Profile cover photo
Profile photo
Nurrul Hadzriena
An unpaid philontrophist
An unpaid philontrophist
About
Posts

Post has attachment
That day
Okay, alarm dah bunyi. Its 0023 right now, im still studying. Esok last payper. Tapi tangan ni rasa je nak menulis something. Lemme just a while, can me? Ada benda, we have to keep just within ourselves. Ada benda, hanya orang tertentu je akan tahu. Haritu,...

Post has attachment
Move on
A letter for you. __ __ Is is really the good time for moving on? Is is really true that you already forgetting me? Is is really you forget our definition of success? Screw all that. I will continue believing, the love is still there. But your ego is st...

Post has attachment
kosong
Di atas nama cinta, pada yang selayakNya. typed-off.

Post has attachment
Thought
Kan dah janji dengan diri sendiri yang i will not let this blog berhabuk. So its been a long time, a lots of another things needed to be done. And yes, Allah still there for me. Its already 2018. Unofficially, i am 22 years old. Wahh quite tua. Maka aku nak...

Post has attachment
kesayangan oci sampai syurga.
Apeni, setiap hari rindu. Aku rindu sifat kau yang terlalu cemburu. Aku rindu nak jadi imam kau. Aku rindu nak peluk kau. Aku takpernah peluk orang sejujur itu, Banyak lagi benda aku rindu. Moga Allah jaga kau, my Amirah Aszeli. Moga Allah akan pertemukan l...

Post has attachment
Our Baitulmaqdis?
Untukmu jiwa-jiwa kami. Untumu darah kami. Untukmu jiwa dan darah kami, Wahai al-Aqsa tercinta. Dan this sentence comes into my sense, and my nerves. “Lihatlah bagaimana
Baitulmaqdis yang kita cintakan jatuh ke tangan orang lain” Sayu kan? Sebak. Just a sen...

Post has attachment
skate thingy
Ada sebab kenapa aku boleh masuk je dengan semua orang. Takkisahlah kau ni get into gags ke, hatta budak underground sekalipun. Takkisahlah kau ni pegang title muslimah pakai purdah ke, pakai niqab ke, pakai burqa' sekalipun. Ada sebab kenapa aku sedikit se...

Post has attachment
My baymax.
Kalau orang lain cakap masa konvo diorang nak crush diorang confess kat diorang, aku tak. Aku mintak satu je. Aku nak kau datang. Aku nak kau tengok
aku dapat apa yang selama ini aku usahakan. Tanpa kau. Tapi sentiasa berbekalkan semangat daripada kau, Wala...

Post has attachment
Masih lagi Bayangan
Harini, quite busy macam biasa. Masuk lab , keluar lab macam biasa. Makcik cleaner yang selalu bersihkan toilet dekat level lab aku pun, dah biasa tengok aku. Baju aku pun, dah bau 70% ethanol. Aku hampir lupa bau perfume aku walaupun sebelum pergi lab mest...

Post has attachment
He is a doctor
Eh! Eh! Jangan jadik judgementa l
laju sangat. Baru je Nampak tajuk. To be
Honest , tajuk memang antara benda penting tapi aku tetap mintak satu
perkara ni. Jangan jadi judgemental .
Dan obviously ruang ni bukan bacaan
untuk sesiapa yang judgemental. Lepast...
Wait while more posts are being loaded