Profile

Cover photo
Luleå Academic Computer Society (LUDD)
116 followers|51,436 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

 
Vi taggar inför Tacofesten! En vecka kvar, och såsen blir starkare för var dag som går. Du vet väl om att du kan anmäla dig redan nu, men du måste inte betala förrän i dörren? Prata med nån i styrelsen och anmäl dig idag eller senast på tisdag!
 ·  Translate
2
1
Add a comment...
 
Och där tog dateck första platsen! 9 poäng till honom! Ni har fortfarande chans att ta ledningen så programmera så det ryker! :)

Om ni missat det så har vi en programmerings-stege! http://www.ludd.ltu.se/w2/index.php/Programming_Ladder är adressen, börja programmera redan idag! :)
 ·  Translate
1
Tomas Klockar's profile photo
 
Jag skulle gärna vilja se outputen som har fått mitt program att spåra ur. jag har provat lite olika här och det har hittills funkat utmärkt och jag kan inte se någon stans att det rekurserar oändligt. Jag ska testa lite till. All tillgänglig input funkar. END OF LINE skulle kunna vara problemet.
 ·  Translate
Add a comment...
 
Börja tävla redan idag! :)
 
Programmeringsstegen
Nu har programmeringsstegen äntligen gått av stapeln! Om ni är intresserade av att tävla i programmering eller kanske bara vill utmana/träna er lite med roliga programmeringsproblem dra över till http://www.ludd.ltu.se/w2/index.php/Programming_Ladder och börja med första uppgiften redan idag!

Ni har till torsdag på er att lämna in uppgiften för att få full pott! 
 ·  Translate
1
Magnus Aspling's profile photoJuwel Rana's profile photo
3 comments
 
Cool!!!! Thank you....
Add a comment...
 
Steam har fram tills på onsdag en stor halloweenrea på spel. Ganska perfekt ifall man vill inhandla lite spela att lira på det kommande LUDDLANet!
2
Add a comment...
 
Efter tentor och höstrusk kommer äntligen ett LAN att se fram imot!

Den 9-11 November blir det lan, även denna gång i tentasalen A1016 med förbättring för att göra detta till det bästa LANet hitils.

De gamla goa tävlingarna i GTA2, Super Smash Bros, Worms är kvar. Förhoppningsvis hinner vi laga Pong-burken också. Men även nya turneringar som Bomberman och Trackmania tittar förbi. :)

Priset är som förra gången 50 kronor för LUDD-medlemmar och 150 om man inte är det. Med inträdet får man en snacksbiljett värde 35 kr.

Försäljningen sker  i LUDDS lokal T1 (A1401) av oss i styrelsen, samt under lunchen i ljusgården 5-8 November. Långväga besökare kan skicka ett mail till styrelsen snabela ludd.ltu.se
 ·  Translate
LUDDLAN⁶
Fri, November 9, 2012, 8:00 AM
A1016 A-Huset Luleå Tekniska Universitet

1
Luleå Academic Computer Society (LUDD)'s profile photo
 
Det blev mycket strul förra lanet både med nätverk och sedan med turneringarna. Vi har lyssnat på feedbacken och kommer detta lan introducera ett nytt LANsystem som kommer garantera en bättre lanupplevelse.

Systemet är en webapp genom vilken du kan se schema, registrera dig till turneringar, starta och söka efter spel på lanet samt hålla dig uppdaterad om förändringar som sker.

Vi i LANgruppen hoppas att detta kommer lösa de största av förvirringarna som annars kan ske med LANevenemanget.

Vi syns på LANet!
 ·  Translate
Add a comment...
 
 
Frost/Nixon på Bio Tegel (LUDD) Fredag 19/10 kl 19
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Hej alla ludditer! Vi vill bara påminna er alla om att det är Föreningsmöte den 24:e september! Kolla er ludd-mail för mer information!
För att sammanfatta:
De två stora punkterna vi ska ta upp är ansvarsfrihet för styrelsen 13/14 samt stadgeändringar som började diskuteras under föregående föreningsmöte.

 Om du har idéer eller motioner som du känner att du vill ta upp på medlemsmötet ber vi dig skicka ett e-mail till styrelsen(snabel-a)ludd.ltu.se med [Motion till Medlemsmöte] i titeln.
 ·  Translate
Föreningsmöte
Wed, September 24, 2014, 12:00 PM

1
Henrik Bylund's profile photoMagnus Aspling's profile photoAdam Sahlin's profile photo
12 comments
 
Ååh! Det gillas starkt :D
 ·  Translate
Add a comment...
 
Börja följa vårat community för day to day uppdateringar från oss!

Jag (+Magnus Aspling ) kollade på vårat community och började tänka "Gud vad synd det är att så få av våra medlemmar skriver här!". Samtidigt hör jag önskan från lokalen om ett ställe online att kunna få uppdateringar om vad som händer på ludd i veckan, ställen att samtala utan att vara i lokalen.

Vi har såklart vårat LuddKOM, men tröskeln är rätt hög att komma igång med det. IRC-kanalen har några trogna medlemmar som sitter där, men utöver schemat i topic så kräver det rätt stort engagemang för att hålla sig med i svängarna, vi söker något mer permanent. Vi skulle kunna sätta upp ett forum, men det kräver stor moderering och yttligare ett ställe att kolla efter nyheter.

