Profile cover photo
Profile photo
Ooh Ija
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Allah ganti sedekah dgn jalan penyelesaian...
Lepas baik dari demam panas yg melanda sampai tak boleh nak angkat kepala 4hari lamanya, akhirnya Allah bagi balik nikmat kesihatan. Alhamdulillah alhamdulillah. Time kerja yg sgt banyak, time satu malaysia semua baru masuk gaji, tapi kita plak baru lepas h...
Add a comment...

Post has attachment
**
Hah. Finally dah jumaat pun! Besnye esok boleh bergolek2 je atas katil. Hehe. Jgn bergolek saja tau. Sambil2 tu boleh cuci mata kat website kita sbb kita baaaaru je lancarkan promo 2HELAI HANYA RM89!  . Excited x? Promo ni sampai 15April, jumaat depan je ta...
Ooh Ija
Ooh Ija
oohija.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MMM Mac 2016 - Part 1
Assalamualaikum, Bismillahirahmanirrahim. Saya Norhafiza Mustakim, founder kepada Ooh Ija, bukanlah seorang penulis, apetah lagi cenderung kepada minat menulis. Wujudnya saya di laman blog ini adalah kerana dicabar oleh cikgu saya, Dr Azizan Osman, pada pro...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded