Profile cover photo
Profile photo
CarService
2 followers -
Carservice er dit autoværksted i Århus
Carservice er dit autoværksted i Århus

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Husk at korrekt rustpleje forlænger levetiden på din bil!

Rustbeskyttelse af bilen skal helst finde sted så tidligt som muligt. Ønsker du at vide hvorfor rustbehandling er vigtigt, så giv os gerne et kald på 8616 1516!

En god grund til at forebygge rust er, at vi i Danmark spreder en del salt om vinteren. Her kan rustbehandlingen forebygge.

Læs mere her: https://carservice.dk/bilpleje-aarhus/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Står du i den uheldige situation, at din bil har været udsat for skader?

En bil er uundværlig for de fleste, hvorfor det er kritisk at den kommer på vejene igen. Vi er erfarne i at udbedre forsikringsskader - og vi vil meget gerne hjælpe dig i situationen.
Er uheldet ude, skal du blot booke en tid hos os og medbringe de nødvendige papirer, så klarer vi resten for dig!

Du kan naturligvis leje en bil i mellemtiden.

Læs mere her: https://carservice.dk/skadecenter-aarhus/


Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vi kender til udfordringerne, når bilen skal på værksted. Hvem skal hente ungerne og handle ind på vej hjem. For at undgå disse og imødekomme dem, så har vi gjort det så let som muligt at aflevere bilen samt indskrive den, så vi kan have en lejebil til jer, når I kommer. http://carservice.dk/autovaerksted-aarhus/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Får du et chok, når værkstedsregningen kommer?
Vi har hørt om flere, der har fået en højere regning end ventet, når først bilen kom tilbage fra værksted. Sådan er det ikke hos os. Når vi har afgivet et tilbud, ligger prisen fast. Skulle vi opdage en skjult fejl, vender vi situationen med dig og vi finder sammen ud af, om det er noget, vi skal ordne eller om det kan vente.
http://carservice.dk/om-os/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vidste du, at rustbehandling forlænger levetiden på din bil?
Jo før du rustbehandler din bil, desto hurtigere vil du opleve den gavnlige effekt af behandlingen. Vi samarbejder med SUVO og har herved adgang til markedets bedste antirust-beskyttelse.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din bil skal have rustbehandling, så kontakt os. Som med alle vores andre opgaver, er du med i hele forløbet og får derfor ikke en overraskelse når du ser værkstedsregningen. Støder vi på noget undervejs, tager vi kontakt til dig og finder i samarbejde med dig ud af, om det er noget, vi skal reparere eller ordne. http://carservice.dk
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hos Carservice udfører vi alle former for forsikringsskader. Vi vil gøre det så nemt for dig som muligt, så har du været ude for en skade, kan du blot medbringe forsikringspapirerne, når du skal aflevere din bil. Så hjælper vi dig med at udfylde og indsende dem.
Desuden kan du naturligvis leje en lånebil, imens din egen er til service.
Læs mere på: http://carservice.dk/skadecenter/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hvornår skal man have foretaget rustbeskyttelse? Så hurtigt som muligt! Carservice har stor erfaring inden for rustbeskyttelse - jo hurtigere vi får behandlet din bil, jo før vil behandlingens gavnlige effekter have sin virkning.
Læs mere og book tid på vores hjemmeside: http://carservice.dk/bilpleje/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vidste du, at du hos Carservice beholder din fabriksgaranti, selvom du har haft din bil til reparation eller service? Vi holder os hele tiden opdateret på vores kunnen, og du får et gyldigt stempel i din servicebog, hver gang du har været til service hos os.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded