Profile cover photo
Profile photo
Kenari Putih
118 followers
118 followers
About
Posts

Post has attachment
Kenari Putih commented on a post on Blogger.
Hard rock mmg best. Dtg penang kena dtg hard rock wpon 1 malam je. πŸ˜€
Trip ke Pulau Pinang Hard Rock Hotel
Trip ke Pulau Pinang Hard Rock Hotel
leenazi9783.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kenari Putih commented on a post on Blogger.
best betul review sis tentang dryer machine baju ni. guna dryer ni wajib rajin maintenance dia sekali. :)
Major cleaning dryer/ pengering baju
Major cleaning dryer/ pengering baju
ibuayahdamia.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kenari Putih commented on a post on Blogger.
Hahaha. Muka dia hangin tu sbb byk sgt baju dia byk n berat kot.. hihi
Add a comment...

Post has attachment
Kenari Putih commented on a post on Blogger.
Best juga ye naik tut2 dgn amran tu sis. Ronda2 kawasan krabi
Add a comment...

Post has attachment
Sekarang baru awal bulan. Bulan belum mengambang lagi. Tapi 5 cara ini kena anda tahu sebelum bulan mengambang πŸ˜€
Add a comment...

Post has attachment
Kenari Putih commented on a post on Blogger.
tq atas info bro. sy pon br tukar tyr baru. penang area, perda. continental, rm160. 2 biji je. seronok dive kreta pakai kasut baru. hihi
Add a comment...

Post has attachment
Kenari Putih commented on a post on Blogger.
Wah memang best review umi pasal breastpump autumn passion ni. Saya pon ada tgk demo kat youtube. Nampak pon mcm best sgt. Pastu sy terus beli 1 jugak. Sy skrg guna lacte duet. Dah setahun lebih guna tu saja nak try autumn pulak. Hihi
Autumnz Passion
Autumnz Passion
aznatinbreastfeedingjourney.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kenari Putih commented on a post on Blogger.
saya pon dok layan jgk cerita kasih berbisik ni.. dah 2 minggu xlayan.. xtau apa kesudahcerita..Β 
Kasih Berbisik
Kasih Berbisik
blogdearlady.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hai semua. Jom tengok 19 soalan popular yang orang ingin nak tahu sebelum jadi ahli shaklee. Klik dan baca tau!
Add a comment...

Post has attachment
Hai semua. Ada yang sedang mengandung tak? Haa, jom klik tengok entry ni tentang Mengandung Makan Shaklee Bahaya ke Tak untuk Baby tu :)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded