Profile

Cover photo
Balkidz Hunny
Works at IPTA
Attended UiTM
Lives in 94300 Lorong Desa Ilmu Kota Samarahan Sarawak Malaysia
32 followers|4,937,373 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Balkidz Hunny

Shared publicly  - 
 
Tiup habuk plisss!
Assalammualaikum, Ya Allah, dasyat dah rasa nie, password pun nak kena retrieved sebab dah lupa. Last update 2015? Camne ni, nak kena delete blog ke camne? Nak menulis ntah bila kala nya la nak ada masa. Eh, bytheway, kot ade uolls yang singgah blog I nie, ...
 ·  Translate
1

Balkidz Hunny

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
aku tak kire. nanti aku nak nyanyi ko main keyboard lagu nie
 ·  Translate

Balkidz Hunny

Shared publicly  - 
 
5 days preparation!
Salam. Hai korang. Cerita Sabah postpone dulu. HAHA. Ada lagi 5 episod. Baru Isnin hari tu decide dengan husben nak buat birthday Dyna, this weekend. Yerr, this weekend. Mula² plan nak buat lagi 3 minggu, tapi pikir punya pikir masa tu dah start semester, d...
 ·  Translate
1

Balkidz Hunny

Shared publicly  - 
 
Travelog: Honeymoon - Sabah di Bawah Bayu (Part #01)
As salam. Olla uolls. Sebelum berkepuk tersimpan, baiklah aku up dulu cerita ini. Jika tidak nanti, tahun depan nak pegi honeymoon lagi (eh?) entry ni masih belum published. Actually this-so-called-hornymoon motif utamanya ialah pergi melawat student prakti...
 ·  Translate
1

Balkidz Hunny

Shared publicly  - 
 
# Tiup habuk pleaseee :)
Last update 10 March? Kenapa lama tak update? - Busyyyyy dan errr.....malas. Bila nak update? - Tunggu-lah mood datang. Nanti-lah kasi idea best sket. Jawapan typical blog owner yang lama tak update blog. Belanja gambar satuuuu! Aidiladha 2014 - Samarahan, ...
 ·  Translate
1
Have her in circles
32 people
Adibah Zakaria's profile photo
Elazza Odita's profile photo
Les' Copaque Production's profile photo
Mohd Azrai's profile photo
Siti Norayu Mohd Yusup's profile photo
Aiman Fashion's profile photo
Ahmad Yusuf's profile photo
DIVA multimedia's profile photo
Barhah Ismail's profile photo

Balkidz Hunny

Shared publicly  - 
 
qll1kqk
1

Balkidz Hunny

Shared publicly  - 
 
Travelog: Honeymoon Sabah di Bawah Bayu (Part #03)
Assalammualaikum. Hi alls! Panggg! Mohon tampau diri sendiri. Dah masuk bulan kedua tahun baru, dah pi holiday tempat lain plak tue, pastu entry ni tak habes² update lagi? Okay kali ni gigih taip sampai habis entry! Semak tengok banyak nau post dalam draft....
 ·  Translate
1

Balkidz Hunny

Shared publicly  - 
 
Hello 2015!
Salam. Tak sempat nak babai 2014 pun last year. Nak type entry pun takde masa, sebab masa yang ada dok dihabiskan dengan bercuti dengan keluarga. Tahun ni taknak cakap pasal resolusi/azam. Simpan aje sendiri-sendiri. Sebab ada je, benda lacking sana-sini da...
 ·  Translate
1

Balkidz Hunny

Shared publicly  - 
 
Kisah si diva Batrisya ke sekolah!
Salam. Ini kisah last week. Rabu, babysitter aku ada emergency, terpaksa balik kampung subuh² hari. Ada kematian. Innalillah. Lepas letak telefon jer kepala aku berpusing, pikir mana nak letak dua nak dara tue. Dengan laki aku takde, dengan kerja tengah mel...
 ·  Translate
1

Balkidz Hunny

Shared publicly  - 
 
Frozen Party a.k.a Raya Open House 2014
Salam & hi semua! Selepas sessi tiup habuk, mari kita ke sessi memvakum dan mengemop. Yerr, mari mop dan bersihkan draft entree hehehe. Tak banyak nak cerita pun, cuma aku menulis sebagai catatan peribadi. Nanti esok² Isya besar kasi insaf sket tengok mama-...
 ·  Translate
1

Balkidz Hunny

Shared publicly  - 
 
# Tiup habuk pleaseee :)
Last update 10 March? Kenapa lama tak update? - Busyyyyy dan errr.....malas. Bila nak update? - Tunggu-lah mood datang. Nanti-lah kasi idea best sket. Jawapan typical blog owner yang lama tak update blog. Belanja gambar satuuuu! Aidiladha 2014 - Samarahan, ...
 ·  Translate
1
People
Have her in circles
32 people
Adibah Zakaria's profile photo
Elazza Odita's profile photo
Les' Copaque Production's profile photo
Mohd Azrai's profile photo
Siti Norayu Mohd Yusup's profile photo
Aiman Fashion's profile photo
Ahmad Yusuf's profile photo
DIVA multimedia's profile photo
Barhah Ismail's profile photo
Education
  • UiTM
    MSc Facilities Management, 2009 - 2010
  • UiTM
    BA Hons. Building Surveying, 2005 - 2008
Basic Information
Gender
Female
Other names
balkidz, balkidz.hunny, aqieshz
Apps with Google+ Sign-in
  • Prize Claw 2
Work
Employment
  • IPTA
    Lecturer, 2011 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
94300 Lorong Desa Ilmu Kota Samarahan Sarawak Malaysia
Previously
Taman Sri Nanding 43100 Hulu Langat Selangor Malaysia