Kvar har vi facebook och google+, medans vi finner större användarantal på facebook så lämnar deras grupper ett och annat att begära. G+ har communities med såväl bra trådhantering som kategorier. Därför föreslår jag att vi livar upp communityn här. Det är trots allt så att alla som har ett gmailkonto (t.ex. skolmailen!) har ett google-konto. Så ingen behöver känna sig tvungen att starta ett nytt konto ifall det inte vill.

En community lever dock inte kvar utan aktivitet, och det är en punkt jag känner att jag har misslyckats uppehålla. Mycket på grund av att jag varit rädd för att posta för mycket från LUDDs konto då det kan uppstå som jobbigt om majoriteten av uppdateringarna på din g+ var från oss. Google kom för ett tag sedan med en uppdatering som gör det möjligt för föreningar att dela på det som skrivs till communitys och det som skrivs på våran sida. Vilket ger oss ett utmärkt system där vi kan posta större uppdateringar till våran huvudsida, och mindre till våran community!

Vad betyder det för mig som LUDDare?

Om du vill ha uppdateringar day to day om vad som händer i lokalen och mindre events som finns vid LUDD - Klicka på länken nedan, följ vårat community, då kommer du alltid får notiser när vi annonserar någonting. Detta ger oss möjlighet att posta om mer spontana händelser som poppar upp under dagen. De större eventsen kommer även de postas här, så att du inte behöver vara rädd för att missa något!

Om du bara vill ha större uppdateringar, notiser och kallelser - Fortsätt bara följa denna sidan, du behöver inte vara rädd att få massa uppdateringar varje dag och alla stora events kommer nämnas här.

Om ni har frågor eller synpunkter, skriv gärna en kommentar nedan. Jag hoppas att jag får se er i vårat community!
6
2
Luleå Academic Computer Society (LUDD)'s profile photo
 
Om ni känner några som skulle vara intresserad av mer uppdateringar från oss men missat detta eller kanske inte ens vet om denna sida så borde ni tipsa om den här sidan. Dela gärna denna post och kasta på en +1 så att fler folk hittar hit!
 ·  Translate
Add a comment...
 
Kallelse till årsmöte

(English version follows)

Den 23:e april klockan 18:00 kommer årsmöte för Ludd att hållas i våra lokaler, A1401. Våfflor kommer att serveras efter mötet. Ifall närvaron överstiger det som är rimligt för lokalerna kommer vi röra oss till A1510.

Preliminär dagordning:

1. Mötets öppnande
2. Mötesformalia
3. Bordlaggda ärenden
3.1 - Revisorns berättelse från förra året
3.2 - Ansökan om ansvarsfrihet för kassör 10/11
4. Uppdatering angående renovering i D-huset
5. Verksamhetsberättelse
6. Ekonomisk status
7. Behandling av motioner och propositioner
8. Fastställande av budget och medlemsavgift
9. Fastställande av verksamhetsplan
10. Ansökan om ansvarsfrihet från styrelsen 11/12
11. Val av ordförande, kassör, sekreterare, ledamöter samt huvudsystemansvarig
12. Val av revisor med suppleant
13. Val av valberedning
14. Övriga val
15. Övriga frågor
16. Mötets avslutande

Motioner skickas till styrelsen <snabela> ludd.ltu.se, dock senast ett dygn före mötet.

Verksamhetsberättelse, verksamhetsplan samt budgetförslag skickas ut den 6 april.

English version:

The annual meeting of Ludd will be held the 23:rd of April at 18:00 in our premises in the A building (A1401). If the attendents reach a number not fit for the location, we will move the meeting to A1510. The agenda above is available in English upon request. Waffles will be served after the meeting.
 ·  Translate
Årsmöte LUDD
Tue, April 23, 2013, 12:00 PM

1
Add a comment...
 
 
The Usual Suspects på Bio Tegel (LUDD) på Fredag 2/11 kl 20:00!

+Luleå Academic Computer Society (LUDD) 
1
Add a comment...
 
Vi på LUDD söker just nu personer som skulle vara intresserad att hjälpa oss med framtida LAN. 

Allt eftersom LANen blir större så behövs det mycket funktionärer, men också nya ideer. Vi vill därför sätta ihop en LANgrupp som bär största ansvar om vad som händer med och på LANet. 

Maila styrelsen <snabela> ludd.ltu.se med titeln "LANgruppen" om du är intresserad så kommer vi kalla er till möte inom en snar framtid.
 ·  Translate
3
Add a comment...
Contact Information
Contact info
Address
Luleå Högskolas datorförening "LUDD" C/O Luleå Tekniska Universitet 97187 LULEÅ
Building A, room A1401 Luleå University of Technology Luleå, Sweden
Story
Tagline
Luleå Tekniska Universitets Datorförening "LUDD"
Introduction
Långt ned i A-husets katakomber finns datorfolkets heliga plats. En oas av allt som är underbar sker. Där spel spelas, blipblop lyssnas och program programmeras. Kort och gott, LTU's datorförening!

Nämde jag att vi har våfflor?
Links