Profile cover photo
Profile photo
Oh Kay
About
Oh's posts

Post has attachment
UPDATE; OhC by KMLIA HSHM
Okay setelah di baca satu persatu cerita entry tentang Cinderella yang di tulis oleh blogger-blogger sporting ((you know who you are)) di bawah ini adalah Top 11. & ahad ini akan diumumkan Top 3 yang menang Oh Cinderella by KMLIA HSHM. Nantikan! http://life...

Post has attachment
Recommended Movies of 2015
                                                                 

Post has attachment
Aku Baru Nak Ber-huhuhu
Leonardo DiCaprio wins Best Actor @GoldenGlobes  Congratulations, my man! Forever one of my favourite actors. Ketika aku baru nak ber-huhuhu ber-zumba ber-joget dan segala ber lagi di malam hari yang bertemankan angin sepoi-sepoi mendayu-dayu sambil menikma...

Post has attachment
**


Post has attachment
Pertandingan Shorties DFKL 2016
Pertandingan Shorties DFKL merupakan sebuah pertandingan filem pendek anjuran TV3 dan TV9 yang terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia terutamanya penggiat seni tanah air. Hadiah bernilai sehingga RM18,000 bakal menanti pemenang! Drama terbaik juga bakal dis...

Post has attachment
This Is My Answer, Sarah
Hi Sarah. Take my heart. Sincerely, from ME <3  Thank you Sarah for tagging me. So macam mana nak mula ni. Semua soalan dari Sarah susah bagi aku. Sebab bab bab nak karang ayat ni aku lemah lutut sikit. But I will try my best untuk jawab semua soalan.  1. K...

Post has attachment
It's 3 O'Clock
Aku tak boleh tidur ;< Gara-gara makan burger pukul 12:41 am. Ugh! Dah macam-macam aku buat. Makan, baring, makan lagi, baring, layan variety shows, minum, gigit straw, baring, makan, baring lagi dan ulang perkara sama berkali-kali. Weh bosan! Aku nak tidur...

Post has attachment
**
Happy New Year 2016!

Post has attachment
This Smartphone Could Potentially Be Your Best Friend Whenever You Travel.

Post has attachment
Oh Cinderella by KMLIA HSHM
Bismillahirrahmanirrahim. Ini segmen ketiga aku kot. Dan kalini hadiah paling menarik. Haih aku sendiri pun rasa nak join. Tak tahu lah kalau gambar hadiah kat atas ni tak menarik bagi korang. Hm kalau tak menarik tunggu segmen akan datang aku cuba bagi seb...
Wait while more posts are being loaded