Profile cover photo
Profile photo
Telodrom Tvoj vadbeni dom.
18 followers
18 followers
About
Posts

Post has attachment
Dodajte sporočilo videoposnetku
Add a comment...

Post has attachment
Dodajte sporočilo videoposnetku
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Trenirate nogomet, tenis, smučate, veslate ali igrate golf?  Ne glede na to kaj trenirate, je zagotovilo za uspešen nastop ustrezen trening. 
Samo veščino športne panoge izboljšujete z vadbo le -te, del svoje priprave na nastop pa je potrebno zagotoviti z bazično oziroma kondicijsko pripravo.

Trenirate torej z namenom, da bi izboljšali "performens" v svoji športni panogi, ga naredili bolj uporabnega, namenskega? Recimo torej temu funkcionalni trening. Torej kakšen mora biti najboljši funkcionalni trening, da bo imel največji doprinos k vaši športni panogi in po čem se razlikuje od navadnega »fitnes« treninga na napravah?

Funkcionalni trening mora biti logično nadaljevanje športa s katerim se ukvarjate. Pri tej vrsti treninga se trudimo razvijati ne samo brutalno moč, hitrost ali vzdržljivost, temveč vse to vkomponirati v spretnost, ki jo nato izkoriščamo v športni panogi.
Add a comment...

Post has attachment
Funkcionalno-gibalna diagnostika je produkt/način/orodje, s katerim ocenimo vašo osnovno gibalno učinkovitost in predvidimo možnost poškodb. Ker ocenjuje naravne vzorce gibanja, je primerna praktično za vsakogar, saj med samo izvedbo ni nasilnih in nevarnih gibov. Z njo ugotovimo, kje se pojavljajo mišična nesorazmerja in funkcionalne omejitve.
Add a comment...

Post has attachment
Ste zamudili 1. Športno konferenco: TRAIN SMARTER?

Potem si oglejte utrinke in prispevke na tej povezavi >>>> http://bit.ly/1iRC2gJ
Add a comment...

Post has attachment
"To poletje si želim počutiti v kopalkah zares odlično! Želim postati najboljša verzija same sebe!" 

Že razmišljaš o poletju tudi ti?

SOS program® je preizkušen, inovativen vadbeni in prehranski program za maksimalno oblikovanje in preobrazbo telesa v najkrajšem možnem času.

Vključuje:

- Vodeno vadba z profesionalnim osebnim trenerjem v mali skupini do 6 vadečih - ker nisi le številka;

- vedno drugačna, zabavna vadba z učinkom pospeševanja metabolizma in izgorevanja maščobne mase še nekaj ur po sami vadbi - za hiter in trajen uspeh;

- pridobivanje moči, kondicije, vzdržljivosti in gibljivosti - ker si gospodar svojega telesa;

- prehransko učenje z individualnimi nasveti, delavnico, tedenskimi recepti in pestrimi jedilniki- ker ne odobravamo odrekanja in diet;

- redno spremljanje napredka z meritvami - ker nič ne prepustimo naključju;

- strokovni pregled in sanacija poškodb ali bolečin v križu, kolenih in drugih sklepih - ker poškodbe, bolečine povzročajo neaktivnost;

- maksimalni rezultati in garancija na uspeh - ker verjamemo vase in jamčimo z visoko strokovnim pristopom.

Ker svoje počutje in telo ne prepuščaš naključju, PREIZKUSI SOS program® BREZPLAČNO, kjer ti bomo naredili telesno analizo splošnega stanja ( diagnostiko in meritve) ter svetovali najbolj primeren vadbeni in prehranski program zate. 

*SOS® je obiskovalo že preko 1000 zadovoljnih strank, preizkusi SOS tudi ti! 
SOS program® je primeren za vse starostne skupine, brez predhodnega znanja in kondicije, vendar pa za tiste z veliko željo po spremembi na boljše.

NAŠ STROKOVNI PRISTOP IN TVOJ USPEH STA NAŠA PREDNOST!

Prijavi se in preizkusi SOS vadbeni pristop BREZPLAČNO. Število mest je omejeno.

http://www.telodrom.com/sos-oblikovanje-telesa/
Add a comment...

Post has attachment
Hrana in zdravje sta neločljivo povezana - Vsakokrat, ko jemo ali pijemo, bodisi spodbujamo bolezen ali pa se proti njej bojujemo. 
--> Kaj od tega ste naredili s hrano, ki ste jo zaužili danes?

P.s. Če ne veste odgovora na vprašanje, se lahko še vedno prijavite na delavnico Prehranski coaching. Klik za prijavo http://goo.gl/ZbCfL9
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded