Profile cover photo
Profile photo
Abadi Mohamed
6 followers
6 followers
About
Abadi's posts

Post has attachment
The Coffee Factory Kuching, Sarawak
Da nama pun kedai coffee confrm la coffee dia sedap2. Like seriuosly? Yes, seriuos heheeh Ok, kali ni nak share The Coffee Factory pulak. Tapi bagi aku rating untuk kedai ni ialah 7/10. THE COFFEE FACTORY Address: JT Building, 7th Mile, 93250 Kuching, Saraw...

Post has attachment
Fork & Knife Kuching, SARAWAK
Fork & Knife.  Lot 19320. 2nd Precint. Jln Setia Raja. 93350. Kch Lamee sangat tak update, sekali update ni kite terus nak update pasal makanan. Boleh ke idok? hehehe. Yelaaa selama duduk di bumi Kuching ni mesti la merasa semua tempat2 makanan yang best2 k...

Post has attachment
Sabah Vacation.
Sudah berbulan da tinggalkan percutian ke Sabah, tak juga update2 kan. MALAS, cek tak ade mood aihh.  Sebab busy kita bagi 2 3 4 gambar jer time pergi Sabah untuk 4 hari 3 malam. so, terpaksa la update sikit dulu. Nanti ah cuti sem sebulan aku buat karangan...

Post has attachment
2015
Page 4 of 365. Baru nak update kan, sorry la i'm busy laaa. Biasa la anak dato' kot memang la macam ni, tak kan tak tahu. Hmm tak nak cakap banyak la, sebab kejap lagi ada benda nak buat. Anyways, Happy New Year and Salam MaulidirRasul kat korang semua. Hop...

Post has attachment

Post has attachment
Life !
Cara orang lain dengan cara diri kau tak sama. Jangan nak bandingkan kehidupan kau dengan orang lan. Jangan nak menghina atau mempersoalkan kehidupan orang lain. Kau kena terima cara hidup orang lain kalau kau nak orang terima cara hidup kau.  Dekat dalam d...

Post has attachment
Sarawak Cultural Village
Hye hari ni iolls cukup rajin menghupdaye ini blog heheheh. opsss lupa Assalamualaikum hamba-hamba Allah sekalian. Oke 2 minggu lepas aku and the geng pergi talk conference dekat Pustaka Negeri Sarawak  mengenai neurofeedback biasala tentang course kite ora...

Post has attachment
Sensetip betul !
Hye guys ! Assalamualaikum Hari ni bagi tajuk hot sikit sebab dah lama sangat tak menghupdate entry yang senyap sepi ni. Hmmmmmmm fine back to normal as a hamba Allah. uolls know what dah namanya lelaki/perempuan memang cepat sangat sensetifnya. Apehal ahhh...

Post has attachment
Sensetip betul !
Hye guys ! Assalamualaikum Hari ni bagi tajuk hot sikit sebab dah lama sangat tak menghupdate entry yang senyap sepi ni. Hmmmmmmm fine back to normal as a hamba Allah. uolls know what dah namanya lelaki/perempuan memang cepat sangat sensetifnya. Apehal ahhh...

Post has attachment
Dugaan sebagai seorang pelajar "University"
Assalamualaikum  Lame dah tak hupdate blog, cehh padahal baru sebulan cam tu. Hm hidup student biasa la busy memanjang. Tapi nak kata busy sangat tu tak de la and sempat juga spend time untuk tengok movie2 dalam lappy ni ha ! hahaha. Biasa la tu kan, korang...
Wait while more posts are being loaded