Profile cover photo
Profile photo
Gazdag Enikő pszichológus
3 followers
3 followers
About
Gazdag Enikő pszichológus's posts

Post has attachment
Az M1 ridikül műsorában a mai gyerekek másságáról beszélgettünk. A műsor első részéről készült felvétel megnézhető a PszichologusTV csatornáján.

http://www.gazdageniko.hu/blog/ridikul-a-gyerekek-sem-egyformak/

Post has attachment
Soha többé szerelmet címmel jelent meg a következő cikk a Nők Lapja Psziché mostani (2014 május-június) számában. A cikkben engem is megkérdeztek a szexkapcsolatokról:
 
“Aki szexkapcsolatokba keveredik, annak ez mindig többet jelent puszta aktusok egymásutánjánál, megerősítésre vágyik, vagy az önbizalmát szeretné növelni. A szexnek visszaigazoló, kompenzáló minősége pillanatnyilag növeli az önbecsülést. Aki úgy tekint a szexre, mint alapigényre, akár az éhségre, és csupán a kielégülést hajszolja, annak is tudnia kell, hogy az érzelmeket nem lehet fejben irányítani. Még ha így is gondolkodik, utána rátör a kisemmizettség érzése, a magány.”

Post has attachment
A Családi Lap 2014 februári számában megjelent cikkem a párkapcsolatokról. A cikkben érintjük az életfeladatokat, mind egyéni és mind párkapcsolati szinten is.

Post has attachment
Gondolat az emberek segítőkészségéről a napokban történt tragikus események kapcsán. Vajon tényleg ennyire nem segítenek az emberek a bajbajutottakon? Van ellen példa is ...

Post has attachment
A szakítás utáni életről kérdeztek a Femina újságírói. A cikkben olvashatsz arról, miért nem jó azonnal egy új kapcsolatba belekezdeni.

Post has attachment

Post has attachment
Néhány  érdekes gondolat a sorozat függőségről. Vajon miért szeretjük annyira a sorozatokat? Erre keresek választ a Pszichológus Blog legfrisebb bejegyzésében.
Wait while more posts are being loaded