Profile cover photo
Profile photo
Ekaterina Kostova
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
Ако още не сте я чели, може да я поръчате оттук :) Весела и тъжна история с любов, раздяла и вкус на солени морски вълни... А светецът в заглавието? Не се лъжете, светец има във всеки от нас...
Add a comment...

Post has attachment
Два от романите ми - с отстъпка по повод 11 май :) Вижте тук. "Писма под възглавницата" може да се купи с 40% по-достъпна цена и утре, а "Свети Никола от Залива на подковата" - до 24 май е почти 30 на сто по-близо до вашата библиотека!
Add a comment...

Post has attachment
да преминаваш през седмицата с цветни чорапки :)
Add a comment...

Post has attachment
Една история за семейство, започнало живота си по време на социализма и продължаваща в наши дни, прегорещи от преход и с рухнали илюзии за постижима хармония. Изграждането на къща, която остава празна, ли е голямата метафора за съвместния живот на двама съпрузи? Какво се случва с тях и с децата им, докато я вдигат тухла по тухла в залив, наподобяващ подкова и покровителстван от светец, в когото малцина от местните вярват? От какво се раждат приятелството, честта, отговорността, примирението? Защо смъртта идва понякога преди да си разбрал кое точно е любовта? Бягство или спасение е вдигането на котва?
Третата книга на Екатерина Костова е в ръцете ви, за да разкаже.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded