Profile cover photo
Profile photo
Un Motiv
About
Posts

Post has attachment
Cei mai importanți lideri zâmbesc, larg și frumos. Încrederea celor din jur poate fi câștigată cu un zâmbet. Analizează un om care zâmbește mereu, ce părere ai? Îți place, îl admiri, vrei să fii ca el?
Atunci zâmbește!
http://www.unmotiv.ro/un-motiv-sa-zambesti/

Post has attachment
Când nu ai un motiv să râmâi, pleacă! Nu îți fie frică de nefericire sau de necunoscut! Alegere să te regăsești pe tine, alege să te cunoști, să conștientizezi ceea ce îți dorești de la viață și să îți faci un plan pentru a atinge ceea ce vrei. Fericirea ține de noi! Nu putem fi fericiți mereu, există și momente de nefericire. Important este să trecem peste ele, să zâmbim și să alegem o cale nouă care să ne ducă spre fericire.
http://www.unmotiv.ro/cand-nu-ai-un-motiv-sa-ramai-pleaca/

Post has attachment

Post has attachment
În ochii tăi am devenit o egoistă și o fată ce putea să făcă totul singură. De multe ori te întrebai de ce mai am nevoie și de tine în viața mea. Era simplu! Pentru că aveam nevoie să te iubesc și să mă iubești. Pentru că în adâncul sufletului meu tu erai omul lângă care mă vedeam îmbătrânind fericită.
http://www.unmotiv.ro/fi-putut-fi-fericiti-dar-ne-irosit-sansa/

Post has attachment
Putem spune că motivația este un element esențial al reușitei noastre. E necesar totuși să nu uităm de echilibrul nostru interior și de ceea ce ne dorim noi să facem. În momentul în care lăsam dorințele celor din jur să fie mai presus de propriile noastre dorințe, nu va exista acel motiv care ne să transforme în învingători.
http://www.unmotiv.ro/ce-este-motivatia/

Post has attachment
Nefericirea în cuplu a devenit o stare normală și necesară în orice relație. Din păcate, nu ar trebui să fie așa pentru nimeni, iar motivele nefericirii nu se află în comportamentul celui de lângă noi, ci în mintea și sufletul nostru.
http://www.unmotiv.ro/3-motive-ale-nefericirii-in-relatia-de-cuplu/

Post has attachment
Bărbații obișnuiesc să se întoarcă la fostele, uneori la cea care trebuie și de cele mai multe ori la cea care apucă sau la cea care răspunde afirmativ chemării sale.

http://www.unmotiv.ro/de-ce-se-intorc-barbatii-la-fostele/

Post has attachment
Zea Mays (Corn) Starch un ingredient întâlnit în cosmetice, care este de fapt amidonul din porumb. Acesta este un antiseptic natural și are ca scop netezirea pielii.
http://www.unmotiv.ro/zea-mays-corn-starch-amidon-din-porumb/
Wait while more posts are being loaded