Profile cover photo
Profile photo
Sham Stallion
64 followers
64 followers
About
Sham's posts

Post has attachment
#10


Post has attachment
#9


Post has attachment
My Life : Siap akhirnya
Assalamualaikum! Hai kawan-kawan! Sebenarnya malam tadi aku ada release single terbaru, hasil ciptaan aku sepenuhnya. Tapi aku tarik balik post tu memandangkan aku belum register hakmilik karya tu, sebelum kena cilok baik aku turunkan post tu. Alhamdulillah...

Post has attachment
Sham Stallion commented on a post on Blogger.
Cantiknya..Kalau buat video clip kat sini pun cun..

Post has attachment
#8


Post has attachment

Post has attachment
My Life : Maju setapak lagi ke depan
Assalamualaikum, hai kawan-kawan! Hahaha!! Asyik dok cerita pasal orang, pasal pontianak, lama tak cerita pasal diri sendiri. Ada follower lama blog aku ni pernah tanya, kenapa ada satu masa tu lama aku tak update post. Aku pun rasa lama aku peram soalan di...

Post has attachment
Live : Febians - Soldier Of Fortune (LIVE at Diva Seri Alam - 27/10/15)


Post has attachment
Hall Of Fame : The Febians
Hall Of Fame kali ini aku pilih sebuah band yang dinobatkan sebagai 'Kumpulan Rock Malaysia Paling Lama' iaitu kumpulan Febians. Generasi baru ada yang kenal Febians ke? Kalau sebut Febians mesti ramai yang kata "Oh, penyanyi dia Bandi Amuk tu kan". Untuk k...

Post has attachment
Sketsa : Misteri pontianak jam 12 (Part 2)
Malek, seorang pemandu teksi veteran yang telah lama bersara dari angkatan tentera. Walaupun mendapat wang pencen tiap-tiap bulan, tapi Malek terpaksa mencari pendapatan sampingan untuk menyara sisa hidup. Malek sangat komited, biasanya dia akan memandu ber...
Wait while more posts are being loaded