Profile cover photo
Profile photo
Jenna Christensen
1,067 followers
1,067 followers
About
Posts

Post has attachment
Familierådgivningen

Familier i Hillerød kan kontakte den åbne anonyme familierådgivning, der er åben tirsdag kl. 17.00 til 19.00. Her tilbydes personlige samtaler for forældre, par, unge, ældre og enlige i forhold til temaer som udfordringer i den sammenbragte familie, rollen som forældre, udfordringer på de forskellige alderstrin, sorg og krise eller trivsel i familien- også med delebørn.

Rådgivningen består af fem personer, der repræsenterer forskellige fag som psykolog, socialpædagog, sygeplejerske og lærer. Derudover har rådgiverne uddannelser, der er nødvendige for at kunne rådgive.

Familierådgivningen foregår ved, at to rådgivere ad gangen gennemfører samtalen. Det sikrer, at familierne mødes med respekt og accept, og udgangspunktet er, at familien selv skal nå frem til de konklusioner og handlinger, familien har ressourcer til.

Mød op eller bestil tid på 48 24 19 07. Rådgivere er Jenna Christensen, Eva Christensen, Klaus Ammitzbøll, Georg Hutters og Birgitte Hermann.

Ud over rådgivningen gennemfører Familierådgivningen jævnligt åbne cafemøder, der kan finde sted uden for den sædvanlige åbningstid.
Add a comment...

Post has attachment
Kunne du evt med din kæreste tænke jer et romantisk ophold med overnatning. Så tag et besøg ind på min hjemmeside sovdejligt.dk

Overnat i en af mine hytter, få dejlig morgenmad og føl dig dejlig tilpas som aldrig før :)
Add a comment...

Hyggeligt at sove længe, drikke kaffe med en god ven, solen skinner og jeg har taget løbetøjet på -- har 2 uger til pisterne kalder????
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded