Profile cover photo
Profile photo
Ainul Aqma
818 followers
818 followers
About
Posts

Post has attachment
Spa Kaki Di Rumah
Assalamualaikum and hi all :) I just love my feet especially after the Spa at home session. Serious best sangat la bila boleh tanggalkan daki kaki kat rumah. Jimat duit, masa dan tak payah pening cari parking. Bayangkan lah kalau pergi spa kat luar sememang...
Spa Kaki Di Rumah
Spa Kaki Di Rumah
ainulaqma.com
Add a comment...

Post has attachment
Berfutsal pulak kita...
Assalamualaikum and hi all :) Aaahhh sudah tetiba ada kawan jengah kat tempat duduk (situasi di office) "Aqma, jom main futsal. Reti main tak?" Honestly masa uni dulu ada la join tournament futsal. Main sepak2 je kot. Hahaha. Then tanpa sempat fikir jauh ka...
Add a comment...

Post has attachment
iKON, Welcome! BTS, Hello!
Assalamualaikum and hi all :) Annyeoghaseyo~ Post malam ni pasal K-pop. Aqma mention awal2 supaya korang tak muntah darah bila baca my post nih. Hahaha. Tak kisah lah noks whatever yang korang fikir on this post but I just think that I need to post it. It a...
Add a comment...

Post has attachment
STILL ALIVE. STILL EXIST.
Assalamualaikum and hi all :) Salam 1 Ogos 2018. Malaysia dah nak sambut 61 tahun kemerdekaan tapi aqma masih belum sukses lagi dalam memerdekakan diri dari blog slump. It sucks beb. Tak helok taw biarkan blog bersarang. Hati dan otak jadi berat sebab macam...
Add a comment...

Post has attachment
Bengkung Untuk Lelaki | Kebaikan dan Harga
Assalamualaikum and hi all :) Rupanya zaman sekarang ramai yang cari bengkung untuk lelaki. Bukan apa, bengkung ni ada effect untuk support masalah common lelaki iaitu sakit belakang dan perut buncit. Bahaya jika kaum lelaki ni biarkan masalah mereka ni sam...
Add a comment...

Post has attachment
Bengkung Untuk Lelaki | Kebaikan dan Harga
Assalamualaikum and hi all :) Rupanya zaman sekarang ramai yang cari bengkung untuk lelaki. Bukan apa, bengkung ni ada effect untuk support masalah common lelaki iaitu sakit belakang dan perut buncit. Bahaya jika kaum lelaki ni biarkan masalah mereka ni sam...
Add a comment...

Post has attachment
Bengkung Untuk Lelaki | Kebaikan dan Harga
Assalamualaikum and hi all :) Rupanya zaman sekarang ramai yang cari bengkung untuk lelaki. Bukan apa, bengkung ni ada effect untuk support masalah common lelaki iaitu sakit belakang dan perut buncit. Bahaya jika kaum lelaki ni biarkan masalah mereka ni sam...
Add a comment...

Post has attachment
AKU DAH PENAT GEMUK !
Assalamuaalaikum and hi all :) Pernah tak statement macam kat atas ni terlintas kat kepala otak uols? Aqma akui ayat kat atas ni pernah bersarang dalam minda dan hati. Berperang dengan diri sendiri taw nak kurus ni. Kita bukan berperang dengan siapa2 pun. N...
Add a comment...

Post has attachment
SALES SENDU | I PUN TERSEDU-SEDU
Assalamualaikum and hi all :) Salam Julai. This is my first post for July 2018. The month that I put full of hope of becoming the best month in my life. In shaa ALLAH. I keep on struggling in my business. Bukan tak bergerak langsung but in order to sustain ...
Add a comment...

Post has attachment
What 2018 Raya Means To Me
Assalamualaikum and hi all :) First thing first, I would like to wish uols SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN. Sorry if any of my post annoyed you or ada terasa hati yang aqma tak perasan. Ampun maaf dipinta. As usual my raya will be started at home (my...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded