Profile cover photo
Profile photo
nooratiqah mhhdruslan
something happens must have a reason.
something happens must have a reason.
About
Posts

Post has attachment
resepi puding karamel diinspirasi oleh dr ezani
Assalamualaikum♥ nak share cara buat puding karemal yang mudah dan enak.jimat masa dan duit tau kalo buat sendiri. bahan-bahan. untuk karamel gula :60g untuk puding 70g 400ml susu segar atau susu cair. 4 biji telur esen vanila satu sudu kecik majerin-untuk ...
Add a comment...

Post has attachment
sakit mata..mc dan dann
sakit mata..mc dan dann
noor-atiqah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
sakit mata..mc dan dann
Assalamualaikum ♥ Rasa tak nak post.tapi rasa nak post..perasaan yang berbahagi.. baru2 ni aku terkena sakit mata (harini pun still x ok lg) as you know sakit mata sangat senang berjangkit. aku tak plan pun nak MC but suddenly kena MC jugak. hari sabtu afte...
sakit mata..mc dan dann
sakit mata..mc dan dann
noor-atiqah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
sakit mata..mc dan dann
Assalamualaikum ♥ Rasa tak nak post.tapi rasa nak post..perasaan yang berbahagi.. baru2 ni aku terkena sakit mata (harini pun still x ok lg) as you know sakit mata sangat senang berjangkit. aku tak plan pun nak MC but suddenly kena MC jugak. hari sabtu afte...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Segmen Blogwalking & Throwback By NaD Dea
Assalamualaikum♥ klik untuk ke page nad Kenapa memilih untuk menggunakan url blog yang sekarang ni? Url blog ni di ambil dari nama sendiri...which is noor atiqah.simple kan?senang orang nak cam.. Kenapa terjebak dalam dunia blogging ni? Memula terjebak deng...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Segmen : Selamat Hari Lahir By Nisa Zamberi
Assalamualaikum ♥ lama tak join segmen.kali ni join segmen yang dibuat oleh cik nisa..:) klik untuk view page nisa. wish birthday. selamat hari lahir nisa.. semoga sentiasa berada dalam lindungan Allh s.w.t. menjadi anak yang taat kepada ibu bapa. sabar dan...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded