Profile

Cover photo
husna zahidi
Lives in Padang Serai, Kedah
6,766 followers|4,418,510 views
AboutPosts+1's

Stream

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
dan mestilah dengan pertolongan dari kakitangan kafe tu jugak.. terima kasih banyak sebab ikut je kemahuan kitaorang dan tak usir kitaorang makan kat luar, dah tawu ramai nak jugak sesibuk gabung meja makan kat dalam..
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. Sambutan Hari Jadi Eera di Rose Cherry Bakery Café | sambutan yang tak dirancang pon sebenarnya, hanya bermain di dalam kepala husna nih je.. sebab selalunya kalau jenis rancang kemain ada itu ini...
1
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
Segmen 12 Jam Bloglist #20 Mialiana.com
Assalamualaikum w.b.t.. Segmen 12 Jam Bloglist #20 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 24 April 2016 , iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join. Syarat-syaratny...
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. Segmen 12 Jam Bloglist #20 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Mei dan Jun 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 24 April 2016, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam ...
1
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
nak tambah berpuaka lagi letak cabai hitam, perghhhhh! Berasap telinga.. hihihi..
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. Tertunai Keinginan di Bihun Sup Puaka, Merbok | siapa yang follow instagram husna (@dearhusnaaa) mesti dah tawu kan pasal nih.. tapi kalau tak perasan jugak haa meh sini nak cerita lebih lanjut.. ...
1
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
jom ramai² undi +Emas Putih​! ☺
 ·  Translate
1
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
jom undi +Emas Putih​
 ·  Translate
1
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
Segmen Bollygood | Singham Returns
Assalamualaikum w.b.t.. Segmen Bollygood Singham
Returns | lamanya rasaaaa tak cerita pasal Hindustan kat blog husna nih..
padahal selalu je layan Segmen Panggung Sabtu di TV3 dan Segmen Bollygood di
TV2 tapi entah macam mana boleh pulak seorang husna tak r...
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. Segmen Bollygood Singham Returns | lamanya rasaaaa tak cerita pasal Hindustan kat blog husna nih.. padahal selalu je layan Segmen Panggung Sabtu di TV3 dan Segmen Bollygood di TV2 tapi entah macam...
1
Add a comment...
Have her in circles
6,766 people
riza tul's profile photo
Azuwa Omar's profile photo
Apit Labu's profile photo
WALL-Saiful Quan's profile photo
Linda Lindosh's profile photo
Apieh Pare's profile photo
zai mohd's profile photo
mohd zery Nazeri's profile photo
Amat  Castro Karias007's profile photo

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
Sambutan Hari Jadi Eera di Rose Cherry Bakery Café
Assalamualaikum w.b.t.. Sambutan Hari Jadi Eera di
Rose Cherry Bakery Café | sambutan yang tak dirancang pon sebenarnya, hanya
bermain di dalam kepala husna nih je.. sebab selalunya kalau jenis rancang
kemain ada itu ini pung pang sana pung pang sini pada a...
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. Sambutan Hari Jadi Eera di Rose Cherry Bakery Café | sambutan yang tak dirancang pon sebenarnya, hanya bermain di dalam kepala husna nih je.. sebab selalunya kalau jenis rancang kemain ada itu ini...
1
Add a comment...

husna zahidi

Ping Entri  - 
 
nak tambah berpuaka lagi letak cabai hitam, perghhhhh! Berasap telinga.. hihihi..
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. Tertunai Keinginan di Bihun Sup Puaka, Merbok | siapa yang follow instagram husna (@dearhusnaaa) mesti dah tawu kan pasal nih.. tapi kalau tak perasan jugak haa meh sini nak cerita lebih lanjut.. ...
1
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
Tertunai Keinginan di Bihun Sup Puaka, Merbok
Assalamualaikum w.b.t.. Tertunai Keinginan di Bihun Sup Puaka, Merbok | siapa yang follow
instagram husna ( @dearhusnaaa ) mesti dah tawu kan pasal nih.. tapi kalau tak
perasan jugak haa meh sini nak cerita lebih lanjut.. Sebenarnya husna nih ada satu tabia...
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. Tertunai Keinginan di Bihun Sup Puaka, Merbok | siapa yang follow instagram husna (@dearhusnaaa) mesti dah tawu kan pasal nih.. tapi kalau tak perasan jugak haa meh sini nak cerita lebih lanjut.. ...
1
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
Tak payah order pizza mahal-mahal. Cuba buat sandwich pizza yang mudah dan sedap ni!
http://lilihusna.sharethisstory.net/my-629898-8816?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=
 ·  Translate
1
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
Cerita ni sebenarnya sensitif sikit sebabnya pengarah menggambarkan kepimpinan politik, sistem kehakiman dan agama di tempat tersebut nampak sangat korup..
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. Segmen Bollygood Singham Returns | lamanya rasaaaa tak cerita pasal Hindustan kat blog husna nih.. padahal selalu je layan Segmen Panggung Sabtu di TV3 dan Segmen Bollygood di TV2 tapi entah macam...
1
Add a comment...

husna zahidi

Shared publicly  - 
 
giveaway April part #2..:)
 ·  Translate
Assalamualaikum w.b.t.. [Siapa Nak Join Giveaway Ini Sila Tekan Banner] Giveaway Cash RM500 APRIL PART #2 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , Nurfuzie , Boni Kacak , Fizgraphic , Asri Blog , Liyana , RF3 W...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
6,766 people
riza tul's profile photo
Azuwa Omar's profile photo
Apit Labu's profile photo
WALL-Saiful Quan's profile photo
Linda Lindosh's profile photo
Apieh Pare's profile photo
zai mohd's profile photo
mohd zery Nazeri's profile photo
Amat  Castro Karias007's profile photo
Work
Occupation
Founder in Blog Husna Zahidi
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends
Relationship
In a relationship
Story
Tagline
food is my passion!
Introduction
Husna Zahidi. 23 y/o. 
Full time student. 
Part time blogger. 
For any events, advertisement, product/food review, kindly contact me at husnazahidi@ymail.com 
thank you! ♥
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Padang Serai, Kedah
Links
Other profiles
husna zahidi's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Sambutan Hari Jadi Eera di Rose Cherry Bakery Café
husnazahidi.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t.. Sambutan Hari Jadi Eera di Rose Cherry Bakery Café | sambutan yang tak dirancang pon sebenarnya, hanya bermain di da

Segmen Bollygood | Singham Returns
husnazahidi.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t.. Segmen Bollygood Singham Returns | lamanya rasaaaa tak cerita pasal Hindustan kat blog husna nih.. padahal selalu je

Giveaway Cash APRIL PART #2 by Emas Putih
husnazahidi.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t.. [Siapa Nak Join Giveaway Ini Sila Tekan Banner] Giveaway Cash RM500 APRIL PART #2 by Emas Putih disponser oleh Emas

Rexona Fresh Protect Kit, Terima Kasih WOOP
husnazahidi.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t.. Rexona Fresh Protect Kit, Terima Kasih WOOP | akhirnya tibalah giliran husna.. muehihi ingatkan tak dapat dah sebab

Dinner Treat di Hayyan Garden Cafe, Laguna Merbok
husnazahidi.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t.. Dinner Treat di Hayyan Garden Cafe, Laguna Merbok | minggu lepas kawan husna cakap nak datang ke Sungai Petani lepas

Giveaway Cash RM600 MAC2016 by Emas Putih
husnazahidi.blogspot.com

*sila tekan banner diatas untuk join* Hadiah : Top Referral RM100x1 Random Cash RM50x10 Start : 20 Mac 2016 - 3 April 2016 Giveaway January2

Facon Education Fair
lifeisgreatwithme.blogspot.com

Anda pelajar? Anda belajar? Anda bekerja? Berminat nak sambung belajar? Jom kita ke Facon Education Fair! Facon Education Fair Links You To

CouponBelanja Versi Mobile Kini di Telefon Pintar Anda
husnazahidi.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t.. CouponBelanja Versi Mobile Kini di Telefon Pintar Anda | untuk pengetahuan semua, laman web CouponBelanja sekarang t

11 Practical Tips to Save Money (Tip-Tip Berjimat Cermat)
www.zukidin.com

Saving money isn’t exactly easy to do, especially when there are so many things you want to see and do. But for students, it’s very importan

Nasi Daun Pisang Merecik!
www.juliajohari.com

Ayoyoooommaa! Nasi Daun Pisang mariii...hahhahahha haaa tengok kuah gulai 3 jenis tu korang tak rasa merecik-recik air liur ke haa, bagi ora

CustomFit by Fitness First Memudahkan Senaman Di Mana Sahaja Dengan Hany...
www.juliajohari.com

Let's workout ! Pasti ramai di antara kita yang bersemangat nak bersenam dan ada kalanya malas nak teruskan disebabkan tak nampak pencapaian

6 Lokasi Sebenar Dalam Lagu Gerua OST Dilwale | Budak Bandung Laici
budakbandunglaici.blogspot.com

BBL baru je tonton buah tangan Rohit Shetty semalam. Itu pun sebab high recommended dari news feed Twitter tak habis-habis dengan fenomena S

Bila Adam Fitri Dah Mula Menggigit
www.erazfadli.com

Caption Instagram : "Ini gmbr sbelum #AdamFitri gigit pipi papa dia! Adoi.. Sekarang dah tertidur.. Sng je dia tertidur.. Cool anak papa.. M

TINGGALKAN URL BLOG ANDA PENCARIAN BLOGLIST ASHALYA 2016
blogashalya.blogspot.com

Assalamualaikum Selamat selamat selamat semua. Lamanya lya tak ubah apa2 kat blog lya nie kan. Di tahun baru nie lya nak cari bloglist baru

#Teaser : Cuti-Cuti Malaysia di Tahun Baru 2016
chipmunkandbarney.blogspot.com

Disebabkan kemalasan untuk menaip terlampau bermaharajalela, I tunjukkan teaser dulu lah. Kalau ikutkan hati, nak tepek gambar satu dua aje.