Profile cover photo
Profile photo
Faten Meera
21 followers -
Don't stop believe me.
Don't stop believe me.

21 followers
About
Posts

Post has attachment
KECEWA!
Kawan ke kaseh ke. Pegi mam la belakeee.  Napok sangat la selama ni mg berlakon je depan aku.  Sikit pon xjeles mg bahagia ke mg sedih ke mg nages air mata daroh ke.  Aku ade sebab aku kenapa aku kecewa ngn awok mg! Tapi sory la, aku nak jeles atas kebahagi...
Add a comment...

Post has attachment
NUR HATIN BINTI ABDUL RAHIM
Post ni didedikasikan khas untuk NUR HATIN BINTI ABDUL RAHIM. Terima kasih atas segalanya sepanjang persahabatan kita. Terima kasih sebab sudi jadi telinga yang baik dengar semua masalah aku. Terima kasih sebab ada disisi aku disaat aku perlukan mg. Terima ...
Add a comment...

Hmm aku silap.
Mg xtgok aku pon.
Aku yg perasan lebih.

Once again aku rendahkan ego aku.
Memudahkan lagi org pijak kepala aku.
Add a comment...

Hurm, nk mengalah? Bukan aku wt salah pon.
Aku just sedih, kecewa, makan hati dgn sikap dia.
Dia tak pikir perasaan aku kan? Xpe lah.
Saya akan terus senyap.
Add a comment...

Kenapa mg ego sgtttt!
Langsung xboh mengalah!
Add a comment...

Post has attachment
Sorry
Erm, selamat pagi ke ape eh? Heee tak tahu nak cakap apa. Lamanya tak update blog, bersawang lah blog ni hahaha. Macam lah ade org kisah. Lama tak bukak blogger, banyak betul komen. Tapinya pasal nama dalam bahasa korea lah.  Bukan pasal iiolss pon. Hahha, ...
Add a comment...

Post has attachment
Happy birthday chingu!!!
#marktuan #got7
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Xsempat nk bg ni kt awak.
Anggap jelah antara kita xdok jodohhhhh
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Assalamualaikum
Lamanya tak update blog. Heeee, Nak cakap buzy takdelah buzy pon. Duk rumah makan tido makan tido je.Tak buat apa pon. Hahaha. Tapi selalu datang jenguk. Heeee. Especially statistics.  Hamboiii korang ni, Rancak bebenor pasal nama dalam bahasa korea. Antara...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded