Profile cover photo
Profile photo
A. Aqma
799 followers
799 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
BELAJAR TEKNIK JADI JUTAWAN ONLINE | MMMDIS2017
Assalamualaikum and hi all :) Alhamdulillah aqma mulakan pembukaan Disember 2017 dengan sesuatu yang sangat amazing. Aqma belajar lebih 200 teknik MUDAH jadi jutawan dengan bisnes online. Fuhhh jangan main2 ada 200 teknik taw! ni bukan main2 punyaaaa!  On 1...
Add a comment...

Post has attachment
Public
MARINE ESSENCE SCRUB | PRODUK TERBARU HAI-O
Assalamualaikum and hi all :) Produk Sahajidah Haio TERBARU yang dinanti-nati dah pun masuk kedai aqma.. Iaitu Marine Essence Scrub. Ramai yang tunggu Marine Essence Scrub dari Haio ni sebab dah tentu ada khasiat garam buluh dalam tu. Bahan utama dalam rang...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Selepas 9 Tahun Berpisah...
Assalamualaikum and hi all :) Mashaa ALLAH sesungguhnya dunia ni kecil je nak dibandingkan dengan kuasa ALLAH. Akhirnya selepas 10 tahun berpisah or tak jumpa, ALLAH pertemukan aqma jumpa my ex schoolmate masa kat Raub dulu. Rupanya dia keje dekat je dengan...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Thank you Nuffnang!
Assalamualaikum and hi all :) Whaddup uols! Terkejut kita bila tengok akaun Nuffnang  aqma banyak iklan tengah ongoing. Mashaa ALLAH thanks a lot Nuffnang sebab perasan kewujudan blog ku ini. Buat readers, uols klik lah poster Nuffnang yang lalu lalang mahu...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Unplanned KOREAN ICE CREAM | HANBING
Assalamualaikum and hi all :) A sudden plan is always the best plan right? It was a heavy pour rain in the evening, after work. Then me and Fifi had to ask Hazi to drop us near our car. Sure korang tak kenal siapa Fifi and Hazi kan? Nvm then. Terus je baca ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Kebaikan Serum Untuk Wajah | INFINENCE SERUM HAI O
Assalamualaikum and hi all :) Selepas cuba sendiri  INFINENCE SERUM keluaran SAHAJIDAH HAI O, aqma teruja nak share dengan uols apa yang aqma rasa pasal serum ni. Ramai yang ingat langkah penjagaan wajah cukup dengan pencuci dan pelembap sahaja. Sebenarnya ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
5 SEBAB KENAPA SAYA BELI DUCKSCARVES
Assalamualaikum and hi all :) Malam ni (waktu entry ini ditulis) aqma sedang dalam mood untuk menaip. Sementara idea tengah mencurah2 ke ladang gandum, lebih baik la di curahkan ke blog secepatnya. I should write a proposal NOW! nvm then Okay now Fashion ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
5 SEBAB KENAPA SAYA BELI DUCKSCARVES
Assalamualaikum and hi all :) Malam ni (waktu entry ini ditulis) aqma sedang dalam mood untuk menaip. Sementara idea tengah mencurah2 ke ladang gandum, lebih baik la di curahkan ke blog secepatnya. I should write a proposal NOW! nvm then Okay now Fashion ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
What's In My Make Up Bag | Barang2 Powerrr!
Assalamualaikum and hi all :) Dah lama sebenarnya nak buat post pasal "What's in my make up bag". Benda yang hakikatnya isi dalam my make up bag tak da lah banyak tapi yang sikit tu la benda power dalam menjana keyakinan diri. Hahaha. Secara rambangnya isi ...
Add a comment...

Post has attachment
Public
Premium Beautiful ROAD TOUR: IPOH | #18
Assalamualaikum and hi all :) Alhamdulillah dengan Premium Beautiful, aqma dapat peluang join Premium Beautiful Road Tour: IPOH. Kali ni aqma pula dapat giliran pergi ke Ipoh teman my beloved mentor ke sana. Alhamdulillah it was such an amazing journey. Aqm...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded