Profile cover photo
Profile photo
Mahizan Nani
51 followers
51 followers
About
Posts

Post has attachment
Selamat Hari Malaysia 16 September Business IVMist
Sempena menyambut cuti Hari Malaysia tahun 2016 ni, saya ingin berkongsi business terbaru yang saya jalankan sekarang. Kalau throwback post saya yg terakhir sebelum ni, saya ada bagitau yang saya mencari peluang menambah pendapatan melalui business part tim...
Add a comment...

Post has attachment
Life Must Go On...
                       Alhamdulillah.. 9 Februari 2016.. genaplah setahun N memulakan hidup baru... 2 kes sudah selesai.. cuma tinggal satu kes yang entah kenapa asyik ditangguh ajer.. tapi persetujuan sudah dicapai..jadi tak perlu risau apa-apa..          ...
Life Must Go On...
Life Must Go On...
mahizannani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Testimoni Pelanggan Uque Kids Station
Assalamualaikum dan Salam Nuzul Al-Quran.. Hari ni tiba-tiba rasa nak upload sesetengah testimoni daripada pelanggan-pelanggan Uque Kids Station yang baik hati. Kebanyakan komen yang kami terima pastilah mengenai material baju yang sangat best (100% cotton)...
Add a comment...

Post has attachment
Kebaikan Bisnes Online
Kebaikan Bisnes Online
mahizannani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kebaikan Bisnes Online
Rezeki
Awal Pagi Syukur Alhamdulillah,
selepas sahur pagi ini buka sahaja inbox, ada mesej daripada pelanggan
menyatakan bayaran telah dibuat pada pukul 3 pagi. Siapa sangka kan, ternyata
inilah kelebihan berniaga secara online. Sebelum ini, pukul 2 pagi pu...
Kebaikan Bisnes Online
Kebaikan Bisnes Online
mahizannani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ramadhan menjelma lagi..
Alhamdulillah.. Ramadhan muncul lagi..syukur kerana masih berpeluang menemui Ramadhan kali ini. Tahun ini, turn Najwa pula belajar berpuasa. Mujur dia mahu bangun bersahur pagi tadi, walaupun cuma makan 4 suap (itu pun mama kena suapkan) dan sebotol susu, h...
Ramadhan menjelma lagi..
Ramadhan menjelma lagi..
mahizannani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Petua Agar Anak Ikut Cakap Ibubapa
Petua Agar Anak Ikut Cakap Ibubapa  1. Setiap pagi, sebelum pergi sekolah, anda berdiri di belakang anak dan kedua-duanya (anak dan ibu atau bapa) menghadap kiblat. 2. Letakkan kedua-dua telapak tangan ibu/ayah yang dirapatkan atas kepala anak tanpa sentuh ...
Petua Agar Anak Ikut Cakap Ibubapa
Petua Agar Anak Ikut Cakap Ibubapa
mahizannani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Salam Isra' Mi'raj 27 Rejab
Alhamdulillah..sekejap aje dah 27 Rejab 1435H. Semoga amalan puasa sunatku berjalan dengan lancar hari ini. Hari ini juga bermulanya cuti sekolah pertengahan tahun. Kalau ikutkan Iman dah 2 minggu cuti sekolah agama. Kesian Najwa, cemburu tengoknya abangnya...
Salam Isra' Mi'raj 27 Rejab
Salam Isra' Mi'raj 27 Rejab
mahizannani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Hari Guru
Aduh, rasanya belum terlambatkan nak ucapkan Selamat Hari Guru buat semua warga pendidik terutamanya yang pernah mendidik saya hingga sampai ke tahap ini. Sebenarnya tahun ini awal sehari iaitu 15 Mei lagi saya sudah bantu anak sediakan hadiah untuk gurunya...
Selamat Hari Guru
Selamat Hari Guru
mahizannani.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Asuhan Positif Mendidik Anak
Asuhan Positif Mendidik Anak
mahizannani.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded