Profile cover photo
Profile photo
Rafael Andre
21 followers
21 followers
About
Posts

Post has attachment
Kaki Jilat Bos
Yang jenis suka jilat bos ni dia dapat apa sebenarnya? Dapat jadi owner syarikat ke macam mana ?. Kalau takat naik pangkat atau naik gaji tu usah la dikejarkan sangat. Lain lah kalau sekali jilat 100k dalam tangan. Berbaloi lah jugak. Takat naik gaji rm100,...
Kaki Jilat Bos
Kaki Jilat Bos
iamrafaelandre.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa Anda Perlu Jadi Doktor?
Dulu aku pernah bercita-cita nak jadi doktor. Tapi aku batalkan niat, bila orang sekeliling takut nak jumpa doktor hensem macam aku. Nanti viral, Ramai pula bini-bini orang nak mengangkang depan aku. Choiiiii......
Kenapa Anda Perlu Jadi Doktor?
Kenapa Anda Perlu Jadi Doktor?
iamrafaelandre.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Gadis dan Ular
Gadis dan ular Lagi ok dari gadis dengan buaya darat. Terpeluk, melilit, membelit, merayap, me...... (korang tambahlah sendiri)
Gadis dan Ular
Gadis dan Ular
iamrafaelandre.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Beza Kawan Baik Dengan Kawan Biasa
Kawan Biasa "Kawin nanti jangan lupa ajak aku" "Boleh nanti aku ajak" Kawan Baik "Kawin nanti jangan lupa ajak aku" "Gila x ajak, nanti sape nah basuh pinggan"
Beza Kawan Baik Dengan Kawan Biasa
Beza Kawan Baik Dengan Kawan Biasa
iamrafaelandre.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Malaysia Banyak Hasilkan Pakar Dalam Sekelip Mata
Bila MH370 hilang .. akan wujudlah ramai pakar aviasi, malah pakar lautan dalam. Bila MH17 kena tembak, ramailah pakar politik dan senjata. Bila keluar isu Mekdi penyalur dana Israel, maka wujudlah pakar ekonomi. Bila keluar isu pegang anjing, maka wujudlah...
Add a comment...

Post has attachment
Kelas Paling Best
Kelas apa paling best dekat dunia ini? "Kelas cancel...!!!!!" Kelas apa paling tak best dekat dunia ini? "Kelas ganti untuk kelas yang cancel tadi..!!!"
Kelas Paling Best
Kelas Paling Best
iamrafaelandre.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kerana RM4.78 Sanggup Beratur Isi Minyak
Kebanyakan stesen minyak penuh sekarang sebab semua orang nak isi minyak full tank. Kalau isi RM50, dapat jimatkan RM4.78 berbanding kalau isi lepas jam 12 malam nanti. Hanya sebanyak RM4.78 semua orang sanggup menghabiskan masa sejam dan
tenaga untuk bera...
Kerana RM4.78 Sanggup Beratur Isi Minyak
Kerana RM4.78 Sanggup Beratur Isi Minyak
iamrafaelandre.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pinjam Duit Tak Reti Bayar Balik
Kalau rasa reti pinjam duit orang. Bila rasanya kau nak reti bayar balik duit yang kau pinjam. Aku sendiri pun segan nak remind kau pasal hutang ini. Tak remind, kau pula buat-buat bodoh bila jumpa aku.
Pinjam Duit Tak Reti Bayar Balik
Pinjam Duit Tak Reti Bayar Balik
iamrafaelandre.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Rindu Awak 200%
Awak rindu saya? Mestilah...!! Rindu awak 200% Ok, hakkk tuiiii
Rindu Awak 200%
Rindu Awak 200%
iamrafaelandre.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Timbang Berat Badan
Cerita bermula di sebuah pasaraya yang sesak dengan pengunjung. Ada satu alat pengukur berat badan (dengan erti kata lain penimbang) yang cukup canggih. Hanya dengan membayar RM 1.00 kita akan diberitahu berapa berat badan kita oleh program komputer. Sehing...
Timbang Berat Badan
Timbang Berat Badan
iamrafaelandre.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded