Profile cover photo
Profile photo
Nazrie Abdul Karim
1,031 followers -
Hanyalah insan biasa yang berusaha untuk menjadi insan yang luar biasa
Hanyalah insan biasa yang berusaha untuk menjadi insan yang luar biasa

1,031 followers
About
Posts

Post has attachment
Gam Air atau Gam Cair?
Assalamualaikum................... Topik hari ni adalah berkaitan gam. Bukannya aku nak senaraikan jenis-jenis gam yang terdapat dalam dunia. Bukan juga aku nak ajar cara- cara nak buat gam. Dan jauh sekali la aku nak ajar cara menghidu gam. Aku pun tak per...

Post has attachment
INSAF ORANG MUDA
Ini buktinya. hahaha Sedang leka aku membelek telefon pintar aku di dalam bilik berhawa dingin, tiba-tiba satu panggilan masuk. Aku hairan kerana minggu ni aku kerap menerima panggilan daripada pemanggil yang sama sahaja. Suatu perkara yang jarang-jarang be...
INSAF ORANG MUDA
INSAF ORANG MUDA
muhamadnazri15.blogspot.com

Post has attachment
Subest Hoki Team : Satu Permulaan
ASSALAMUALAIKUM... Alhamdulillah... berakhir sudah kejohonan Hoki MSSD peringkat PPD Petaling Perdana 2018. Banyak suda duka yang telah dipotretkan yang akan aku kongsikan dalam lembaran catatan aku yang sunyi, sepi dan tandus ini. Hahaha. Buat pertama kali...
Subest Hoki Team : Satu Permulaan
Subest Hoki Team : Satu Permulaan
muhamadnazri15.blogspot.com

Post has attachment
Mengapa Air Mata Mengalir?
ASSALAMUALAIKUM Sedang aku scroll facebook, tiba-tiba mata aku tertumpu pada posting yang dikongsi oleh seorang senior aku sewaktu di bangku persekolahan dahulu yang kini bertugas sebagai guru di sekolah rendah. Beliau berkongsi beberapa keping gambar sewak...

Post has attachment
Di Sebalik Senyuman
ASSALAMUALAIKUM Hari ini aku agak kelam kabut di sekolah. Semalam aku seharian tiada di sekolah kerana membawa pelajar untuk ujian kenaikkan pangkat KRS. Jadi banyaklah kerja aku yang tertangguh dan dicampur dengan 'penangguhan' yang sedia ada. Makin bert...

Post has attachment
INI JUGA SECEBIS KENANGAN
''Asal muka ko cuak?" tegur seorang guru wanita yang sedang duduk di bawah khemah oendaftaran peserta. Aku yang ketika itu sedang bersedia di atas balapan untuk acara 4x100M pegawai kejohanan cuba mengukir senyum. Kenapa aku nerves? Antara sebabnya adalah d...

Post has attachment
ACENG - Sebuah Kisah Benar
Assalamualaikum.... Rileks la, blog aku ni bukannya mastika baca tajuk pun dan macam apa-apa. Lain-lain. blog aku bukan mastika. Harus diingat tu. Mastika seronok sebab dia berdasarkan kisah benar yang dibenarkan. Kenapa aku kata dibenarkan? sebab kisahnya ...

Post has attachment
Ini Kisah Tentang Ayah - Bahagian 1
Assalamualaikum. Aku bukan tak suka tetapi aku kurang gemar bila berada di rumah saudara mara terlalu lama. Kenapa? Ada sebabnya. Dan salah satu sebabnya adalah kerana butir bicara nya yang berulang-ulang sampai naik bosan aku mendengar. Tapi kali ini walau...
Ini Kisah Tentang Ayah - Bahagian 1
Ini Kisah Tentang Ayah - Bahagian 1
muhamadnazri15.blogspot.com

Post has attachment
THE SECRET WAR ( 1 )
HAHAHA.... Acah betul la tajuk entri aku ni,, bajet betul dah macam tajuk novel. novel?? oh tidak.. tiba-tiba aku teringatkan  cerita-cerita aku kat wattpad yang dah lama tak update tu. tapi kan tiap kali update blog pun aku cakap benda yang serupa juga kan...

Post has attachment
Berakhir Sebuah Penantian , Bermula Sebuah Perjalanan.
Assalamulaikum dan salam sejahtera... Agak lama tidak membebel di ruangan yang semakin kelam dan sunyi malah bertambah kusam pula ini. Sibuk? oh tidak... ianya baru sahaja hendak bermula. Malas?/ Sudah tentu.. itulah punca utama menyumbang kepada kesunyian ...
Wait while more posts are being loaded