Profile cover photo
Profile photo
Syafik Kamaluddin
46 followers
46 followers
About
Syafik's posts

Post has attachment
#Iklan - Sakura Candy
Assalamualaikum. Sakura Candy nama diberi, Rahsia wanita yang semakin berseri. Putih rupa menawan sekali, Kemam di mulut tidak terperi. Sakura Candy namanya dari Jepun, membuat semua wanita semakin anggun. Sakura candy pengubat hati, memberi senyuman buat d...

Post has attachment
Kisah Aku #2 - Rambo Parang
NOTIS : Terlalu bahaya dan lucah entry kali ini. Mohon umur ke 18 sahaja yang membacanya. Dan jangan sesekali komen yang tak patut dalam entry kali ini. Bukan tulisan saya yang sebanar. Intro - Cara Bunuh Diri Kisah #2  Apa Khabar korang. Sihat tak ? Aku Ma...

Post has attachment
Kisah Aku #2 - Rambo Parang
NOTIS: Amaran ! Sesiapa yang menganggap tulisan ini terlalu menakutkan dan kurang ajar, sila jangan baca entry kali ini. Sekian terima kasih. Pihak kami tidak akan melayan komen-komen berbau negatif. Intro - Cara Bunuh Diri Kisah #2  Apa Khabar korang. Siha...

Post has attachment
Syafik Kamaluddin commented on a post on Blogger.
ali is hensem . haha

Post has attachment
BLOG : IKHLAS DALAM HATI
Bagaimana mahu jadikan entry kita lebih menarik untuk dibaca ? Bagaimana mahu jadikan blogging ini suatu yang menarik untuk diperhatikan ? Bagaimana untuk meningkatkan trafik dalam blog dan haruskah lakukan sedemikan? Semua soalan ini boleh dijawab dalam sa...

Post has attachment
Syafik Kamaluddin commented on a post on Blogger.
nice info . hehehe . lama tak jenguk ke blog anda. kbai

Post has attachment
Syafik Kamaluddin commented on a post on Blogger.
lebong ayah mung. hahahaha

Post has attachment
Syafik Kamaluddin commented on a post on Blogger.
simple but awesome. hehe

Post has attachment
#ReviewNovel - Sepuluh Jahanam
Kenapa TUHAN tak adil dengan aku ?  Assalamualaikum, tiba-tiba sahaja bercerita tentang TUHAN tak adil dengan aku. What happened ? Aku just menulis apa yang ada pada cover novel sahaja. Aku bukanlah beli novel ini semata-mata ada tulisan nasi kangkang tu, t...

Post has attachment
Syafik Kamaluddin commented on a post on Blogger.
nice entry..lpas ni nk g solat jumaat. hehe
Wait while more posts are being loaded