Profile cover photo
Profile photo
We/Provide
12 followers
12 followers
About
We/Provide's posts

Post has attachment
De Webwinkel Vakdagen van 2017 komen er weer aan, en wij zijn erbij! Wil jij er volgende week woensdag en donderdag ook bij zijn? Claim dan jouw gratis toegangskaarten via deze link: https://www.webwinkelvakdagen.nl/nl/aanmelden/inloggen?exposant=dcdc89ef-847f-4aa6-9aec-b00b2387c940

Photo

Post has attachment
Leesvoer voor alle contentschrijvers onder ons die zich bezig willen houden met SEO: we maakten een 10-stappen-checklist die je helpt om je blogpost te optimaliseren voordat je 'm live zet. Doe er je voordeel mee!

Post has attachment
Marjon Snieders weet dat de modewereld één en al beleving is. Om hier een stapje verder in te gaan hebben we een app voor ze ontwikkeld met behulp van JMango360. De app is vanaf nu beschikbaar in de App Store en Google Play. #ecommerce   #magento   #fashion   #weprovide  

Post has attachment
We zijn vanaf nu ook vertegenwoordigd in Antwerpen. Ben je benieuwd waarom? Frank vertelt erover!

Post has attachment
Vanaf 1 januari 2016 gaat Chrome meldingen weergeven bij websites of webshops zonder SSL Certificaat. Dit moet bezoekers erop wijzen dat ze zich op een onveilige website bevinden. Dit kan veel consequenties hebben voor jouw website of webshop. Heb jij al een SSL Certificaat?

Post has attachment
Sam, al een dik jaar Interactive Developer bij We/Provide heeft vandaag zijn Magento Developer Plus certificaat gehaald, en we kregen worstenbroodjes om het te vieren!

Lijkt jou dit ook wat? We zijn nog druk op zoek naar versterking in ons Magento team! www.weprovide.com/nl/careers

Post has attachment
Het online marketingteam heeft een nieuwe stagiair: Jelle. Hij stelt zich graag even aan je voor.

Op 11 oktober organiseren we samen met Intershop een volledige dag in het teken van e-commerce en omni-channel. Samen met klanten, specialisten en partners ontdekken we alle kansen en ontwikkelingen zodat jij een succes kan maken van jouw omni-channel aanpak. Ben jij erbij?

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded