Profile cover photo
Profile photo
Kenari Putih
117 followers
117 followers
About
Posts

Post has attachment
Kenari Putih commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
Kenari Putih commented on a post on Blogger.
Best juga ye naik tut2 dgn amran tu sis. Ronda2 kawasan krabi
Add a comment...

Post has attachment
Sekarang baru awal bulan. Bulan belum mengambang lagi. Tapi 5 cara ini kena anda tahu sebelum bulan mengambang πŸ˜€
Add a comment...

Post has attachment
Kenari Putih commented on a post on Blogger.
tq atas info bro. sy pon br tukar tyr baru. penang area, perda. continental, rm160. 2 biji je. seronok dive kreta pakai kasut baru. hihi
Add a comment...

Post has attachment
Kenari Putih commented on a post on Blogger.
Wah memang best review umi pasal breastpump autumn passion ni. Saya pon ada tgk demo kat youtube. Nampak pon mcm best sgt. Pastu sy terus beli 1 jugak. Sy skrg guna lacte duet. Dah setahun lebih guna tu saja nak try autumn pulak. Hihi
Add a comment...

Post has attachment
Kenari Putih commented on a post on Blogger.
saya pon dok layan jgk cerita kasih berbisik ni.. dah 2 minggu xlayan.. xtau apa kesudahcerita..Β 
Add a comment...

Post has attachment
Hai semua. Jom tengok 19 soalan popular yang orang ingin nak tahu sebelum jadi ahli shaklee. Klik dan baca tau!
Add a comment...

Post has attachment
Hai semua. Ada yang sedang mengandung tak? Haa, jom klik tengok entry ni tentang Mengandung Makan Shaklee Bahaya ke Tak untuk Baby tu :)
Add a comment...

Post has attachment
Kenari Putih commented on a post on Blogger.
suami zaman sekarang half-half kot, half suka ambik kesempatan kat isteri bekerja. half tu suami mmg betul tunaikan kewajipan dia bg nafkah. isteri bekerja kalo dah lama berumah tangga malas dah sebenarnya nak gadoh2, tau suami dia mampu bg, tp suami xbg. tu kategori suami tak tunaikan tanggungjawab tu, kalo isteri xhalal duit tu, tanggungla suami bejawab kat sana nanti :P
Add a comment...

Post has attachment
Hai semua. Bulan ni produk shaklee yang ppomo kebaboom untuk buy 6 free 1 ialah collagen powder shaklee. jom baca ni tajuk diaΒ 

Collagen Powder Shaklee Kekal Tegang Lagi Gebu Walaupun Kertu

Kertu tu maksud dia umur makin tua le, takkan makin muda kot ahaks
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded