Profile cover photo
Profile photo
COSMOS
4 followers -
Cunoaște-te pe tine și vei cunoaște Cosmosul
Cunoaște-te pe tine și vei cunoaște Cosmosul

4 followers
About
Posts

Post has attachment
CHANNELINGUL - FORMA DE COMUNICARE A VIITORULUI

Channelingul reprezintă de acum o formă din ce în ce mai larg răspândită în cercurile parapsihologice. Desigur, unii fac spectacol prin Occident cu acest channeling, realizează adunări mari de mii de oameni şi încasează foarte mulţi bani, denaturând frumuseţea şi înţelesul acestei capacităţi spirituale pe care, de altfel, orice individ uman o poate avea.

Există în prezent foarte multe persoane în lume, şi chiar la noi în România, care primesc multă informaţie prin channeling. Unii sunt mai bine pregătiţi ca nivel spiritual, alţii îşi pun involuntar amprenta energetică şi intelectuală personală, datorită unui nivel scăzut de pregătire. De aici apare ideea exactităţii şi acurateţei mesajelor primite şi transmise mai departe. Conform informaţiilor primite de către mediumul Sal Rachele cu ocazia vizitei sale din noiembrie anul trecut, doar în Bucureşti se estimează existenţa a cel puţin 150 de mediumi, desigur fiecare pe nivelul său de evoluţie.

Discernământ şi pregătire spirituală

Atunci când vorbim de transmisii de channeling ne referim la un mecanism dublu, în care sunt implicate două entităţi. Prima este entitatea aflată pe un alt plan de existenţă, de obicei într-o dimensiune subtilă superioară. Cea de-a doua este persoana întrupată care primeşte seturile de informaţie. Desigur există şi channeling între două persoane întrupate, care se găsesc la distanţe mari una faţă de cealaltă, însă despre această variantă se vorbeşte prea puţin. Ce trebuie ştiut despre conexiunea entitate subtilă transmiţătoare – persoană întrupată receptoare? În primul rând este necesar să se înţeleagă faptul că cel sau cea care primeşte mesajele trebuie să reuşească să discearnă dacă mesajul provine de pe Planul Astral al informaţiilor iluzorii sau de pe Planul Mental al datelor concrete. Deci discernământul trebuie să fie dezvoltat pentru a vedea dacă transmite o entitate a astralului sau a planului mental.

În al doilea rând, atunci când vă duceţi undeva unde se realizează channeling este necesar să vă lămuriţi asupra nivelului spiritual al persoanei care transmite. Prietenii arcturieni atenţionează asupra acestui aspect în felul următor: ” Sunt aceste persoane experimentate în lucrul cu cifre şi aspecte ale dimensiunii realităţii de care aparţin, dar mai au de învăţat în ceea ce priveşte viziunea spirituală? Sau poate au această viziune spirituală, dar nu reuşesc să o transmită cu claritate celorlalţi...? Şi ce înseamnă “lumea de dincolo de cea a voastră”? Vin acele spirite dintr-o dimensiune mai înaltă a Universului Celui Radiant sau aparţin domeniului astral? Acesta este un aspect important de clarificat deoarece planul astral nu poate fi considerat ca fiind o sursă de informaţii de încredere”.

Vibraţia – etalon al channelingului

Iată deci că în acest fel se stabileşte un etalon al veridicităţii atât a spiritelor care transmit, cât şi a informaţiei primate de persoana respectivă. Şi mai mult decât atât, dacă cel sau cea care face channeling nu este suficient de curat energetic şi spiritual, oricât de mult s-ar strădui să transmită corect informaţia, aceasta va ajunge distorsionată la cei din jur sau se va pierde în aura celui care trasnmite, provocându-i fie blocaje, fie o stare de supraîncărcare şi în acel moment transmisia încetează.

Un element interesant în privinţa tehnicii de channeling îl constituie vibraţia, deoarece mult mai important decât cuvintele care se transmit este nivelul de energie al mesajului, care face pe interlocutori să vibreze intens sau din contră, slab, după cum este pregătirea persoanei care preia şi transmite. Deci ce crează diferenţa? Este vorba de nivelul vibraţional al entităţii şi al transmiţătorului. Dacă entitatea are o vibraţie foarte rafinată, dar channelerul o distorsionează datorită nivelului său energetic propriu sau datorită egoului său, o mare parte din mesaj se va pierde. Pe de altă parte, channelerul poate fi într-o formă minunată, dar entitatea poate fi pierdută în spaţiu, incapabilă de a-şi transmite ideile cu claritate. Iar asta se poate întâmpla din cauza unor interferenţe interdimensionale provocate de energiile altor entităţi care vor să se amestece în transmisie.

Cunoaşterea – Cheia discernământului

Pentru că tot am amintit de entităţi care au intenţia să se amestece în transmisii, să facem o referire şi la acele situaţii riscante în care, unele personae care primesc informaţii prin channeling pot să se păcălească straşnic, inducând în eroare şi pe alţii. De altfel este cazul acelor persoane, care există şi pe la noi prin România, care se consideră “maeştri spirituali” şi pretind că primesc informaţii foarte preţioase. Unii chiar au fost maeştri dar au alunecat pe partea negativă nefiind capabili să discearnă de la care nivel le venea informaţia prin entitatea respectivă.

În cazul în care cineva vrea adoratori şi fani, îşi construieşte în jurul său grupuri – grupuri, în multe locuri, şi ajunge la un moment dat să susţină că doar informaţia sa este adevărată. Acest tip de persoană - channelerul, neavând poate prea mult discernământ, ori poate din ambiţia spirituală menţionată, dintr-o dată începe să audă mesaje, sau are viziuni cu entitatea, sau îi simte energia, şi fiind extaziat poate da crezare la tot ceea ce entitatea îi spune: “Sunt Marele Maestru din dimensiunea X a iubirii şi a luminii şi deţin toate răspunsurile la întrebările voastre”. Deseori mediumul transmite chipurile de la o entitate foarte înaltă ca evoluţie, şi chiar dacă spune numele entităţii, nu transmite nimic concret decât aceleaşi generalităţi repetate sub alte forme de la o transmisiune la alta.

Aceste persoane nu fac altceva decât să aducă amăgire în jurul lor, însă tragic este că sunt foarte mulţi oameni care dau crezare unor astfel de oameni, în loc să creadă în adevăraţii transmiţători de channeling, care nu se laudă şi nici nu fac paradă de asta, nici nu ies în faţă şi care rămân oameni curaţi şi cu adevărat iubitori de Dumnezeu.

Sursă foto: https://ro.pinterest.com/pin/246290673349188726/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
CINE SUNT FONDATORII?

Aşa cum ştim din cercetările realizate de astrofizicieni în ultimii ani, cu ajutorul aparaturii moderne de investigaţie a universului, există mii şi mii de galaxii împrăştiate peste tot în cuprinsul cosmosului.
În urmă cu vreo doi ani se descoperise, datorită telescopului spaţial Hubble, cea mai îndepărtată galaxie faţă de noi, aflată la aproximativ 15 miliarde de ani lumină. Vă daţi seama? Şi încă nu era cea mai îndepărtată, deoarece până la acel moment, doar până la distanţa aceea putea să pătrundă capacitatea telescopului spaţial. Deci distanţa poate fi la un moment dat mult mai mare. Cu toate acestea, chiar şi galaxia noastră ni se pare enormă cu cei 100.000 de ani lumină diametru. Adică atât de mare este încât luminii, care călătoreşte cu 300.000 de kilometri pe secundă, îi trebuie 100.000 de ani să ajungă în cealaltă margine a galaxiei.

Dacă admitem că numărul civilizaţiilor existente în Calea Lactee ar fi de doar 100, să zicem că ar mai fi în fiecare galaxie un acelaşi număr de civilizaţii, şi la câte mii şi mii de galaxii există, cu certitudine am putea avea o imagine despre un univers plin de civilizaţii inteligente. Deşi ecuaţia Drake, care stabileşte printr-o formulă un posibil număr de civilizaţii în galaxia noastră, ridică numărul civilizaţiilor din Calea Lactee la 10 miliarde de civilizaţii în varianta maximă, dar putem să luăm în considerare o medie de 10 miliarde de civilizaţii, deci de 10 ori mai puţin. Şi tot sunt foarte, foarte multe. Dar nu asta contează ci mai degrabă am putea să ne întrebăm ce linii genealogice au aceste civilizaţii în galaxia noastră? Şi dacă ele sunt prezente într-o medie de 10 miliarde, în alte galaxii dacă luăm aceeaşi medie, ar putea fi universul plin de civilizaţii inteligente care explorează spaţiile cosmice. Cine a creat toate aceste civilizaţii peste tot în univers?

Logica ar spune că există un Creator care a creat toate aceste forme de viaţă. Asta este cât se poate de adevărat, însă trebuie să existe nişte Conştiinţe care, odată create, să aibă în supraveghere toată Creaţia, deoarece Creatorul nu este un spirit sau o fiinţă propriu zisă, ci El este Energia de peste tot. Şi atunci aceste Conştiinţe care se numesc Fondatori se ocupă cu coordonarea evoluţiei tuturor civilizaţiilor. Există de exemplu cărţi scrise de Sal Rachele, medium american prin care se transmit informaţii pentru nivelul Pământului şi al omenirii. De asemenea în ultimii ani Fondatorii şi-au lărgit aria de contacte pe Pământ astfel încât la ora actuală sunt câţiva zeci de mediumi în toată lumea prin care Ei şi arcturienii trimit mesaje, inclusiv în România.

