIB DAH KENA SANTAU HANTU CINA KE HAPE DAH NI???
selamatkan-bumi-malaysia.blogspot.com

Saya ingin mengetengahkan beberapa perkara-perkara serius berkenaan dengan Trans-Pacific Partnership Agreement (TPPA), yang merupakan sebuah

Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com
husnazahidi.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t.. Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com Sempena bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, Mia nak buat Giveaway Merdeka 2015 yan

Kenduri Kahwin, Hospital Seremban dan MMA Santai Corner. Penat!
chipmunkandbarney.blogspot.com

Sekarang ni mood malas nak mengupdate, malas menaip dan malas bercerita semakin menular. Fikir nak letak title apa pun makan masa 20 minit.