Profile cover photo
Profile photo
Nur Aisah
About
Nur's posts

Post has attachment
Bored
Assalamualaikummmmm haiiiii, baru lepas edit lagu kat blog nih. Tapi taktau laa berbunyi ke tak kan sebab internet aku slow sangat haaa. Tapi gedik nak edit blog jugak. Bosan sungguh hidup menjadi seorang penganggur ni. Untuk semua rakan-rakan form 6 sekali...

Post has attachment
Come back home
♡ Helloooooooo assalamualaikum setelah lama diri ini meninggalkan dunia blog kini diriku kembali kerana apa? Kerananyaaa diriku amat tertekannya sama studynya di sekolahnya. Act tadi tengah buat nota pengajian am tiba-tiba microsoft office tu jadi apa takta...

Post has attachment
Tamat Persekolahan
"Tamatlah zaman persekolahan Masih dihantui memori Waktu kecil waktu yang gemilang Oh Tuhan ku tak mahu pergi Alangkah indahnya dunia Bila kita semua tak akan membesar Alangkah indahnya dunia Bila kita semua akan bersama selamanya Tak lupa pelbagai peristiw...
Wait while more posts are being loaded