Profile cover photo
Profile photo
Violeta-Loredana Pascal
3,494 followers -
Aim high!
Aim high!

3,494 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Prima colecție de haine Cătălin Botezatu creată exclusiv pentru clienții Kaufland România

Post has attachment
Băneasa Shopping City te inspiră în alegerea cadourilor de Crăciun, spunându-ți ce cadouri să eviți - https://www.prwave.ro/baneasa-shopping-city-te-inspira-alegerea-cadourilor-de-craciun-spunandu-ti-ce-cadouri-sa-eviti/ O campanie simpatică #NoNoGifts Baneasa Shopping City își invită clienții pe www.baneasa.ro să își facă propriul #AntiWishList – o listă personalizată pe care o pot distribui pe rețelele de socializare.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Discovery Communications reorganizează operaţiunile din regiunea EMEA şi numeşte o nouă echipă de conducere

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Cum să crești un copil sigur de sine. Parentajul bazat pe Cercul Siguranței - Kent Hoffman, Glen Cooper, Bert Powell, Editura Trei https://www.prwave.ro/cum-sa-cresti-un-copil-sigur-de-sine-parentajul-bazat-pe-cercul-sigurantei/
„Ataşamentul se referă la felul în care noi, mamiferele, ne bazăm pe îngrijitorii noştri pentru a ne ocroti pe măsură ce înaintăm către maturitate. Câteva figuri principale de ataşament ne vor modela în mod natural creşterea prin maniera în care comunică cu noi încă din primele noastre zile de viaţă. Cercetările din domeniul ataşamentului au arătat că acei copii care sunt suficient de norocoşi încât să dezvolte ceea ce se cheamă ataşament „securizant” vor deveni, cel mai probabil, persoane protectoare, atente la ceilalţi, reflexive, inteligente emoţional şi social, reziliente şi se vor dezvolta foarte bine.” (pp. 11-12)
Wait while more posts are being loaded