Profile cover photo
Profile photo
Hrvatski Telekom
889 followers -
Komunikacija, informacija i zabava - uvijek i svuda.
Komunikacija, informacija i zabava - uvijek i svuda.

889 followers
About
Hrvatski Telekom's posts

Post has attachment
Isprobajte prednosti eSIMa uz Huawei Watch 2! Eksluzivno u ponudi Hrvatskog Telekoma: http://bit.ly/Huawei_watch2 #eSIM
Photo

Post has attachment
[SLIKA&PRILIKA] Preuzmi MojTelekom aplikaciju i iskoristi priliku da osvojiš 1.000 kn! Više na www.slikaiprilika.hr

Post has attachment
Hrvatskom Telekomu dodijeljena nagrada ,,Marijan Rotar,,! Riječ je o nagradi koja nosi ime osnivača Pula Film Festivala, Marijana Rotara i dodjeljuje se pravnim ili fizičkim osobama koji su svojim idejama i djelima spojili Pulu i film i na taj način doprinijeli razvitku Festivala i raspoznavanju Pule kao filmskoga grada. Samo u proteklih 10 godina Hrvatski je telekom uložio više od 30 milijuna kuna u hrvatsku kulturu i umjetnost, a već punih 15 godina njeguje uspješnu suradnju s Pulskim filmskim festivalom prepoznavajući njegov značaj u promociji Hrvatske.
PhotoPhotoPhoto
19. 07. 2017.
3 Photos - View album

Post has attachment
Proglašeni su pobjednici društveno odgovornog projekta “Zajedno smo jači”! Pobjednik u kategoriji Edukacija mladih je projekt pod nazivom „HT-CAMPUS“ Astronomskog društva Višnjan. U kategoriji Edukacija učitelja/profesora najboljim je proglašen projekt Napredne Internet of things tehnologije u hrvatskim školama Instituta za razvoj i inovativnost mladih, dok je projekt Prva hrvatska punionica vodika iza kojeg stoji Fakultet strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu pobjednik u kategoriji Inovacije. Čestitamo svim dobitnicima! www.zajednosmojaci.hr
Photo

Post has attachment
Sporazum Sveučilišta u Dubrovniku i Hrvatskog Telekoma povezat će akademsku zajednicu i poslovni sektor!

Post has attachment
Agilni razvoj, lean management, design thinking… U Hrvatskom Telekomu?

Post has attachment
Želite li postati NB-IoT pionir? Imate li ideju kako iskoristiti NB-IoT u različitim industrijama? Hubraum Krakow je pokrenuo program za VAS!
Prijavite se kako biste razvili novi način komuniciranja kroz "stvari" i ostvarili bržu realizaciju na tržištu: www.bit.ly/ApplyToWARPNB-IoT
#WARPNBIoT
Photo

Post has attachment
Trend iznajmljivanja računalne opreme nezaustavljivo raste, a polako, ali sigurno, prihvaćaju ga i naše kompanije. 

Post has attachment
Stajanje na cesti s natpisom „Zimmer frei“ u nekim sredinama još nije izumrlo, no svi uspješni privatni iznajmljivači znaju kako je internet najbrži i najjednostavniji put do novog gosta. 

Post has attachment
Tehnologija iz dana u dan postaje sve naprednija, zato dobro razmislite u što se isplati uložiti, a što će vam uskoro biti nepotrebno.
Wait while more posts are being loaded