Profile cover photo
Profile photo
StudyTime Hungary
1 follower -
Lépj le angolosan, tanulj külföldön!
Lépj le angolosan, tanulj külföldön!

1 follower
About
StudyTime Hungary's posts

Post has attachment
Angol vizsgára készülsz? Erősítenéd az angolod? Gondoltál már arra, hogy anyanyelvi környezetben erősítsd angol tudásod? És arra gondoltál már, hogy ezt Kanadában tedd meg?

01.19-én kanadai partner iskolánk hivatalos képviselője látogat el irodánkba és várja a kérdéseket 14 és 17 óra között.

Nézz be hozzánk és tedd fel Neki kérdéseidet Kanadáról, az iskoláról, bármiről ami érdekel a témában.

Várunk Téged is! 

Budapest, Bartók Béla u. 61. I. em/9.
Photo

Post has attachment
Nincs olyan hét, hogy ne hangoznának el ezek a kérdések leendő ügyfeleinktől, "Nem vagyok túl öreg?", "Lesz magyar az iskolában rajtam kívül?" vagy éppen, "Ti mit gondoltok, melyik várost válasszam?"......Feldolgoztuk, kiértékeltük és íme bemutatjuk a válaszokat, így néz ki %-ban a 2014-es év a következő kategóriákban! 
1. Ez a korosztály utazott velünk
2. Ezeket az országokat választották
3. Ezek voltak a legkedveltebb városok
4. És ezekbe az országokba intéztünk vízumokat
2015-ben is figyeljétek oldalainkat, a kedvezményeket és keressetek Bennünket nyugodtan továbbra is. Köszönjük, hogy 2014-ben ennyien választottátok irodánkat! 
PhotoPhotoPhotoPhoto
2015-01-17
4 Photos - View album

Post has attachment
Képekben a 2014-es szilveszteri tűzijátékok... smile emoticon Lehetett hideg vagy meleg, a buli garantált és pazar volt! 
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-01-17
7 Photos - View album

Post has attachment
Ne feledjétek, a tanulás melletti munkavállalás már Új-Zélandon is engedélyezett. Sokan kérdezitek, hogy milyen típusú munkát tudtok vállalni a nyelvtanfolyam vagy egyéb más tanulmányok mellett. Mint a képen is mutatjuk, többnyire a helyi kávézókban vagy a vendéglátásban legkönnyebb munkát találni még ha nem is megy magabiztosan az angol.
Photo

Post has attachment
Ausztrália esetében, hova foglald nyelvtanfolyamod mindig nagy dilemma. Miért Perth a nyugati parton vagy éppen miért Brisbane a keleti parton?! Segítünk egy kicsit... Brisbane, a 2013-as statisztika alapján: népesség 2,5 millió felett, átlagéletkor 34,7 év, úgyhogy egy fiatalos városba érkezel, napsütéses napok száma 261, (nézd meg az átlag hőmérséklet táblázatot) és nem utolsósorban itt volt nemrég a G20-as csúcs is.
Photo

Post has attachment
Viharos hetet kezdtünk Ausztrália keleti partján, a Gold Coast-ra is lecsapott az ítéletidő, órási jégeső pusztított helyenként.... De nyugi, pár nap múlva már jó időt ígérnek! 
PhotoPhotoPhoto
2014-12-10
3 Photos - View album

Post has attachment
Elkészült Pinterest oldalunk is. Kövessetek minket ott is! Rengeteg csodaszép és érdekes képpel várunk Téged is!

Sziasztok!

Elindult céges Google Plus csatornánk, mostantól itt sok információt, érdekességet olvashattok a külföldi nyelvtanulásról, rólunk és a már kint tanuló diákjainkról.
Wait while more posts are being loaded