Profile cover photo
Profile photo
Aidazura Sadzi
107 followers
107 followers
About
Posts

Post has attachment
COMPARISON & REVIEW : SAFI VS Garnier MICELLAR CLEANSING WATER
Teknik double clensing method adalah cara terbaik untuk untuk membersihkan kulit muka dan secara langsung mengelakkan breakout. Maksudnya kita gunakan dedua oil based dan water based cleanser dan Semua pun tahu yang makeup remover tu gunanya untuk remove ma...
Add a comment...

Post has attachment
COMPARISON & REVIEW BIORE VS SAFl VS Garnier MICELLAR CLEANSING WATER
Teknik double clensing adalah cara terbaik untuk untuk membersihkan kulit muka dan secara langsung mengelakkan breakout. Semua pun tahu yang makeup remover tu gunanya untuk remove makeup sebelum kita cuci muka macam biasa.  Basically ada dua pilihan samada ...
Add a comment...

Post has attachment
My Shopping Haul from Althea Korea *Birthday edition
Hello semua 😊 Rasanya semua dah tahu tentang Althea yang berlabel sebagai the most view online shopping platform kan. Tapi kalau ada lagi yang belum tahu, Althea dah 2 tahun menjadi antara platform shopping online barangan Korean beauty produk terbaik seja...
Add a comment...

Post has attachment
Jom shopping barangan Watsons di Shoppee
Hello semua, Assalamualaikum 😊 Kalau shopping online, biasanya korang suka shopping dekat mana? Kalau aida, biasanya aida akan pilih shopping di Shoppee. Kenapa pilih shoppee?  Untuk pengetahuan korang yang mungkin tak tahu tentang kewujudan Shoppee. Shopp...
Add a comment...

Post has attachment
Makeover blog by The Butterfly Project
Bismillahirahmanirahim.... Assalamualaikum wbt & hai semua Perasan tak blog aida dah nampak lain. Nampak lagi segar dan bernafas baru kan? Mood aida happy sesangat ni. Tak tahu nak cakap macam mana tapi rasa semangat sesangat nak blogging balik lepas ni. In...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat hari lahir ke 2 tahun Aqeela Yasmeen
Alhamdullilah, anak ibu dah masuk 2 tahun harini. Lahir pada 10/7/2015 @ 0030hr Selamat hari lahir sayang. Terima kasih sebab hadir dalam hidup ibu dan ayah penghuni terawal rahim ibu. Rindu awak masa ibu mengandungkan awak, masa awak baby. Lani dah besar a...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat hari lahir ke 2 tahun Aqeela Yasmeen
Alhamdullilah, anak ibu dah masuk 2 tahun harini. Lahir pada 10/7/2015 @ 0030hr Selamat hari lahir sayang. Terima kasih sebab hadir dalam hidup ibu dan ayah penghuni terawal rahim ibu. Rindu awak masa ibu mengandungkan awak, masa awak baby. Lani dah besar a...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat hari lahir ke 2 tahun Aqeela Yasmeen
Alhamdullilah, anak ibu dah masuk 2 tahun harini. Lahir pada 10/7/2015 @ 0030hr Selamat hari lahir sayang. Terima kasih sebab hadir dalam hidup ibu dan ayah penghuni terawal rahim ibu. Rindu awak masa ibu mengandungkan awak, masa awak baby. Lani dah besar a...
Add a comment...

Post has attachment
Bawak Aqeela Yasmeen pergi Pantai
New year is coming tapi rasa macam dalam tahun ni, belum pergi mana-mana lagi dengan Aqeela Yasmeen. Lagi dua tiga bulan dah nak beranak lepastu berpantang pulak. Kesian pulak dengan Aqeela 👀 Kebetulan dapt cuti sesame dengan husband so, kiteorang plan nak...
Add a comment...

Post has attachment
Si Manja Menjadi lebih kuat dan aktif dengan Friso Gold
Bila dikenangkan semula zaman kanak-kanak aida dulu, ibu ayah cukup menjaga pergerakan aida. Bila hari hujan bagi pemikiran seorang kanak-kanan itulah waktu bermain paling indah. Bila diberikan peluang bermain tanah, pasir atau lumpur, bagi aida itulah wakt...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded