Profile cover photo
Profile photo
Jac Tromp b.v. (Bouwbedrijf)
4 followers -
Al meer dan 70 jaar uw Ver)bouwpartner in en rondom alkmaar
Al meer dan 70 jaar uw Ver)bouwpartner in en rondom alkmaar

4 followers
About
Posts

Post has attachment
In 1,5 dag een nieuwe, comfortabele en goed geïsoleerde begane grondvloer.

Samen met Schipper Kozijnen en Compofloor realiseren wij een proefplaatsing van een nieuwe begane grondvloer in een woning in de kunstenaarswijk in Heerhugowaard. De oude vloer was door vocht aangetast en nagenoeg verrot, de woning was vochtig en oncomfortabel geworden. Met deze nieuwe vloer genieten de toekomstige bewoners van een goed geïsoleerde vloer met meer comfort.

#Compofloor #Schipperkozijnen #Samenwerking #Comfort

PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
26-06-17
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Weer een mooi eindresultaat!

Vandaag de oplevering van de nieuwbouw woning in Bergen.

Mooi project met een dito eindresultaat. Wij wensen de toekomstige bewoners heel veel woonplezier!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
23-06-17
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Mooi als een woning er ook steeds meer als woning uit gaat zien. Steeds meer bouwplaats ruimte veranderd in permanente inrichting.

Een trap werkt daar heel goed bij, het is bovenal praktisch maar ziet er daarnaast ook gewoon mooi uit. Vanaf vandaag staat er ook een trap in de nieuwbouw woning aan De Vaart, echt vakwerk.

Het tegelwerk in de badkamer vordert gestaag en zo, alles bij elkaar, wordt het straks één mooi geheel.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
21-06-17
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Woonhuis aan de Nieuwe Vaart weer een stukje mooier

Woonhuis aan de Nieuwe Vaart weer een stukje mooier Woonhuis aan de Nieuwe Vaart weer een stukje mooier Woonhuis aan de Nieuwe Vaart weer een stukje mooier Woonhuis aan de Nieuwe Vaart weer een stukje mooier Woonhuis aan de Nieuwe Vaart weer een stukje mooier
De vrijstaande woning die wij realiseren op De Vaart, een kleinschalige wijk met 38 welstandsvrije woningen tegen de Hoornse Vaart in Alkmaar, schiet hard op.

In een mooie samenwerking met Schipper Kozijnen worden vandaag de buitenkozijnen geplaatst. De, niet van hout te onderscheiden, kunststof kozijnen worden ultra kierdicht gemonteerd en voorzien van triple (deels zonwerend) glas met warmte-edge kaders.

Wij houden u op de hoogte van de voortgang.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
13-06-17
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Van Alckmaer voor Wonen blij verrast met full service concept!

Sinds begin maart zijn wij samen met Mainplus druk in de weer voor het dagelijks onderhoud van Van Alckmaer voor Wonen.

Dankzij Mainflow, de managementsoftware van Mainplus voor het registreren, plannen, administreren en factureren van onderhoudsopdrachten, werken wij doelmatiger en effectiever. Wij zijn erg blij met de samenwerking, net als de Mainplus en onze opdrachtgever Van Alckmaer voor Wonen.

Hieronder de bijdrage op de website van Mainplus:

Vanaf 1 maart 2017 verzorgt MainPlus de dagelijkse onderhoudsprocessen bij Van Alckmaer voor Wonen. Deze corporatie zetelt in het hart van Alkmaar in een prachtige monumentale oude timmerfabriek en heeft 2.700 verhuurbare eenheden onder haar hoede.
MainPlus richt zich primair op het reparatieonderhoud, het serviceonderhoud en verstoppingen/reparaties aan afvoeren, riolen en hemelwaterafvoeren. Ook de overige processen die betrekking hebben op contractonderhoud worden tegen het licht gehouden, waardoor MainPlus het onderhoud in brede zin efficiënt en effectief kan uitvoeren. De lokale verankering van het onderhoudsproces is geborgd via de samenwerking met een lokale onderhoudspartner, Tromp. Dit familiebedrijf is ook gezeteld in het hart van Alkmaar en kent het bezit van Van Alckmaer goed.

