Profile cover photo
Profile photo
Efa Aziz
422 followers
422 followers
About
Posts

Post has attachment
Fantabulous Skincare Product
Assalamualaikum. Tadaa ! Introducing you one of my super favourite skincare. Fantabulous Skincare. Skincare ni terbahagi kepada dua set : Peeling Set ( trial/exclusive ) Dolly Set ( trial/exclusive ) Set Eksklusif ( Besar ) - Tahan untuk 3 bulan Set Trial (...

Post has attachment
Giveaway Saje-Saje
Assalamualaikum Klik Banner untuk join Jom ramai ramai memeriahkan giveaway! 

Post has attachment
First Giveaway By Oh My Fariza
Assalamualaikum. Klik Banner untuk join. Jom join sama-sama memeriahkan first giveaway beliau ^^

Post has attachment
Saya Suka ...
Assalamualaikum. Upss muka tu hihi. Dah tau tau stress. Jadi nak cerita benda seronok - ronok saja. Ke-lama-an ke-tidak-an ke-update-an ke-blog-an ( lama tidak update blog ) Haha. Saja nak bagi mukaddimah yang susah sikit dibaca. Harap maaf. Hihi Efa sekara...

Post has attachment
Liebster Award #3
Assalamualaikum. Lagi sekali kita ber-liebster award yang ditag oleh adik manis Faris Yahani . Tenkiu sudi tag,yang bagi ilham lagi untuk mengupdate belog ni. hikhik. Jom kita ber-liebster !  Apakah tajuk lagu yang paling anda gemari : "ku tak melihat dari ...

Post has attachment
Giveaway Beads & Pearls June 2014
Assalamualaikum Klik banner untuk join Jom join and support!

Post has attachment
Giveaway Ramadhan 1435H
Assalamualaikum. Mesti klik banner dan join. Haha Sempena Ramadhan yang akan mendatang. Ramdahan di kejauhan lagi sekali. Sobsobs. Cepatnya masa berlalu. Mari kita sama sama memeriahkan Gieveaway Ramadhan!

Post has attachment
First Giveaway By Asyu Asyura
Assalamualaikum. Klik banner untuk join. Ehem ehem. Tak tau nak mukaddimah macam mana ni. Hihi. Ya. Seperti mana yang beliau katakan dan tertera pada post title dan seperti yang terang tang tang kat banner beliau, First Giveaway dari Sis Syu Dan dan dan had...

Post has attachment
Pencarian 50 Bloglist Coffeelover
Assalamualaikum. Klik Banner Untuk Join! Jom Join ramai ramai :)

Post has attachment
Contact Lens Murah
Assalamualaikum. Macam cantek je macam comel je kuikuikui Sejak dua menjak ni, banyak pulak dugaanku dengan lens murah ni.Ada saja yang menggoda. Design cumil cumil belaka. Menggugat iman. Memang rambang mata ni haa. Bajet sepasang under RM30.   Mengupas to...
Wait while more posts are being loaded