Dar Fondatorii se ocupă de întreaga Creaţie şi ni-i putem imagina ca pe nişte zone imense ale universului, chiar dacă ei sunt în dimensiunea a 12-a, care pot avea mărimi de ordinul miliardelor de ani lumină fiecare ca şi cuprindere. Sau cel puţin de câteva miliarde de ani lumină. În interiorul fiecărui Fondator se pot petrece fenomene energetice de mare anvergură, la fel cum circulă de exemplu informaţia şi biocurenţii în interiorul creierului nostru. Astfel aceste procese din interiorul fiecrăui Fondator pot coordona direcţiile de evoluţie în univers, prin intermediul rezultatelor create de aceste fenomene. Pentru că forma cea mai răspândită în spaţiile cosmosului este cea umanoidă, cu toate derivatele sale, rezultă că linia primordială de creaţie a fiinţelor peste tot în univers este aceasta, şi custodia creării ei s-a dat unei civilizaţii dimensionale din dimensiunea a 9-a, numită Felinoidele.

Desigur că există mai multe astfel de civilizaţii dimensionale, dar principalele sunt două: Felinoidele şi Carianele. Felinoidele sunt entităţi similare cu pisicile de pe Pământ, asta ca să puteţi înţelege cu mintea, doar că la nivel de înfăţişare sunt spirite foarte luminoase, ele având sarcina de a răspândi peste tot în universul fizic mai ales calitatea de compasiune şi simţul protecţiei. Nu degeaba egiptenii au pictat pe pereţii templelor lor pisici considerându-le fiinţe divine. Felinoidelor de altfel li s-a încredinţat linia de evoluţie a fiinţelor cu Scânteia Divină în suflet, în timp ce Carianelor li s-a încredinţat linia de evoluţie a fiinţelor lipsite de Scânteia Divină în suflet, pentru a se vedea de-a lungul erelor universului care dintre liniile evolutive răspunde cerinţelor universului.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SECRETELE CARPAȚILOR

Planeta noastră este o entitate vie, care a parcurs un ciclu galactic foarte important în evoluţia ei. Ştiinţa a stabilit că Pământul are cam 4,5 miliarde de ani vechime, şi este plauzibil din acest punct de vedere să estimăm că spiritul planetei este şi mai vechi de atât.

Desigur că din punctul nostru de vedere, aşa cum suntem obişnuiţi să măsurăm timpul în mod liniar, vârsta planetei ni se pare ceva fabulos. Dar ia să ne gândim că dacă în timpul nostru liniar, o rotaţie a planetei în jurul propriei axe o considerăm o zi, şi una în jurul Soarelui o clasificăm drept un an, oare din perspectiva Pământului în ce fel măsoară el, ca entitate, timpul, să zicem dacă admitem un asemenea concept?

Se ştie acum din cercetările astrofizicii că sistemul nostru solar se deplasează înspre steaua Vega, dar nici aceasta nu stă pe loc, deoarece toate sistemele stelare ale galaxiei se află în mişcare, astfel că întregul disc al galaxiei se roteşte cu o anumită viteză. Şi atunci am putea să spunem că pentru Pământ timpul trece altfel decât pentru noi. Poate pentru planeta noastră, un an - adică atât cât durează rotaţia în jurul Soarelui - ar fi ca o zi şi ar trebui să ne punem de fapt întrebarea „cât de bătrân este Pământul?” în raport cu o asemenea concepţie.

Dacă am raporta timpul nostru liniar la cel galactic sau al universului, am înţelege că sistemul nostru de măsurare a timpului nu foloseşte la nimic, din perspectiva mişcării planetei prin galaxie în jurul Soarelui. Desigur, ne este nouă de folos pentru a ordona toate cele câte se petrec în societate, altfel s-ar putea să fie un haos total. Dar în raport cu universul, ce poate însemna vechimea unor structuri de pe Pământ? Mai nimic, dar cu toate acestea există multe secrete pe suprafaţa planetei care încă aşteaptă să fie descifrate. De exemplu se spune despre piramidele din Egipt că sunt aliniate cu cele trei stele importante din Centura lui Orion. La fel există multe alte structuri care se află în corespondenţă esoterică şi oarecum subtilă cu constelaţii şi corpuri cereşti.

Carpaţii româneşti constituie una dintre aceste enigme ancestrale, deoarece structura şi forma lor se raportează la ceva din spaţiu care are un corespondent de altfel mitologic. Fiind cei mai vechi munţi de pe planetă, cu vârsta de aproximativ 204 de milioane de ani, Carpaţii româneşti au o forma unduitoare amintind de forma constelaţiei Dragonului. Folclorul mitologic strămoşesc menţionează că din această constelaţie au venit pe Pământ în urmă cu 1.800.000 de ani nişte reprezentanţi ai unei rase pe care o cunoaştem azi sub numele de agathârşi. Aceştia au colonizat Pământul şi întâlnind aici pe cei din Pleiade, Sirius şi Orion, au conlucrat din zona Carpaţilor româneşti, mai exact Bucegii, unde se stabiliseră cu baza, la proiectul de viitor numit Homo Sapiens.

Desigur că în urmă cu aproape 2 milioane de ani şi Carpaţii arătau cam altfel, nu ca acuma, între timp configuraţia lor cunoscând anumite modificări, deoarece ei pot fi consideraţi ca un fel de coloană vertebrală a acestei zone. Dacă suprapunem forma constelaţiei Dragonului peste forma munţilor Carpaţi vom constata că sunt aproape identice. De aici a venit din străvechime ceea ce s-a numit Ordinul Dragonului sau frăţia Dragonului, ultimul reprezentant al acesteia, prin timp, fiind Vlad Ţepeş care era şi un agent de bază al Octognului zamolxian. Frăţia Dragonului s-a transmis în timp ca o organizaţie spirituală care proteja cunoaşterea şi evoluţia, ajungând de exemplu pe vremea lui Dromihete şi Burebista să fie reprezentată în luptă prin stindardul cu cap de lup şi coadă de dragon.

Vreme de zeci de milenii înainte de glaciaţiune Frăţia Dragonului, care-şi baza acţiunile pe principiile spirituale, a asigurat bunul mers al lucrurilor în civilizaţia umană de atunci, până când o altă rasă, reptilienii, au ajuns pe Pământ şi au copiat structura Frăţiei Dragonului, alcătuind Frăţia Şarpelui. Membrii Frăţiei Dragonului care-şi avea baza în Carpaţii Meridionali – în Bucegi, folosea traseele muntoase pentru a coordona şi direcţiona energiile subtile necesare pentru modelarea teritoriului din punct de vedere al florei şi faunei – un fel de terraformare a mediului ambiant. Crestele muntoase de exemplu erau folosite pentru ancorarea fluxurilor cosmice de energii stelare cu care Frăţia Dragonului lucra pentru configurarea liniilor spaţio-temporale pe Pământ. Din acest considerent a fost construit Sfinxul din Bucegi atunci când s-a decis amplasarea lui sus pe platoul de la Babele.

Felul în care sunt dispuşi Carpaţii cu cele trei lanţuri muntoase configurează în realitate o vastă reţea de energii spirituale care generează pe tot continentul în mod radial fluxuri care influenţează viaţa din toate punctele de vedere. Şi faptul că cele trei lanţuri carpatice sunt dispuse ca un fel de literă Delta, demonstrează că în mijlocul lor deci în centrul podişului transilvan, este concentrată de zeci de milenii o energie aparte care fucţionează ca un fel de Pol Nord magnetic spiritual pentru Axa Lumii aflată în zona Buzăului, aşa cum Polul Nord Magnetic se raportează la Polul Nord geografic.

Secretele care zac în străfundurile lanţurilor carpatice româneşti se referă printre altele şi la o configuraţie a geometriei divine care, la anumite intervale când se trece de la un ciclu galactic la altul, cum sunt cele de 25.000 de ani, determină printr-un anumit tip de energie, necunoscută încă cercetătorilor în paranormal, să configureze ADN-ul tuturor formelor de viaţă de pe Pământ pentru ca fiecare dintre acestea să treacă pe un nivel superior de existenţă. O asemenea configurare nu numai că produce astfel de schimbări, dar şi generează parametri noi odată la 25.000 de ani pentru ca specia dominantă pe planetă, cum e acum omul, să facă acel salt evolutiv spre alte spaţii, lăsând în locul ei o altă specie de vieţuitoare căreia i se dă dreptul la raţiune şi inteligenţă exprimată, aşa cum am fost noi ca specie până acum. Tocmai de aceea aşa cum afirmă mulţi mediumi în mesajele lor, există în alte lumi fiinţe inteligente şi raţionale non umane, deci care au cu totul alte înfăţişări. Ceea ce confirmă explicaţiile de aici.

Am dezvăluit doar o foarte mică parte din secretele Carpaţilor noştri, atât cât e permis pentru acum... În viitor vom reveni şi cu altele...
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded