Profile cover photo
Profile photo
mrz doubeh
Proud2bemyself
Proud2bemyself
About
Posts

Post has attachment
Cuti-cuti Cameron Highlands Ogos 2015
Assalamualaikum, Sekarang dah 2017 tp nak baling ke belakang cuti-cuti di Cameron Highlands last year. Kekonon family vacationlah sebab semua adik beradik g sekali. Time ni syiok skit sebab Mubasshir dah besar n leh jalan. Hopefully tahun 2017 dapat g sekal...
Cuti-cuti Cameron Highlands Ogos 2015
Cuti-cuti Cameron Highlands Ogos  2015
proud2bemyself.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Kandungan sudah masuk minggu ke 36
Alhamdulilah kini kandungan aq telah masuk 36 minggu 2 hari . Macam-macam pengalaman ditempuhi sepanjang kehamilanku. Syukur alhamdulilah aq xdalah sakit yang teruk-teruk sangat. Sekadar morning sickness dalam 2 bulan pertama je, sakit kaki, susah tidur seb...
Add a comment...

Post has attachment
Senarai Harga Barang Bayi dan Ibu
Alang-alang rajin mengupdate blog yang dah bersawang ni, so aq nak list down senarai barang bayi yang aq beli.  So ni lah senarai harga dan barang-barang yang aq beli: Untuk baby: NO FOR BABY QTY SUB-TOTAL RM 1 Baby
Diapers for Newborn (Huggies) 64 1 31.0...
Add a comment...

Post has attachment
34 minggu dah
Masa berlalu terlalu cepat..tup tap tup tap dah 3 tahun lebih service dalam goverment. Banyak pengalaman dan masih banyak perjalanan nak kena tempuhi. Minggu ni baby dah 34 minggu. Ada lagi 6 minggu lagi untuk deliver. Barang-barang belum packing lagi. Baju...
Add a comment...

Post has attachment
Honeymoon Musim Bunga di Beijing, China
Next destination...Nak kata honeymoon part 2 tak gak, sekadar nak berjalan ke negara orang je. Kami ambik pakej pelancongan dari salah satu agen pelancongan di KL. Dah bayar deposit dari tahun lepas sebelum kahwin lagi, kalo tetiba cancel rugi lak. Persiapa...
Add a comment...

Post has shared content
Perkahwinan Di Taman Sri Bedong, Kedah
Perkahwinan bagi sebelah lelaki dibuat di Taman Sri Bedong pada 8 Februari 2014. Ada banyak pix nak upload tapi disebabkan malas nak godek2 kat laptop so hentam jelah pe yang ada. Sebelah lelaki ni aku bsuka warna pink belacan sebab nampak aku cun sangat. M...
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...

Post has shared content

Post has attachment
Perkahwinan Di Taman Sri Bedong, Kedah
Perkahwinan bagi sebelah lelaki dibuat di Taman Sri Bedong pada 8 Februari 2014. Ada banyak pix nak upload tapi disebabkan malas nak godek2 kat laptop so hentam jelah pe yang ada. Sebelah lelaki ni aku bsuka warna pink belacan sebab nampak aku cun sangat. M...
Add a comment...

Post has attachment
Perkahwinan Di Dewan Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah, Insaniah
Alhamdulilah.. Akhirnya dah bergelar isteri yang sah kepada suamiku yang tercinta, Mr. H.  Kami bernikah pada 25 Januari 2014 dan kenduri perempuan dibuat pada 1 Februari 2014 sama tarikh dengan tarikh lahir mama. Kenduri lelaki pula dibuat pada 8 Februari ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded