Profile cover photo
Profile photo
Sovella Nederland
Importeur en leverancier van het modulaire Sovella (ESD) werkplekken systeem sinds 1963
Importeur en leverancier van het modulaire Sovella (ESD) werkplekken systeem sinds 1963
About
Communities and Collections
Posts

High performance stoelen met optimaal gebruikers comfort voor elke industriële en technische werk omgeving.

Sovella Nederland BV is gespecialiseerd in het leveren van ergonomische oplossingen. Onze technisch hoogstaande producten hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en voldoen aan de eisen voor een werkplaats – van
ESD productie tot inpakwerkzaamheden, R&D en aangepaste werkvoorzieningen. Onze stoelen zijn voorzien van diverse ISO keurmerken en de GS veiligheids-certificering.

Onze stoelen hebben een garantie van 10 jaar.

Een korte introductie van de Sovella Nederland ergonomische werkplaatsstoelen.

De ergonomische benodigdheden van werkplaats stoelen in industriële werkomgevingen zijn volledig anders dan andere werkomgevingen, zoals kantoor. De werkzaamheden die worden uitgevoerd op assemblagestations zijn soms precies, soms repetatief, soms met wat meer kracht. Het is niet altijd eenvoudig om dan de ideale werkhouding te vinden in relatie tot de handeling of product. Een werkplaats stoel moet zich perfect aan kunnen passen aan de omgeving, de gebruiker, de handeling het product, zonder dat een goede ergonomische houding verloren gaat, wat uiteindelijk ten koste gaat van de productiviteit, efficiëntie en gezondheid.

In het assortiment van Sovella Nederland zitten handige ergonomische oplossingen zoals zadelkrukken, zit/sta stoelen, ergonomische stoelen, ergoplus stoelen en 24 uurs stoelen. Tevens zijn deze stoelen ook leverbaar als ESD-veilig of cleanroom model. Kies de gewenste stoel, kies de bijpassende stof (of leer), kies de accessoires en zo heeft u de optimale ergonomische werkstoel.

Sovella Nederland BV kan u adviseren over de stoel die het meeste past bij uw situatie. Op de Sovella Nederland showroom staan diverse modellen om uit te proberen. Wij nodigen u van harte uit om de kwaliteit en mogelijkheden van ons systeem te bekijken. Bezoek voor meer informatie:
https://www.sovella.nl/zware-werkplaatsinrichting.html#Stoelen
Add a comment...

Post has attachment
'Concept' werktafels

Productief, veilig, flexibel en duurzaam. Treston concept werktafels bezitten de eigenschappen die nodig zijn om een assembly werkplaats verantwoord in te richten. 'De tafel voldoet wel aan hoge kwaliteits- en voldoet aan alle ergonomische eisen.

Door het modulaire perfo zuilen systeem geeft de concept tafels de mogelijkheid om deze te configureren naar wens van de gebruiker.

Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden en beschikbare accessoires. Neem vrijblijvend contact op of bel met onze adviseurs via het telefoonnummer 015-3694170.

Optimaal ergonomisch verantwoord werken doet u met de in hoogte verstelbare concept werktafels van Treston / Sovella. Daarbij kunt u kiezen uit handmatige verstelling door middel van een zwengel of motorische hoogteverstelling en toch een C-poot voor optimale beenruimte.

De concept werktafel is verkrijgbaar in diverse standaard maten maar ook op klantspecificatie mogelijk. De grote capaciteit (250 of 500kg) is geijkt op de industriële eisen die aan dit soort meubilair worden gesteld. Tevens zijn deze werktafels volledig te combineren met de uitgebreide reeks Treston / Sovella accessoires.

Door de verstelbare werktafel te combineren met diverse accessoires ontstaat de ideale ergonomische werkplek.

Download onze werkplaatsinrichting of inpaktafel catalogus voor een overzicht van onze concept werktafels en accessoires.

Meest toegepast in:

R&D
Onderzoekslaboratoria
ESD-veilige werkomgeving (ESD Protected Area)
Productie
Assemblage lijnen
Logistiek & expeditie


Treston / Sovella concept werktafels en accessoires zijn standaard voorzien van ESD-veilige coating en voldoen aan de richtlijnen zoals zijn vastgelegd in de normering IEC 61340-5-1:2016
Add a comment...

Post has attachment
Treston / Sovella Opslag- en gereedschapstrolleys

Als het wiel nog niet uitgevonden was dan heeft Treston / Sovella het wel gedaan, getuige ons grote verscheidenheid aan mogelijkheden van onze modulaire basic en multi trolleys. Het systeem geeft de gebruiker de mogelijkheid om een producten veilig over de (ESD) werkvloer te vervoeren.

Wij leveren een grote verscheidenheid aan standaard trolleys voor licht en zwaar gebruik over de werkplaats.

Naast onze standaard modellen voor de vervoer van lichte en zware goederen biedt ons systeem de mogelijkheid om hoge en lage trolleys naar wens in te richten. Dit kan door gebruik te maken van standaard Treston / Sovella accessoires met de juiste modulaire systeemafmeting.

Dit geeft de gebruiker optimale vrijheid om de ideale trolley te configureren.

Download de werkplaats catalogus met alle opties en bijpassende accessoires. Onze medewerkers informeren u graag verder over alle opties. Neem vrijblijvend contact op of bel met onze adviesafdeling 015-3694170 en bezoek onze uitgebreide werkplaatsinrichting showroom in Pijnacker.

Kartontrolleys

Sovella Nederland BV is gespecialiseerd in het leveren van logistieke karton trolleys. De opslag en het binnen handbereik hebben van kartonnen geeft een groot voordeel in het behalen van efficiëntie en verkleind het aantal handelingen.

Door dit systeem blijft de grijpvoorraad kartonnen controleerbaar, lean en eenvoudig gereplenished.

Meest toegepast in:

Ziekenhuizen
onderzoekslaboratoria
zware mechanica en mechatronica
ESD-veilige zones (EPA)
productie afdelingen
assemblage lijnen
lean werkplaatsen
logistieke werkomgevingen en inpak afdelingen
Add a comment...

Post has attachment
Lean panelenbox TKT10.

Sovella Nederland BV levert een ruimtesparende Treston / Sovella opslagbox voor het ophangen van pakkingen en gereedschappen.

Op slechts 1m2 vloeroppervlak, kunt u tot 20m2 hangende opslag realiseren.
De gereedschapspanelen worden aan zowel de onder- als bovenzijde voorzien van geleiders. Aan de onderzijde is het zelfs mogelijk om een steunwiel toe te voegen en daarmee het draagvermogen van een paneel te verhogen van 50 naar 100 kg.

De Treston / Sovella GWS haken en panelen is er voor elke soort werkplaats en veeleisende omgeving zoals een ESD veilige werkruimte, zware werkplaats of laboratorium. Het duurzame systeem geeft de gebruikers de mogelijkheid om een werkplaats overzichtelijk opgeruimd te houden volgens de principes van lean, kaizen en 5S.

Sovella Nederland BV informeert u graag verder over de diverse toepassingen.

Neem vrijblijvend contact op of bel met onze adviesafdeling 015-3694170

Deze panelenbox is leverbaar uit voorraad.
Photo
Photo
7/7/17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Basic TPH werktafels

Productief, veilig, flexibel en duurzaam. Treston / Sovella basic TP en TPH werktafel bezit de eigenschappen die nodig zijn om een assemblage/productie werkplaats verantwoord in te richten.

De Sovella basic werktafel is voor bedrijven waar budget een belangrijke factor speelt, maar wel verantwoord een werkplaats wil inrichten. De tafel voldoet wel aan de hoge kwaliteits en ergonomische eisen.

Door het modulaire perfo zuilen systeem geven de basic tafels dezelfde mogelijkheid als de Treston Concept werktafel om deze te configureren naar wens van de gebruiker.

Sovella Nederland BV informeert u graag over de diverse mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op of bel met onze adviseurs via het telefoonnummer 015-3694170.

Download onze werkplaatsinrichting of inpaktafel catalogus voor een overzicht van onze basic werktafels en accessoires.

Meest toegepast in:

R&D
onderzoekslaboratoria
ESD-veilige werkomgeving (EPA)
productie afdelingen
assemblage lijnen
logistiek en expeditie.
ESD Veiligheid

Treston / Sovella basic werktafels en accessoires zijn standaard voorzien van ESD-veilige coating en voldoen aan de EPA richtlijnen zoals zijn vastgelegd in de normering IEC 61340-5-1.

Het volledige Treston / Sovella Concept ESD veilig programma bestaat uit:

ESD veilige inpaktafels

ESD veilige assemblage werkplekken

ESD veilige accessoires zoals LCD houders, legborden, voetsteunen en bakjes

De frames van Sovella zijn voorzien van ESD-veilige coating, De Sovella en Treston frames voldoen aan de EPA richtlijnen zoals zijn vastgelegd in de normering IEC 61340-5-1:2016
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Treston LMT Licht Motorisch verstelbaar Tafel

De LMT motorisch verstelbare werktafel is een ergonomische werktafel die uitermate geschikt is voor lichte industriële, inpak, montage, kwaliteitscontrole en administratieve werkzaamheden.

De LMT is uitermate geschikt voor zowel zittende als staande werkzaamheden.

De tafel is eenvoudig electrisch op hoogte verstelbaar van 645 mm tot 1.145 mm.

Te combineren met een zadelkruk of ergonomische noppenmat voor optimale ergonomische omstandigheden.

Standaard voorzien van een laminaat tafelblad met afgewerkte kunststof randen en ESD veilig volgens de EU norm 61340-5-1:2016


Standaard leverbaar in 4 modulaire afmetingen
1.000 x 750 mm
1.200 x 750 mm
1.500 x 750 mm
1.800 x 750 mm

Alle werktafels zijn te voorzien van Sovella perfo zuilen voor het ophangen van Treston en Sovella accessoires.

Accessoires

Het Sovella perfo zuilenframe geeft de mogelijkheid om modulaire Sovella accessoires toe te voegen aan de werktafel en op te hangen op uw gewenste hoogte.

Legborden
Verlichting
Computerhouders
Bakkenstrips
Perfo panelen en gereedschapshaken
Ladekasten
Balancer rail t.b.v. toolbalancers
Download onze werkplaats of inpaktafel catalogus voor een overzicht van onze accessories

De LMT motorisch verstelbare tafel heeft een draag/hefvermogen van 150 kg gelijkmatig verdeeld.

ESD-veilig

De werktafels zijn zowel ESD-veilig als non-ESD leverbaar. Treston LMT, basis en concept werktafels inclusief accessoires zijn standaard voorzien van een ESD-veilige coating en voldoen aan de richtlijnen zoals vastgeleged in IEC 61340-5-1:2016.

Onze medewerkers informeren u graag over de de totaaloplossing die het systeem biedt. Neem vrijblijvend contact op of bel met onze adviseurs via het telefoonnummer 015-3694170.

Vaak toegepast in:

Refurbishing industrie
(ESD)assemblage
Medische werkomgevingen
Controle werkzaamheden logistiek
Administratie
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Treston / Sovella Opslag- en gereedschapstrolleys

Als het wiel nog niet uitgevonden was dan had Treston / Sovella het wel gedaan, getuige ons grote aanbod van industriële trolleys. Het systeem geeft de gebruiker de mogelijkheid om een producten veilig over een (ESD) werkvloer te vervoeren.

Wij leveren een grote verscheidenheid aan standaard trolleys voor licht en zwaar gebruik in elke werkplaats.

Naast onze standaard modellen voor de vervoer van gereedschap, lichte en zware goederen biedt ons systeem de mogelijkheid om hoge en lage trolleys naar wens in te richten.
U kunt hierbij denken aan Treston legborden, Treston bakkenstrips, Treston perfo panelen, Gereedschapshaken en diverse andere handige accessoires.

Dit kan door gebruik te maken van standaard Treston / Sovella accessoires.
Download geheel vrijblijvend onze catalogus voor meer informatie over de Sovella / Treston multi trolleys.
https://www.sovella.nl/sovella-treston-catalogus-downloaden.html
PhotoPhotoPhoto
7/6/17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Producent en innovator transformatorstations kiest voor de lean-oplossingen van Sovella Nederland B.V.

Onze klant is gespecialiseerd in de innovatieve technologie van transformatorstations voor diverse toepassingen zoals thuislaadstations voor electrische auto's. Daarnaast zorgen zo voor de energie transport van duurzame energieoplossingen zoals wind- en zon energie bronnen.

Het bedrijf heeft als doelstelling om efficiënter te werken door het lean-principe toe te passen in de productiehallen. Hiervoor is na een uitgebreide testfase van enkele maanden gekozen voor de Treston multi trolley. De trolley is voorzien van speciale wielen voor een industriële grondoppervlak, met M750 legborden, dubbelzijdig perfo panelen en GWS gereedschapshaken.

Elke Treston trolley is specifiek ingedeeld voor de werkzaamheden per station zodat zowel het gereedschap als de halffabrikaten eenvoudig en veilig vervoerd kunnen worden over de werkvloer.

Duurzaamheid, robuustheid en flexibilteit waren de doorslaggevende factoren voor de klant. Het project is uitgevoerd in week 25.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bekende webshop kiest voor wederom voor de oplossingen van Sovella Nederland B.V.

Een bekende webshop kiest opnieuw voor de concept werktafels van Treston voor het uitbreiden van de retourenafdeling.

Specifiek geconfigureerd
Door het modulaire perfo zuilen systeem geven de concept tafels de mogelijkheid om deze te configureren naar wens van de gebruiker. Onze inhaakbare accessoires zijn innovatief, speciaal voor logistieke oplossingen en voldoen aan de huidige trends en eisen. Zo blijven de tafels altijd voldoen aan de hoogste eisen die gesteld worden aan een werkplek waar intensief gewerkt wordt.
Deze retourtafels zijn specifiek geconfigureerd voor de werkzaamheden op deze afdeling. Daarbij is rekening gehouden met factoren zoals ergonomie en het uitvoeren van diverse werkzaamheden.

De tafels zijn uitgerust met energierails, meetopstanden, bakkenstrips, LCD-houders op zwenkarm, ladekasten en meer.

Kijk op de website www.sovella.nl voor meer informatie over ESD producten.
Sovella Nederland is sinds 1963 leverancier en importeur van Treston, Fipro en GWS systeem.
Photo
Add a comment...

Een bekend refurbishingbedrijf kiest voor het voortzetten van de samenwerking met Sovella Nederland BV. Dit bedrijf is gespecialiseerd in refurbishen, repareren en schoonmaken van telefoons, pc’s en laptops.

De werktafels zijn specifiek geconfigureerd voor de werkzaamheden per afdeling. Daarbij is rekening gehouden met factoren zoals ergonomie en ESD-veiligheid. Sovella Nederland BV levert opnieuw concept werktafels met handige accessoires zoals energierails, onze Pro-lite 28w verlichting, lean panelenbord en legborden.

In verband met microchip assemblage is ook gekozen voor de Treston pro-lite verlichting, naast de standaard bedrijfsruimte verlichting. De Treston Prolite 28w zorgt voor rustige, trillingsarme en ergonomisch verantwoorde werkomgeving.

De tafels zijn tevens uitgerust met energierails, meetopstanden en ergonomische ESD werkstoelen.

Treston/Sovella concept werktafelframes en accessoires voldoen standaard aan de IEC-EN-NEN 61340-5.
Kijk op de website www.sovella.nl voor meer informatie over ESD producten.
Sovella Nederland is sinds 1963 leverancier en importeur van Treston, Fipro en GWS systeem.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded