Profile cover photo
Profile photo
Medpets.nl
109 followers -
Online apotheek voor honden, katten, paarden, kleindieren, vogels, vissen, tuindieren en boerderijdieren.
Online apotheek voor honden, katten, paarden, kleindieren, vogels, vissen, tuindieren en boerderijdieren.

109 followers
About
Posts

Post has attachment
Ontwormactie wegens succes verlengd!
5% korting op Milbemax, Panacur, Drontal & veel meer

Kortingscode: ONTWORMEN3717 (geldig t/m 24 september)

🐶 Producten voor honden: www.medpets.nl/ontwormen+hond/
🐱 Producten voor katten: www.medpets.nl/ontwormen+kat/

Een worminfectie kan zowel voor de gezondheid van je dier als je eigen gezondheid schadelijk zijn en voor allerlei klachten zorgen. Er wordt daarom aanbevolen om volwassen honden en katten 4 keer per jaar een wormkuur te geven. Huisdieren kunnen echter niet preventief ontwormd worden, maar alleen curatief. Als alternatief kun je regelmatig een mestonderzoek laten uitvoeren en daar het ontwormbeleid op aanpassen.

Onze ontwormactie is wegens succes met een week verlengd! Profiteer nog snel van 5% korting op het ontwormingsmiddel voor je hond of kat!
Photo

Post has attachment
Ontworm jij je hond of kat elke 3 maanden?
Profiteer nu van 5% korting op alle wormkuren!

Kortingscode: ONTWORMEN3717 (geldig t/m 17 september)

🐶 Producten voor honden: www.medpets.nl/ontwormen+hond/
🐱 Producten voor katten: www.medpets.nl/ontwormen+kat/

Een wormbesmetting kan voor veel verschillende klachten zorgen. Symptomen variëren van een doffe vacht, slechte conditie en gewichtsverlies tot prestatievermindering, anale jeuk, darm- en hartproblemen. Er wordt daarom aanbevolen om volwassen honden en katten elke 3 maanden te ontwormen. Deze frequentie geldt ook voor binnenkatten aangezien wormeitjes onder andere via schoenen mee naar binnen worden genomen.
Huisdieren kunnen echter niet preventief ontwormd worden, maar uitsluitend curatief. Als alternatief kun je regelmatig een uitgebreid mestonderzoek laten uitvoeren en daar het ontwormbeleid op aanpassen.
Photo

Post has attachment
Hoe voorkom jij gebitsproblemen bij je dier?
Op Medpets.nl bestel je deze week alle producten voor het gebit van je hond of kat met 7,5% korting!

Kortingscode: GEBIT3617 (geldig t/m 10 september)

🐶 Producten voor honden: www.medpets.nl/gebit+hond/
🐱 Producten voor katten: www.medpets.nl/gebit+kat/

Gebitsproblemen komen bij honden en katten vaker voor dan gedacht. Ze worden door baasjes helaas ook pas vaak in een later stadium of helemaal niet opgemerkt…
Goede gebitsverzorging is erg belangrijk. Tandenpoetsen met een speciale tandpasta voor dieren is het meest effectief. Voor honden en katten waarbij dit niet lukt, zijn er gelukkig veel eenvoudige en smakelijke alternatieven zoals speciaal voer, kauwstrips, mondwater of supplementen in poedervorm om door het voer te mengen.
Daarnaast is het belangrijk het gebit van je dier te laten controleren bij de jaarlijkse controle en eventueel vaker als er klachten of twijfels zijn. Voorkomen is immers beter dan genezen!
Photo

Post has attachment
Om de gewrichten van je viervoeter te ondersteunen en eventuele klachten te verlichten, ontvang je nu 5% korting op de hiervoor geschikte producten!

Kortingscode: GEWRICHTEN3517 (geldig t/m 3 september)

🐶 Producten voor honden: www.medpets.nl/gewrichten-hond/
🐱 Producten voor katten: www.medpets.nl/gewrichten-kat/
🐴 Producten voor paarden: www.medpets.nl/gewrichten-paard/

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat dieren met elkaar spelen, bij de baas op schoot springen of genieten van een wandeling. Tot het moment dat je dier opeens stijf begint te lopen (voornamelijk bij het opstaan), niet meer op de bank kan springen of niet meer mee wil wandelen...
Zulke klachten kunnen veroorzaakt worden door kraakbeenslijtage in de gewrichten of artrose. Gelukkig zijn er verschillende manieren om het ongemak voor je viervoeter te verminderen. Zo is het belangrijk eventueel overgewicht aan te pakken, de manier van bewegen en de hoeveelheid beweging aan te passen. Geef daarnaast een goed voedingssupplement of aangepaste voeding. Onvoldoende ondersteuning en een koude ondergrond tijdens het rusten verbeteren de klachten zeker niet, daarom is ook een goed ligbed essentieel.
Photo

Post has attachment
Jeuk, roodheid, kale plekken, schilfers... Heeft jouw dier last van huid- of vachtproblemen?

Nu 5% korting op ondersteunende producten voor huid & vacht, zoals verschillende supplementen en shampoos!
💰 Kortingscode: HUID3417 (geldig t/m zo. 27 augustus)

🐶 Producten voor honden: www.medpets.nl/huid+jeuk+vacht+hond/
🐱 Producten voor katten: www.medpets.nl/huid+jeuk+vacht+kat/
🐴 Producten voor paarden: www.medpets.nl/huid+vacht+manen+paard/

Huid- en vachtproblemen behoren tot de meest voorkomende gezondheidsklachten bij gezelschapsdieren en paarden. Deze problemen kunnen zich uiten in onder andere jeuk, roodheid, kale plekken en schilfers. Het is noodzakelijk om huid- en vachtproblemen door een dierenarts te laten onderzoeken. Er zijn namelijk veel mogelijke oorzaken die de klachten kunnen veroorzaken, denk aan verschillende parasitaire infecties, allergieën of stofwisselingsziektes. Met de juiste diagnose kun je je dier zo goed mogelijk behandelen en passende supplementen als aanvulling geven.
Het is daarnaast belangrijk de huid en vacht zoveel mogelijk ondersteuning te bieden, want dit draagt bij aan de algehele gezondheid van je dier.
Photo

Post has attachment
Heeft jouw dier last van angst, stress of spanning?
Profiteer nu van 5% korting op supplementen, feromoonproducten en kalmerende voedingen!

Kortingscode: STRESS3217 (geldig t/m 13 augustus)

🐶 Producten voor honden: www.medpets.nl/angst+gedrag+stress+hond/
🐱 Producten voor katten: www.medpets.nl/angst+stress+gedrag+kat/
🐴 Producten voor paarden: www.medpets.nl/gedrag+hormonen+paard/

Het welzijn van onze huisdieren is erg belangrijk. Stress, angst en spanningen kunnen hier een enorme impact op hebben. Naast ongemak kan het gedragsproblemen (zoals verlatingsangst bij honden) veroorzaken en bij katten kan het ook leiden tot plasproblemen en blaasontstekingen. Het is belangrijk om de oorzaak van stress te achterhalen en door middel van training en gedragstherapie, gecombineerd met de juiste supplementen, het probleem te verhelpen. Het kost vaak veel tijd en geduld om een dergelijk probleem goed aan te pakken.
Er zijn verschillende producten verkrijgbaar om stress, angst en spanningen bij je dier te verminderen. Deze kunnen ook als aanvulling op training en gedragstherapie worden ingezet.
Photo

Post has attachment
Profiteer nu van 7,5% korting op potenwax, hondenschoentjes, hoefsmeer & meer!

Kortingscode: POOTHOEF3117 (geldig t/m 6 augustus)

🐾 Producten voor pootverzorging: www.medpets.nl/potenbescherming+voor+honden/
🐴 Producten voor hoefverzorging: www.medpets.nl/hoef-beenverzorging-paard/

Er zijn verschillende momenten waarop het nodig kan zijn de poten van je viervoeter extra te verzorgen en beschermen. In de zomer kun je de pootjes bijvoorbeeld bescherming bieden tegen warm asfalt en heet zand. De invloeden hiervan kunnen namelijk voor kleine, pijnlijke letsels aan de zoolkussens zorgen. Voor verre wandelingen of een wandeling over ruw terrein wordt aanbevolen de poten te beschermen tegen vuil en steentjes. Vergeet ook niet om regelmatig de nagels van je huisdier te controleren, te lange nagels kunnen namelijk hinderlijk zijn bij het lopen of in de huid groeien.
Bij paarden kan langdurige blootstelling aan een te droge grond leiden tot te droge en brokkelige hoeven. Het is dan belangrijk om de hoeven regelmatig in te vetten. Daarnaast zijn er producten verkrijgbaar die de hoeven versterken en uitdroging tegengaan.
Photo

Post has attachment
Bij Medpets vind je alles wat je voor de vachtverzorging van je dier nodig hebt - Bestel deze producten nu met 7,5% korting!

Kortingscode: VACHT3017 (geldig t/m 30 juli)

🐶 Producten voor honden: www.medpets.nl/wassen+vachtverzorging+hond/
🐱 Producten voor katten: www.medpets.nl/wassen+vachtverzorging+kat/
🐴 Producten voor paarden: www.medpets.nl/wassen+vachtverzorging+paard/

Elk dier en zelfs elk ras heeft een ander soort vacht. Het is belangrijk de vachtverzorging, zoals het borstelen, kammen of wassen, hierop aan te passen.
Was je dier nooit met je eigen shampoo, maar maak gebruik van een speciale shampoo voor dieren. De pH-waarde (zuurtegraad) van een dierenhuid is namelijk heel anders dan die van de mens. Verstoring van deze waarde, bijvoorbeeld door het gebruik van je eigen shampoo, kan tot huidproblemen leiden.
Photo

Post has attachment
Nu 5% korting op voer en supplementen die speciaal geschikt zijn voor de algemene ondersteuning van oudere dieren en op producten die kunnen worden ingezet bij hersenveroudering.

🐶 Producten voor oudere honden: http://bit.ly/2uzEl9O
🐱 Producten voor oudere katten: http://bit.ly/2t6L1rf
🐴 Producten voor oudere paarden: http://bit.ly/2uzzXYj
🐰 Producten voor oudere kleindieren: http://bit.ly/2vt3Aa9

Kortingscode: OUD2917 (geldig t/m 23 juli)

Door goede verzorging, voeding en geneeskunde worden dieren tegenwoordig, net zoals mensen, ouder dan vroeger. Helaas komt ook bij veel viervoeters de ouderdom met gebreken. Oudere dieren hebben bijvoorbeeld vaker last van hun gewrichten, hun gebit en de werking van belangrijke organen kan achteruit gaan. Dementie treedt ook regelmatig op. Om de kwaliteit van leven zo lang mogelijk hoog te houden, kunnen ouder wordende dieren wel wat extra's gebruiken. Denk hierbij aan speciale voeding, aangepaste beweging en extra aandacht voor bepaalde lichamelijke problemen.
Photo

Post has attachment
⭐ Alleen deze week 5% introductiekorting op ruim 100 nieuwe producten!

Kortingscode: NIEUW2817 (geldig t/m 16 juli)
➡️ Bekijk hier alle nieuwe producten: http://bit.ly/2utgJAl

Op Medpets.nl vind je nu nog meer producten voor jouw dier! Zo is het voerassortiment uitgebreid met speciale brokken op basis van insecten, droog- en natvoer dat alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat en een glutenvrij vers vlees menu. Ook zijn er nieuwe speeltjes, kattenbakvullingen en paardenborstels toegevoegd.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
10-07-17
11 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded