Profile cover photo
Profile photo
Iz Salim
33 followers
33 followers
About
Posts

Post has attachment
Part 3: The Winner was Born!
Assalammu'alaikum and good day! Ya Allah.. panjang nye kesah beranak aku ni kannn.. Org lain beranak jugak tapi takdela panjang sangat.. haha.. aku nak cover cerita nak dekat 2 tahun kot mau nye tak berjela.. ok sambung teros.. kat mana aku stop hari tu? Oo...

Post has attachment
Resepi : Ayam Buttermilk
Assalammu'alaikum and good day!  Hari ni stop kejap citer pasal bersalin aku.. hahahaha.. nak share resepi pulak.. dah berapa hari dok perap resepi ni.. hari tu macam takde idea nak masak ape.. dok scroll ig sendiri.. ternampak ayam buttermilk.. pastu aku t...

Post has attachment
The Winner was Born (Part 2)
Assalammu'alaikum and good day! Okey sambung part 2.. tak tau la panjang mana kali ni.. tapi harap2 ni final part la.. hihi.. aku nak terus cerita the day aku admitted la kan? kang nak cerita semua mau berbelas2 part.. :P sepatutnya EDD Talhah 26/12/2014.. ...

Post has attachment
Part 1: The Winner was Born!
Assalammu'alaikum and good day! Rajin plak rasa nak update blog banyak2 kali.. iolls update gune hp je.. senang.. nak bukak laptop kang si Talhah ni bukan boleh tengok.. banyak idea die buat cobaan nak mencapai skrin laptop tu kangg.. baik type kat hp je.. ...

Post has attachment
Resepi : Cucur Badak
Assalammu'alaikum and good day!  Kejap je dah hari Jumaat dah.. sekarang masa cepat berlalu kan? sedar2 dah seminggu dah.. minggu ni suami aku ade kem pengawas kat sekolah die.. so, minggu ni dok rumah diam2 jela.. awal2 pagi dah siapkan bekal lunch utk die...

Post has attachment
The Dead Kitten
Assalammu'alaikum and good day!  Semalam aku pagi2 dah buat gerak gempur membersihkan bangkai anak kucing belakang rumah ni haaa.. patut aku lama tak nampak die.. rupanya dah arwah dah.. yang nak jadik cerita nye sebab si Kepam (aku bg nama die) ni mati bet...

Post has attachment
Resepi : Pai Susu
Assalammu'alaikum and good day!  wahhh! dah nampak dah sikit2 kerajinan aku nak update blog.. harap2 semakin rajin la ye i'olls ni.. 😂😂 semalam bosan2 duduk rasa macam nak mengunyah tapi tak tau nak kunyah ape.. nak kunyah biskut rasa macam bosan dah.. pa...

Post has attachment
Introduction after Long Break!
Assalammu'alaikum and good day! Seriously? Dah bape tahun aku tak bukak blog sendiri??? hahahaha... lamo gile wehh!! from previous post aku tengah pregnant 4 bulan sebab masa raya kann.. now, anak aku dah 1 tahun lebih dah.. hihihi.. okeyla.. i guess i have...

Post has attachment
Eh? Hari Raya ke??
Assalammu'alaikum and good day! Allah! lama sungguh laaa aku tak update blog.. rindu jugak kadang tu nak update.. tapi mengenangkan mood yg biasanya tak ada.. tu jadik malas.. hihi.. eh.. sebelum tu.. aku nak ucap selamat hari raya maaf zahir dan batin (jik...

Post has attachment
Time Flies
Assalammu'alaikum and good day! Vahhh!! vahh!! vahh!! lama nye tak update blog.. T___T rinduuu nak bukak blog.. tapi bila incik husband ade, jadik cam segan sket la nak bukak blog.. die pon tak tau aku ade blog.. hihihi... cepat betol masa be rlalu sekarang...
Wait while more posts are being loaded