Profile cover photo
Profile photo
Luleå Academic Computer Society (LUDD)
113 followers -
Luleå Tekniska Universitets Datorförening "LUDD"
Luleå Tekniska Universitets Datorförening "LUDD"

113 followers
About
Posts

Post has attachment
Vi taggar inför Tacofesten! En vecka kvar, och såsen blir starkare för var dag som går. Du vet väl om att du kan anmäla dig redan nu, men du måste inte betala förrän i dörren? Prata med nån i styrelsen och anmäl dig idag eller senast på tisdag!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Added photos to Föreningsmöte.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Hej alla ludditer! Vi vill bara påminna er alla om att det är Föreningsmöte den 24:e september! Kolla er ludd-mail för mer information!
För att sammanfatta:
De två stora punkterna vi ska ta upp är ansvarsfrihet för styrelsen 13/14 samt stadgeändringar som började diskuteras under föregående föreningsmöte.

 Om du har idéer eller motioner som du känner att du vill ta upp på medlemsmötet ber vi dig skicka ett e-mail till styrelsen(snabel-a)ludd.ltu.se med [Motion till Medlemsmöte] i titeln.
Add a comment...

Post has attachment
Och där tog dateck första platsen! 9 poäng till honom! Ni har fortfarande chans att ta ledningen så programmera så det ryker! :)

Om ni missat det så har vi en programmerings-stege! http://www.ludd.ltu.se/w2/index.php/Programming_Ladder är adressen, börja programmera redan idag! :)
Add a comment...

Post has shared content
Börja tävla redan idag! :)
Programmeringsstegen
Nu har programmeringsstegen äntligen gått av stapeln! Om ni är intresserade av att tävla i programmering eller kanske bara vill utmana/träna er lite med roliga programmeringsproblem dra över till http://www.ludd.ltu.se/w2/index.php/Programming_Ladder och börja med första uppgiften redan idag!

Ni har till torsdag på er att lämna in uppgiften för att få full pott! 
Add a comment...

Post has attachment
Börja följa vårat community för day to day uppdateringar från oss!

Jag (+Magnus Aspling ) kollade på vårat community och började tänka "Gud vad synd det är att så få av våra medlemmar skriver här!". Samtidigt hör jag önskan från lokalen om ett ställe online att kunna få uppdateringar om vad som händer på ludd i veckan, ställen att samtala utan att vara i lokalen.

Vi har såklart vårat LuddKOM, men tröskeln är rätt hög att komma igång med det. IRC-kanalen har några trogna medlemmar som sitter där, men utöver schemat i topic så kräver det rätt stort engagemang för att hålla sig med i svängarna, vi söker något mer permanent. Vi skulle kunna sätta upp ett forum, men det kräver stor moderering och yttligare ett ställe att kolla efter nyheter.

Kvar har vi facebook och google+, medans vi finner större användarantal på facebook så lämnar deras grupper ett och annat att begära. G+ har communities med såväl bra trådhantering som kategorier. Därför föreslår jag att vi livar upp communityn här. Det är trots allt så att alla som har ett gmailkonto (t.ex. skolmailen!) har ett google-konto. Så ingen behöver känna sig tvungen att starta ett nytt konto ifall det inte vill.

En community lever dock inte kvar utan aktivitet, och det är en punkt jag känner att jag har misslyckats uppehålla. Mycket på grund av att jag varit rädd för att posta för mycket från LUDDs konto då det kan uppstå som jobbigt om majoriteten av uppdateringarna på din g+ var från oss. Google kom för ett tag sedan med en uppdatering som gör det möjligt för föreningar att dela på det som skrivs till communitys och det som skrivs på våran sida. Vilket ger oss ett utmärkt system där vi kan posta större uppdateringar till våran huvudsida, och mindre till våran community!

Vad betyder det för mig som LUDDare?

Om du vill ha uppdateringar day to day om vad som händer i lokalen och mindre events som finns vid LUDD - Klicka på länken nedan, följ vårat community, då kommer du alltid får notiser när vi annonserar någonting. Detta ger oss möjlighet att posta om mer spontana händelser som poppar upp under dagen. De större eventsen kommer även de postas här, så att du inte behöver vara rädd för att missa något!

Om du bara vill ha större uppdateringar, notiser och kallelser - Fortsätt bara följa denna sidan, du behöver inte vara rädd att få massa uppdateringar varje dag och alla stora events kommer nämnas här.

Om ni har frågor eller synpunkter, skriv gärna en kommentar nedan. Jag hoppas att jag får se er i vårat community!
Add a comment...

Post has attachment
Kallelse till årsmöte

(English version follows)

Den 23:e april klockan 18:00 kommer årsmöte för Ludd att hållas i våra lokaler, A1401. Våfflor kommer att serveras efter mötet. Ifall närvaron överstiger det som är rimligt för lokalerna kommer vi röra oss till A1510.

Preliminär dagordning:

1. Mötets öppnande
2. Mötesformalia
3. Bordlaggda ärenden
3.1 - Revisorns berättelse från förra året
3.2 - Ansökan om ansvarsfrihet för kassör 10/11
4. Uppdatering angående renovering i D-huset
5. Verksamhetsberättelse
6. Ekonomisk status
7. Behandling av motioner och propositioner
8. Fastställande av budget och medlemsavgift
9. Fastställande av verksamhetsplan
10. Ansökan om ansvarsfrihet från styrelsen 11/12
11. Val av ordförande, kassör, sekreterare, ledamöter samt huvudsystemansvarig
12. Val av revisor med suppleant
13. Val av valberedning
14. Övriga val
15. Övriga frågor
16. Mötets avslutande

Motioner skickas till styrelsen <snabela> ludd.ltu.se, dock senast ett dygn före mötet.

Verksamhetsberättelse, verksamhetsplan samt budgetförslag skickas ut den 6 april.

English version:

The annual meeting of Ludd will be held the 23:rd of April at 18:00 in our premises in the A building (A1401). If the attendents reach a number not fit for the location, we will move the meeting to A1510. The agenda above is available in English upon request. Waffles will be served after the meeting.
Add a comment...

Steam har fram tills på onsdag en stor halloweenrea på spel. Ganska perfekt ifall man vill inhandla lite spela att lira på det kommande LUDDLANet!
Add a comment...

Post has attachment
Efter tentor och höstrusk kommer äntligen ett LAN att se fram imot!

Den 9-11 November blir det lan, även denna gång i tentasalen A1016 med förbättring för att göra detta till det bästa LANet hitils.

De gamla goa tävlingarna i GTA2, Super Smash Bros, Worms är kvar. Förhoppningsvis hinner vi laga Pong-burken också. Men även nya turneringar som Bomberman och Trackmania tittar förbi. :)

Priset är som förra gången 50 kronor för LUDD-medlemmar och 150 om man inte är det. Med inträdet får man en snacksbiljett värde 35 kr.

Försäljningen sker  i LUDDS lokal T1 (A1401) av oss i styrelsen, samt under lunchen i ljusgården 5-8 November. Långväga besökare kan skicka ett mail till styrelsen snabela ludd.ltu.se
Add a comment...

Post has shared content
The Usual Suspects på Bio Tegel (LUDD) på Fredag 2/11 kl 20:00!

+Luleå Academic Computer Society (LUDD) 
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded