Profile cover photo
Profile photo
Business Channel One
10 followers -
Business Channel One reclamevrij nieuws en actualiteiten uit ondernemend Nederland
Business Channel One reclamevrij nieuws en actualiteiten uit ondernemend Nederland

10 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Innovatief en duurzaam vervoermiddel LEF®

De LEF® is een opvallende verschijning waarbij veel aandacht is besteed aan de afwerking.
Uitgangspunt was een overdekt voertuig voor één persoon waarmee je zonder hoge kosten jezelf kunt vervoeren en dat het milieu zo min mogelijk belast.

www.bc1.nl/duurzame-mobiliteit-lef

#DuurzameMobiliteit #DuurzaamVervoermiddel #RecyclebaarPolyethyleen
BC1®
BC1®
bc1.nl

Post has attachment
Echt circulair 3D printen en lokaal ondersteuning bieden bij het verminderen van de plastic afvalberg. Dat is het doel van vanPlestik uit Amsterdam. De jonge ondernemers Sam van Til en Nout Kooij hebben daarom een 3D printer ontwikkeld die gebruik kan maken van meerdere soorten kunststof afval.

Dus heeft u plastic afval waar u een nuttige bestemming voor zoekt? Neem dan contact op met vanPlestik zij zijn op zoek naar meer bedrijven om mee samen te werken. In de video vertellen zij over de mogelijkheden.

https://www.bc1.nl/circulair-3d-printen

#Circulair3DPrinten #PlasticAfval #kunststof #GerecycledPlastic #3DPrinten #GebruiktPlastic #vanPlestik #GebruikteBierfusten #Recycling #plasticsoep #PlasticRecycling #PET #Polystyreen #ABS #polycarbonaat #PlasticBedrijfsafval #bedrijfsafval #WeekvandeCirculaireEconomie #NederlandCirculair! #BC1® #BusinessChannelOne #videoplatform
BC1®
BC1®
bc1.nl

Post has attachment
Nieuw Leiderschap wat houdt dat in?
#Samenwerken, #communiceren, fouten erkennen en elkaar respecteren dit zijn enkele basis begrippen van #NieuwLeiderschap.

https://www.bc1.nl/nieuw-leiderschap/
BC1®
BC1®
bc1.nl

Post has attachment
#Duurzaam vervoer #fairtrade producten groeit
De Stichting FairTransport foundation uit Den Helder zeilt nu met twee schepen de “Tres Hombres” en “Nordlys” de wereld rond. Er is duidelijk vraag naar want een derde schip “The Spirit of Rotterdam” ligt op de tekentafel moet over 3 jaar in de vaart komen.
In het interview vertelt kapitein Arjen van der Veen over hun missie.

https://www.bc1.nl/duurzaam-vervoer-fairtrade-producten-groeit/
BC1®
BC1®
bc1.nl

Post has attachment
Preventieve methode tegen burn-out

In deze drukke tijden zijn er steeds meer mensen die vastlopen. Een risico dat iedereen loopt wanneer je niet goed luistert naar de waarschuwingssignalen. Met hulp van Repairing Balance is het mogelijk om allerlei vormen van mentale onbalans blijvend te herstellen. Het is zelfs mogelijk om deze methode preventief in te zetten om bijvoorbeeld een burn-out te voorkomen.

Meer weten over deze bijzondere methode? Bekijk het interview met Elly Voskuilen op Business Channel One.

#burnout #RepairingBalance #MentaleOnbalans #angstaanvallen #paniekaanvallen #preventievemethode #hulpopmaat #mentaalevenwicht #WelzijnspraktijkAandacht #HR #vastlopen #UWV #faalangst #depressiviteit #arbodienst #HRM #arboarts #arbodienst #arbozorg #verzuimbegeleiding #verzuimpreventie #MVO #MVObeleid #BC1® #videoplatform #BusinessChannelOne
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Dynniq Energy heeft het allereerste Europese publieke gelijkstroom verdeelstation gebouwd. Het staat in Lelystad op het in aanbouw zijnde Businesspark bij Lelystad Airport. Dit station is gebouwd in opdracht van Alliander. In het interview op Business Channel One vertellen Ron van Schaijck en Will de Jager van Dynniq over dit bijzondere project.

#gelijkstroom #gelijkspanning #DynniqEnergy #Dynniq #gelijkstroomnet #Liander #Alliander #DuurzaamEnergienet #zonnepanelen #windmolens #energie #gelijkstroomnet #Lelystad #LelystadAirport #LABLelystad #AC #AC/DC #energienet

https://www.bc1.nl/eerste-gelijkstroom-verdeelstation-in-europa
Add a comment...

Post has attachment
Goederen vervoeren op een milieuvriendelijke manier, dat was het doel van de drie vrienden die de Stichting Fair Transport Foundation zijn gestart.
Nu hebben ze twee schepen in de vaart, een derde op de tekentafel en is het mogelijk om mee te zeilen en te werken aan boord van één van hun schepen.
Kapitein van de Tres Hombres, Arjen van der Veen vertelt over hun missie en visie in het video interview op Business Channel One.

#StichtingFairTransportFoundation #FairtradeGoederen #fairtrade #FairtradeProducten #zeilschepen #zeilschip #DuurzaamVervoer Vrijwilligersonderneming #TresHombres #Nordlys #TheSpiritoRotterdam

https://www.bc1.nl/duurzaam-vervoer-fairtrade-producten-groeit
Add a comment...

Post has attachment
Een auto gemaakt van vlas en suikerbieten zou dat kunnen? Ja zeker, studenten van de TU in Eindhoven hebben bewezen dat er bij de productie van een auto biologische materialen gebruikt kunnen worden die 5 tot 6 keer minder energie kosten om te vervaardigen dan staal.
Wil je het hele interview zien? Kijk dan op https://www.bc1.nl/studenten-bouwen-auto-van-vlas-en-suikerbieten

#vlas #suikerbieten #TU/ecomotive #Lina #auto #studenten #vlasplant #duurzaamheid #TU/e #PLA #bioplastic #innovatie #duurzaam #BC1® #BusinessChannelOne #DuurzameAuto
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded