Profile cover photo
Profile photo
Ruzana Ibs
50 followers -
Membantu orang lain sihat membahagiakan saya
Membantu orang lain sihat membahagiakan saya

50 followers
About
Ruzana's interests
View all
Ruzana's posts

Post has attachment
GAJI NAIK, PELABURAN PUN BERTAMBAH
Ramai dapat kenaikan gaji dalam 3 bulan yang pertama baru-baru ni kan? Tahniah! Alhamdulillah! Bila ada kenaikan gaji, adakah keadaan kewangan keluarga kita akan bertambah baik selepas ini? Ada kedengaran yang naik gaji berangan2 nak tukar kereta baru, tamb...

Post has attachment
SELAMATKAH UNIT TRUST INI?
Ramai orang melabur dalam unit trust tanpa memahami dana yang dipilihnya dan cara unit trust berfungsi. Sebab itulah kita lihat, sesetengah orang bila sebut pasal unit trust, responsenya - "tak naklah nanti rugi". Ramai orang terlupa, pelaburan unit trust m...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
KERAJAAN HADIAHKAN RM1,000 UNTUK PEMEGANG AKAUN PRS
APA ITU PRS? PRS iaitu Private Retirement Scheme secara amnya merupakan sebuah skim pelaburan jangkamasa panjang yang ditubuhkan untuk menambah simpanan dana persaraan.  OBJEKTIF PRS Objektif PRS adalah untuk memberi pilihan bagi skim yang sedia ada untuk s...

Post has attachment

Post has attachment
SIMPLIFY YOUR LINKS
Assalamualaikum sahabat! Harini saya discover satu benda yang ramai orang lain dah tau.. hehe.  Nak share dengan anda semua ni.  Link tajuk blog kita kadang panjang berjela kan... nak tempek kat mana2 for sharing pun macam penuh ruang je. So, this is the wa...

Post has attachment

Post has attachment
PROMO FEBRUARI 2017 - OSTEMATRIX & VITA-LEA FOR CHILDREN


Post has attachment
Wait while more posts are being loaded