“In een zeer korte doorlooptijd van amper een maand zijn we live gegaan”, aldus projectleider van Van Alckmaer René Wiersma. “Achteraf gezien is het boven verwachting goed gegaan en voelen we ons daadwerkelijk vanaf het eerste moment ontzorgd. De betrokken opzichters van Van Alckmaer en MainPlus weten elkaar goed te vinden en lossen de vraagstukken die er zijn pragmatisch en snel met elkaar op. Door het uitbesteden van het dagelijks onderhoud hebben wij meer tijd over om ons te focussen op vernieuwing en kwaliteit.”

MainPlus Projectleider Jeroen van Vliet: “Op 25 mei jl. hebben we een borrel georganiseerd bij ons op kantoor in Rijswijk. Dit doen we altijd met alle betrokkenen in de keten, van de MainPlus-klantcontactcentermedewerker tot de vakman van de onderhoudspartner en tot de opzichter van de klant. Het is belangrijk dat de mensen in het operationele proces een gezicht kennen bij de stem die ze dagelijks horen aan de telefoon.”
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Grote stappen gemaakt!

Bij het project nieuwbouwwoning Kerkedijk in Bergen zijn de laatste tijd grote stappen vooruit gemaakt en heeft de woning inmiddels al echt definitieve vormen aangenomen.

Door de bouw werkzaamheden heen kun je bijvoorbeeld al een eigen voorstelling maken van hoe de woning beneden ingericht zou kunnen worden. De voorbereidende werkzaamheden voor de vloer van de garage, die vandaag wordt gestort, zijn bijna klaar. Zoals de foto laat zien wordt de laatste hand door onze leerling Dave aangebracht en zo dadelijk gecontroleerd door onze timmerman. Binnen wordt druk gewerkt door de stukadoor, de loodgieter en de tegelzetter.

Op alle fronten merk je dat we werken naar een mooi eindresultaat!

PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
18-05-17
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Afgelopen week hebben wij het voormalig uitvaartcentrum aan de Plevierenlaan in Egmond aan Zee opgeleverd aan onze opdrachtgever Kennemer Wonen.

Zoals zij van ons gewend zijn liep de oplevering voorspoedig met een minimaal aantal opleverpunten. De nieuwe bewoners (statushouders) kunnen genieten van de mooie strakke lichte woonunits.

Een prachtig initiatief dat door andere corporaties en gemeentes overgenomen zou moeten worden.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
20-04-17
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
In volle vaart door naar de oplevering!

Er moet nog best veel gebeuren de komende twee weken aan de Haffelderweg in Den Burg op Texel; de aanloop naar de oplevering.

Iedereen loopt het vuur uit zijn sloffen om de werkzaamheden rond te krijgen. Dankzij een super team maken we zeer grote stappen.

We hebben er alle vertrouwen in dat de oplevering, ondanks de verlate start, gehaald gaat worden. Het resultaat: een tevreden opdrachtgever en nog blijere bewoners.

Wij houden u op de hoogte!
PhotoPhotoPhotoPhoto
10-04-17
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Op het project aan de Kerkedijk in Bergen is deze week de prefab kapconstructie geplaatst inclusief de binnenwanden op de verdieping.

Vandaag is het hoogste punt bereikt, altijd een feestelijk moment voor de toekomstige bewoners!
PhotoPhotoPhotoPhoto
31-03-17
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Een casco in een dag!

In één dag plaatsten wij het prefab casco van deze energiezuinige woning met aangebouwde garage. Binnenkort meer nieuws.

Dank aan www.invenio.nl voor het fotomateriaal.
PhotoPhotoPhotoPhoto
30-03-17
4 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded