Profile cover photo
Profile photo
Flex Gulvservice - Gulvafslibning - gulvafhøvling - Gulvbehandling
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Årets Gulvmand 2017 og for 3 gang på 4 år. Det er klasse og en skøn oplevelse at blive kåret, i 2018 forventer vi selv i plads i finalen.
PhotoPhotoPhoto
26/01/2018
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Afslibning af trappetrin og dørtrin

Udover gulvafslibning udfører vi også afslibning af trappetrin og dørtrin hos Flex Gulvservice. Afslibning af trappetrin og dørtrin kræver en særlig teknik og vis erfaring for, at opnå et pænt resultat. Ofte foretager vi afslibning af trappetrin og dørtrin sammen med gulvafslibning. På den måde opnår du ensartede overflader på trapper, dørtrin og gulve.

Trappetrin og dørtrin bliver ofte hurtigere medtaget end gulve, da det er en mindre flade, som bliver betrådt mere end på gulve. Vi benytter en lille håndholdt maskine, da en almindelig gulvsliber ikke kan nå helt ind i hjørner og kanter.

Efter afslibning fremstår trappetrinene og dørtrin helt rå. For at beskytte trappen mest muligt og gøre den slidstærk bør den efterbehandles med lud, sæbe, olie eller lak. Hos Flex Gulvservice anbefaler vi primært olie eller lak til efterbehandling, da det giver de mest slidstærke trappetrin og dørtrin.

Det er vigtigt, at vedligeholde trappetrin og dørtrin jævnligt, for at opnå længst levetid. Udover levetiden får du naturligvis også flotte trappetrin og dørtrin ved at vedligeholde dem. Hos Flex Gulvservice rådgiver vi dig naturligvis, så du kan vedligeholde dine trappetrin og dørtrin i længst tid. En tommelfingerregel er dog, at du skal undgå, at bruge for meget vand ved gulvvask – Vask hellere gulvet 2 gange.

Selvom vi er kåret som ”Årets gulvfirma” i 2014 og 2015, så har vi også stor erfaring med andre former for afslibning end blot på gulve. Vi rådgiver dig naturligvis til den bedste løsning, så du opnår slidstærke og pæne trappetrin og dørtrin.


Photo
Add a comment...

Post has attachment
Plankegulv

Hos Flex Gulvservice forhandler vi flot plankegulv af høj kvalitet. Vores leverandør Wiking gulve er særligt udvalgt på grund af den høje kvalitet, så vi kan tilbyde vores kunder flotte og holdbare gulve mange år frem.

Plankegulvene har et toplag på 4-12 mm, så det kan holde til mange gulvslibninger. På den måde sikrer du, at dine gulve kan holde i mange år og samtidig tåle vedligeholdelse, så du altid har flotte gulve uden grimme mærker.

Når du skal have skiftet dit plankegulv i din bolig, er det vigtigt, at vælge en træsort, der dels passer til din indretning og dels har den slidstyrke, der kan holde til hverdagens udfordringer. Hos Flex Gulvservice rådgiver vi dig til den løsning, der passer til din bolig, så du opnår minimal vedligeholdelse og samtidig får et flot resultat.


Photo
Add a comment...

Post has attachment
Gulvafhøvling

Gulvafhøvling er en mere dybdegående metode end f.eks. gulvslibning, når dine gulve skal have et nyt look. Afhøvling af gulve er særligt velegnet, hvor gulvene er mere medtaget eller hvor gulvene har særligt slidstærke efterbehandlinger, som f.eks. Fernis eller lim.

Gulvafhøvling kræver mere teknik og i værste fald kan gulvene blive skæve, hvis det ikke bliver udført korrekt. Hos Flex Gulvservice har vi mange års erfaring med afhøvling af gulve og på den måde bliver du altså sikret imod ubehagelige overraskelser og samtidig får du et gulv, som fremstår flot og naturligt.

Du kan betragte os, som en stærk samarbejdspartner der sikrer, at du får mest muligt for dine penge og et resultat, som er svært at opnå selv. Det er vores ekspertise indenfor gulvafhøvling og fordelagtige priser, der har gjort os til kundernes foretrukne samarbejdspartner i København og på Sjælland, når de har brug for afhøvling af gulve.

En god kommunikation og vejledning sikrer, at du tager dine beslutninger om en gulvafhøvling på et godt grundlag. Det er nemlig altid vigtigt, at beslutningen om at udføre en gulvafhøvling er taget af en professionel fagmand. Det kan være en svær vurderingssag, men hvis man udfører en afhøvling af gulve på et gulv, hvor der ikke er til tilstrækkelig gulv tilbage, så risikerer man helt at ødelægge gulvet. Det skal derfor vurderes, om det er mere optimalt at udføre en gulvafslibning i stedet for.

Hos Flex Gulvservice er rådgivning og dialog vores vigtigste redskab til at opnå tilfredse kunder. Derfor står vores dygtige medarbejdere klar til, at give dig den rådgivning og de løsningsforslag, der er de bedste for dig. Kontakt os gerne for en uforpligtende dialog eller tilbud.
Photo
Add a comment...

Post has attachment


Gulvafslibning

Hos Flex Gulvservice har vi mange års erfaring inden for gulvafslibning og samtidig har vi faste lave priser. Vi bestræber os altid på, at levere det bedste resultat og give dig den bedste oplevelse. På den måde kan du betragte os som en stærk samarbejdspartner, der giver dig mest muligt for dine penge og et resultat, der øger værdien af dit gulv.

Hvis du har et trægulv, der har mistet dets naturlige flotte look, kan afslibning af dine gulve i de fleste tilfælde frembringe træets naturlige flotte look. Vi tilbyder professionel gulvafslibning og sørger altid for at kvaliteten er i højsædet.

Afslibning af gulve kan udføres med forskellige teknikker. Hvilken form for gulvafslibning der passer til dine gulve afhænger blandt andet gulvtypen og overfladebehandling samt slitage og slutteligt dit ønskede slutresultat.

Når du skal have foretaget afslibning af dine gulve, er det meget vigtigt, at det er gået igennem for løse søm og skruer, som vil kunne beskadige vores maskiner. Selve gulvafslibningen kan medføre lidt støvgener og derfor kræves det også, at rummet er tomt for møbler. På den måde kan vi klarer afslibning af gulve hurtigere, mere effektivt og sikre, at du ikke ender med ødelagte møbler eller lignende.

Når du vælger gulvafslibning, er det vigtigt, at efterbehandle gulvet. Der findes en række forskellige typer af gulvbehandling. Vi vejleder dig naturligvis igennem hele processen, så du opnår præcis det resultat, som du ønsker.


Gulvafslibning hos Flex Gulvservice - Dit gulvfirma på Sjælland.


Photo
Add a comment...

Post has attachment
Lakering af gulve

Med lakering af gulve opnår du utrolig mange muligheder og en løsning der er med til at styrke dit gulv. Gulvlakering er særligt populært på gamle skibsplanker, fordi du med lakering af skibsplanker opnår at bevare historien og samtidig bliver dine gulve behagelige og sikre at gå på.

Træ er med til at bringe naturen ind i dit hjem på en enkel og elegant måde og lak sikrer, at gulvet altid er både behageligt og sikkert at benytte. Lak betyder nemlig, at du ikke behøver at være bange for at spilde på det, ellers meget sugende materiale, som træ er.

Der er en række forskellige løsninger, når vi taler om lakering af gulve. Hvilken løsning du skal vælge afhænger naturligvis af hvilken type gulv du har i dag og dit ønskede slutresultat. Du kan lakere både skibsplanker, parketgulve, plankegulve, fyrretræsgulve.

Ofte er det en god idé med en gulvafslibning inden lakering af gulve, idet du så får fjernet det gamle gulvbehandling og slutresultatet bliver langt pænere.

Det er vores store erfaring indenfor lakering af gulve, der har gjort os til eksperter i gulvbranchen. Jo mere kompliceret en opgave er, jo mere spændende er den også og det er med til, at vi hele tiden udvikler os i vores gulvfirma.

Ekspertrådgivning er en naturlig del af vores arbejdsdag. Du vil derfor altid kunne benytte vores ekspertise om lakering, så du det look på dine gulve som du ønsker. Du er naturligvis altid velkommen til, at kontakte os og høre mere om lakering af gulve eller få et uforpligtende tilbud.


Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ludbehandling af gulve

Ludbehandling af gulve foretages typisk efter gulvafslibning. Lud er med til at gøre træet lysere og bevarer strukturen. Ludbehandling i selv er ikke beskyttende over smuds og snavs, derfor anbefaler vi, at gulvet behandles med f.eks. olie efter ludbehandling. Samtidig kan gulvene også være sværere at holde, fordi dit trægulv stadig er råt, men mættet.

På grund af den sarte overflade, som ludbehandlede gulve har, skal gulvet efterbehandles med sæbe, men vi kan f.eks. også foretage oliebehandling af dine gulve med eller uden pigment. Ludbehandling forhindrer gulvet i, at træet får et gulligt skær med tiden, f.eks. på grund af sollys. På den måde bevares gulvets smukke og naturlige struktur og farve.

Når du skal have ludbehandlet dine gulve, benytter vi hos Flex Gulvservice 2 forskellige typer af lud:

Nåletræslud, som er særligt velegnet til lyse trægulve. F.eks. Fyrretræ, gran og løvtræssorter. Nåletræslud er en kraftig base, som forhindrer harpiks i at blive mørkere med tiden.

Hårdtræslud er velegnet til mørke træsorter, som f.eks. Mahogni, Kastanje og teaktræ. Modsat nåletræslud er hårdttræslud en syre, som forhindrer gulvene i at blive mørkere, når det f.eks. udsættes for sollys.

Efter ludbehandling af gulv kan du forvente, at der er en tørretid på 2-4 timer. Herefter foretages en let polering og støvsugning af gulvet. Nu er dit gulv klar til blive efterbehandlet med sæbe, olie eller lak. Hos Flex Gulvservice gennemfører vi hele processen – Også hvordan du vedligeholder dit gulv bedst.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Oliebehandling af gulve

Oliebehandling af gulv giver en behagelig overflade. Oliebehandling er kendetegnet ved, at olien trænger ned i gulvets overflade og hærder op. Herefter får du et stærkt og smudsafvisende gulv, der med den rette behandling kan holde i mange år frem.

Der findes 2 forskellige former for oliebehandling. Den hvide olie, der giver et lyst udtryk og naturolien der giver en mørkere glød og fremhæver træets struktur. Hvilken form for oliebehandling, der passer bedst til dit gulv afhænger af trætype.

Hvid olie er perfekt til lysere træsorter, som f.eks. bøg, ask og fyrretræ. Inden oliebehandling behandles der først med hvid lud, for at opnå den ønskede farve. Naturolie passer bedst til de mørkere træsorter, som f.eks. mahogni, kastanje eller egetræsgulve. Det giver gulvet en mørk og varm glød samtidig med at træets struktur bevares.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Gulvafhøvling hos Flex Gulvservice har vi mange års erfaring inden for gulvafslibning og samtidig har vi faste lave priser. Vi bestræber os altid på, at levere det bedste resultat og give dig den bedste oplevelse. På den måde kan du betragte os som en stærk samarbejdspartner, der giver dig mest muligt for dine penge og et resultat, der øger værdien af dit gulv.

Hvis du har et trægulv, der har mistet dets naturlige flotte look, kan afslibning af dine gulve i de fleste tilfælde frembringe træets naturlige flotte look. Vi tilbyder professionel gulvafslibning og sørger altid for at kvaliteten er i højsædet. Lars Hendrichsen 20892465 http://flexgulvservice.dk/gulvafhoevling/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Gulvafhøvling hos Flex Gulvservice har vi mange års erfaring inden for gulvafslibning og samtidig har vi faste lave priser. Vi bestræber os altid på, at levere det bedste resultat og give dig den bedste oplevelse. På den måde kan du betragte os som en stærk samarbejdspartner, der giver dig mest muligt for dine penge og et resultat, der øger værdien af dit gulv.

Hvis du har et trægulv, der har mistet dets naturlige flotte look, kan afslibning af dine gulve i de fleste tilfælde frembringe træets naturlige flotte look. Vi tilbyder professionel gulvafslibning og sørger altid for at kvaliteten er i højsædet. Lars Hendrichsen 20892465 http://flexgulvservice.dk/gulvafhoevling/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded